Amix Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παρελαβα και εγω.Θα το τσεκαρω να πω εντυπωσεις. Εχει "rattling" το δικο σου ? Αν ναι σε τι επιπεδο ?
Aias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εχει "rattling" το δικο σου ? Αν ναι σε τι επιπεδο ? τι ειναι το ratting?Μια χαρα ειναι το mouse.Γενικα πολλες φορες διαβαζω διαφορα και ειτε δεν καταλαβαινω τι εννοουν μερικοι ή καποιοι ειναι πολυ "ευαισθητοι" ή ειμαι εγω χοντροπετσος ,τι να πω. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα και γω . Μέχρι τώρα ευχαριστημένος με το mouse. Αψογη ήταν η συσκευασία, ούτε χτυπημένη ούτε τίποτα. Εντυπώσεις και λοιπά αύριο. 1
just getting started Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχει νομίζω τρεις μερες που παρέλαβα, δεν παρατήρησα καθόλου rattling. Και παίζω csgo με 400 dpi οποτε κάνω μεγάλες και γρήγορες κινήσεις και δεν κάνει κιχ. Βέβαια το προηγούμενο που είχα (Microsoft basic optical 1.0a) ενώ είχε τρομερό rattle, την ώρα που έπαιζα δεν πρόσεχα τίποτα. Μόνο όταν το σήκωνα από το mouse pad και το κουνουσα επίτηδες. Παρεμπιπτόντως, όταν κάνω δεξιές κινήσεις παρατηρώ ότι το μικρό μου δάχτυλο πιάνεται κάτω από το mouse και "κόβει" την κίνηση. Το έχει παρατηρησει κανείς άλλος;
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ούτε γω μπορώ να καταλάβω rattle, βέβαια κατα νορμάλ χρήση, δεν δοκίμασα δηλαδή να το κουνήσω πέρα δώθε σαν να κάνω φραπέ να δω. Σαν build quality καλό αλλά για 70 ευρώ αρχική τιμή όχι. 40 ευρώ ναι. Σαφώς στα 27 που το αγόρασα δεν βρίσκεις παρόμοια χαρακτηριστικά ούτε επιδόσεις. Οπότε σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρηθεί άκρως value for money αγορά. Σε σχέση με το Deathadder που είχα πριν: ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα το Logitech. Φαίνεται πιο στιβαρό. Το καλώδιο του, αν και braided ( υφασμάτινων ινών είναι ψιλο-μέτριας ποιότητας ), τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, σε σύγκριση με του Deathadder 2013 είναι πιο φθηνό, πιο χοντρό. Του deathadder ήταν ανώτερο ποιοτικά. Η συσκευασία απλή, λιτή, θα ήθελα λίγο πιο προστατευμένη να ήταν. Μέσα είχε 2-3 φυλλαδιάκια, το έξτρα 10g βαριδιο και το mouse πίσω από ενα πλαστικό κάλυμμα-θήκη Τα κλικς του τα βρήκα σε πολύ καλό - κλικι - επίπεδο σχεδόν σαν του deathadder. Άριστο feedback. Δεν μ άρεσαν τα πλαϊνά κουμπάκια. Αρχικά με χάλασε το glossy φινίρισμα, θα ήθελα σαν το πλαστικό που είχε το deathadder το οποιο δεν μαζεύει δαχτυλιές. Πάντως δίνουν καλό feedback. Όμορφος ο RGB φωτισμός τόσο σε ροδέλα όσο και στο πίσω μέρος ( πλάτη ) του mouse. Με χάλασε λίγο το ότι το άσπρο σαν χρώμα δεν είναι καθαρό άσπρο αλλά περισσότερο μοιάζει με πολύ ανοιχτό κυανό. Οπως κι επίσης ανακάλυψα ότι δεν δουλεύει το φούξια σαν χρώμα. Δεν ξέρω αν ειναι bugia αλλά δεν εμφανίζει το φουξια. Σαν να κολλάει εκεί** Θα ήθελα αριστερά και δεξιά , το υλικό που έχει για καλύτερο grip κράτημα να ήταν λίγο πιο σαγρέ. Σαν απόκριση ο αισθητήρας μου φαίνεται πολύ καλός βέβαια δε μπορώ να κάνω και πολύ ακριβή σύγκριση καθώς λόγω προβλήματος του Deathadder χρησιμοποιούσα ένα παλιό microsoft wheel optical 1.1A στα 125Hz και 400dpi για πολλούς μήνες και έχω ξεχάσει την απόδοση του Deathadder που χρησιμοποιούσα 1000hz/800dpi. Η ροδέλα είναι λίγο πιο σκληρή από του deathadder. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά από του Razer, χωρίς αυτό το ενοχλητικό ήχο όταν έκανες scroll down. Και τέλος, όσον αφορά το βάρος. Το χρησιμοποιώ χωρίς το έξτρα 10γρ βαρίδι. Δε θα με χάλαγε μεν να ήταν και λίγο πιο ελαφρύ ( συνηθισμένος από το microsoft ) Πάνω κάτω αυτά σαν πρώτη μέρα. Παίζει τις προσεχές ημέρες να σας ετοιμάσω 2-3 φωτογραφίες ( αν θέλετε ζητήστε το ) συγκριτικά δίπλα δίπλα ( για να δείτε το μέγεθος ) Razer Deathadder 2013. Logitech g403 . Microsoft Wheel Optical 1.1A καθώς και του Logitech g102 που περιμένω μέσα στις γιορτές ( αν προλάβει ο Κινέζος να το στείλει πριν αλλάξουμε χρονιά ) Serial number ( για να δείτε το version ) ξεκινά από 1633 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από 7nisiotis 4
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έλαβε κάνεις άλλος, που ήταν να παραλάβει αύριο, μήνυμα ότι τελικά απόθεμα θα υπάρχει στις 12 του μηνός;
micahel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 What is wrong with mediamarkt? Παρασκευή θα πάω να παραλάβω.
Amix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου ηρθε παλι μηνυμα που λεει οτι το προιον τς παραγγελιας μου αναμενεται στην αποθηκη εως 15.12 .. Απο 6.12 πηγαμε στις 15.12 λοιπον. Μαλλον τελευταιος θα παραλαβω
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε γω μπορώ να καταλάβω rattle, βέβαια κατα νορμάλ χρήση, δεν δοκίμασα δηλαδή να το κουνήσω πέρα δώθε σαν να κάνω φραπέ να δω. Σαν build quality καλό αλλά για 70 ευρώ αρχική τιμή όχι. 40 ευρώ ναι. Σαφώς στα 27 που το αγόρασα δεν βρίσκεις παρόμοια χαρακτηριστικά ούτε επιδόσεις. Οπότε σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρηθεί άκρως value for money αγορά. Σε σχέση με το Deathadder που είχα πριν: ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα το Logitech. Φαίνεται πιο στιβαρό. Το καλώδιο του, αν και braided ( υφασμάτινων ινών είναι ψιλο-μέτριας ποιότητας ), τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, σε σύγκριση με του Deathadder 2013 είναι πιο φθηνό, πιο χοντρό. Του deathadder ήταν ανώτερο ποιοτικά. Serial number ( για να δείτε το version ) ξεκινά από 1633 Καντο debraid το καλωδιο, ειναι πανευκολο και ειναι σαν να μην υπαρχει μετα. S/N υποτιθεται τα 1640 ειναι ενταξει αλλα εμενα το "καλο" 1632 ηταν, μαλλον επεσα σε outlier. Εγω το εστειλα πισω παντως για αντικατασταση να δοκιμασω αλλη μια φορα την τυχη μου, αν παρω παλι με rattle θα το φτιαξω μονος μου. 1
Chief90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω . το mouse δεν εχει θεμα rattle
Manos5686 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ακόμα τίποτα μας κοροϊδεύουν εκεί στο MM μου φαίνεται πάω για μετά τις 15.(Μου είπαν 15 θα είναι αθήνα,όποτε μέχρι να έρθει και κρήτη..) Ακουστικά παράγγειλα απο αγγλία επίσης την μέρα της blackfriday και αύριο παραλαμβάνω...Ποιό γρήγορα μου ήρθε απο Αγγλία...
ilos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καντο debraid το καλωδιο, ειναι πανευκολο και ειναι σαν να μην υπαρχει μετα. S/N υποτιθεται τα 1640 ειναι ενταξει αλλα εμενα το "καλο" 1632 ηταν, μαλλον επεσα σε outlier. Εγω το εστειλα πισω παντως για αντικατασταση να δοκιμασω αλλη μια φορα την τυχη μου, αν παρω παλι με rattle θα το φτιαξω μονος μου. Που φτάσαμε να τεστάρουμε τα mouse για rattling και να τα αλλάζουμε μέχρι να κάτσει καλή παρτίδα rofl. Τώρα δε ξέρω αν το g403 κάνει σαν κουδουνίστρα αλλά από τη στιγμή που αυτό το "λασκάρισμα" του φακού στον sensor δεν επηρεάζει το tracking του γιατί θα έπρεπε να με νοιάζει? Εξάλλου αυτό είναι θέμα καθαρά design και όχι ελαττώματος, άσχετα αν ακούγοντας τα παράπονα αλλάζουν οι εταιρίες το design στις επόμενες παρτίδες. Πολλά mouse έχουν και άλλου είδους rattling όχι μόνο στον σένσορα (κουμπιά κλπ), σε άλλα επίσης υπάρχει και είναι εντελώς ανεπαίσθητο (όπως στο zowie ec1-a που έχω) και είναι κάτι που ποτέ δε θα παρατηρήσεις με ακουστικά όσο παίζεις. Να καθόμαστε να την ψάχνουμε τόσο πολύ είναι υπερβολικό imo. 1
Amix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ξανα αλλο μηνυμα. "το προιον τς παραγγελιας σου αναμενεται στην αποθηκη μας εως 20.12"
georgesteiros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και μένα. ..θα πάρω κάνα τηλ να ρωτήσω. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα