zafitolis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 η τιμή αυτή ισχύει και σε φυσικό καταστημα? υπαρχει πιθανοτητα να το βρούμε εκεί
teosard Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έγραψα την ερώτηση και σε άλλο θέμα, αλλά ρωτώ και εδώ. Στο site τους, στις παραγγελίες σου την εμφανίζει; οχι δεν μου την εμφανιζει αλλα μου ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης αγορας με τον αριθμο παραγγελιας. 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και μένα δε μου εμφανίζει σε αγορά του Logitech G403. Αλλά παιδιά για να μη μας το παίξουν " α κύριε εξαντλήθηκε , ο προμηθευτής , α και βαχ και α είχε πάει τουαλέτα ο υπάλληλος και δε πρόλαβε να κλείσει την τιμή, α σκύλος μας έφαγε το προιόν κλπ " ενώ ρίξαμε παραγγελία και προλάβαμε πριν την κλείσουν . Τραβήξτε screenshot παιδιά, αποθηκεύστε και την ηλεκτρονική απόδειξη σε pdf ( σου βγάζει επιλογή ) και είμαστε καλυμμένοι φουλ. Καλό κυνήγι, καλή τύχη και καλές αγορές
Rm.Geko Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποσο καιρο περιμενω καμια καλη προσφορα για το συγκεκριμενο ποντικι και για ποτε το βαλανε ποτε τελειωσε... χαμπαρι δε πειραμε!
Philippe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποσο καιρο περιμενω καμια καλη προσφορα για το συγκεκριμενο ποντικι και για ποτε το βαλανε ποτε τελειωσε... χαμπαρι δε πειραμε! Πάρ'το από το amazon uk στα 60€, ακόμα παίζει η προσφορά. Δεν είναι σαν αυτή εδώ βέβαια, αλλά χαλάλι.
Rm.Geko Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Θα περιμενω μεχρι το πρωι μπας και το ξαναβαλουν και αν οχι μαλλον θα το χτυπησω απο uk μερια..
chemicalgoo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και έχω χάρηκα που την Τετάρτη το πήρα από ένα flash deal του Κωτσόβολου στα 69€! Όπως και να έχει μιλάμε για ένα συγκλονιστικό mouse στα πάντα του Συγγρού έχει 3-4 τουλάχιστον Είχε ουρά;
johnieXoX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 είχε κόσμο το κατάστημα στα ποντίκια ήμουν μόνος
alexmm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Απο Θεσσαλονίκη πήγε κανεις να μας πει αν έχει;
chemicalgoo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αθηνών και Θηβων έχει αλλά 2 (πήρα μόλις το 3ο)
Inler Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε κάποιο μαγαζί? Σε σχέση με το Rog Gladius ή το G403 Prodigy της προσφοράς τι λεει?
arxaggelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση για όσους το πρόλαβαν ή το έχουν από πριν: Όταν είναι με το καλώδιο και φορτίζει από η/υ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ταυτόχρονα με τη φόρτιση (δηλ σαν ενσύρματο) ή πρέπει να περιμένεις να φορτίσει πρώτα; Επίσης πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα