Kazama88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Συγγρου δεν βρηκα κανενα πριν απο μιση ωρα αλλα ειχε το 403 και το 502
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση για όσους το πρόλαβαν ή το έχουν από πριν: Όταν είναι με το καλώδιο και φορτίζει από η/υ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ταυτόχρονα με τη φόρτιση (δηλ σαν ενσύρματο) ή πρέπει να περιμένεις να φορτίσει πρώτα; Επίσης πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει; Λειτουργεί κανονικά σαν ενσύρματο. Τα προηγούμενα της σειράς έτσι ήταν οπότε ισχύει και γι αυτό. 1
Lefteris235 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Xασαμε και του αμαζον... Το είχε και το άμαζον ? Ποιο, το αμερικάνικο ?
deschri Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το αγγλικο amazon το είχε αλλα τελος πλεον. Στo mediamrkt Συγγρου επισης τελος ,υπαρχει σε καποιο αλλο καταστημα mediamrkt αραγε;
GIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το είχε και το άμαζον ? Ποιο, το αμερικάνικο ? Το αγγλικο... Ειχε παρα πολλα topic ενημερωσης για logitech & amazon.co.uk εδω στο forum. Βεβαια ενω το παρηγγειλα 22/11 δεν το βλεπω ακομα dispathced και ανησυχω Κριμα παντως για το mediamarkt ηταν ακομα καλυτερη προσφορα.
crapatzi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τσίμπησα το τελευταίο από Γέρακα πριν κανα 2ωρο. Ευχαριστώ τον TS
alexmm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Η logitech αποδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης στο BF φέτος παντως. Κι εδώ κι εξω 2
Inler Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αν καποιος δεν το θελει και το δινει ας στειλει ενα μηνυμα....
Razor_7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τσίμπησα το τελευταίο από Γέρακα πριν κανα 2ωρο. Ευχαριστώ τον TS Το ειχες κρατησει καπως ή πηγες χυμα επιτοπου;
koumos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το πρωί στις 9 στο Μαρούσι ενώ είχε εξαντηληθεί παντού ηλεκτρονικά...τσίμπησα τα 2 τελευταία από εκεί. Νομίζω μακράν η καλύτερη black friday ευκαιρία σήμερα...
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αν καποιος δεν το θελει και το δινει ας στειλει ενα μηνυμα....
crapatzi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το ειχες κρατησει καπως ή πηγες χυμα επιτοπου; Πήγα Αγ. Παρασκευή (δίπλα στην δουλειά), δεν είχε τίποτα. Ο υπάλληλος κοίταξε στο computer και μου λέει έχει 4 κομμάτια στο Γέρακα. Μπορείς να μου κάνεις κράτηση; -> Τέτοια μέρα; Αποκλείεται... Να το παραγγείλεις να το στείλουν εδώ; -> No way. Να στο πληρώσω τώρα και φέρτο μου εδώ από Δευτέρα να παραλάβω. -> Δεν γίνεται. Τελικά πετάχτηκα Γέρακα μετά από 1 ώρα και είχε ένα τελευταίο. 1
Rodes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πήγα Αγ. Παρασκευή (δίπλα στην δουλειά), δεν είχε τίποτα. Ο υπάλληλος κοίταξε στο computer και μου λέει έχει 4 κομμάτια στο Γέρακα. Μπορείς να μου κάνεις κράτηση; -> Τέτοια μέρα; Αποκλείεται... Να το παραγγείλεις να το στείλουν εδώ; -> No way. Να στο πληρώσω τώρα και φέρτο μου εδώ από Δευτέρα να παραλάβω. -> Δεν γίνεται. Τελικά πετάχτηκα Γέρακα μετά από 1 ώρα και είχε ένα τελευταίο. Nice! Ελπίζω να μην ήταν εκθεσιακό
crapatzi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Nice! Ελπίζω να μην ήταν εκθεσιακό Ήταν σφραγισμένο. Υπήρχε και το εκθεσιακό (αλλά πρέπει να είσαι τρελός για να πάρεις εκθεσιακό mouse έστω και στη μισή τιμή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα