Προς το περιεχόμενο

[mouse] Logitech mx master 39.9€ @mediamarkt (black friday deal) [εξαντληθηκε]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έγραψα την ερώτηση και σε άλλο θέμα, αλλά ρωτώ και εδώ.

Στο site τους, στις παραγγελίες σου την εμφανίζει;

οχι δεν μου την εμφανιζει αλλα μου ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης αγορας με τον αριθμο παραγγελιας.
  • Like 1
Δημοσ.

Και μένα δε μου εμφανίζει σε αγορά του Logitech G403. Αλλά παιδιά για να μη μας το παίξουν " α κύριε εξαντλήθηκε , ο προμηθευτής , α και βαχ και α είχε πάει τουαλέτα ο υπάλληλος και δε πρόλαβε να κλείσει την τιμή, α σκύλος μας έφαγε το προιόν κλπ " ενώ ρίξαμε παραγγελία και προλάβαμε πριν την κλείσουν . Τραβήξτε screenshot παιδιά, αποθηκεύστε και την ηλεκτρονική απόδειξη σε pdf ( σου βγάζει επιλογή ) και είμαστε καλυμμένοι φουλ. Καλό κυνήγι, καλή τύχη και καλές αγορές

Δημοσ.

Ποσο καιρο περιμενω καμια καλη προσφορα για το συγκεκριμενο ποντικι και για ποτε το βαλανε ποτε τελειωσε... χαμπαρι δε πειραμε! :mad:

Δημοσ.

Ποσο καιρο περιμενω καμια καλη προσφορα για το συγκεκριμενο ποντικι και για ποτε το βαλανε ποτε τελειωσε... χαμπαρι δε πειραμε! :mad:

Πάρ'το από το amazon uk στα 60€, ακόμα παίζει η προσφορά. Δεν είναι σαν αυτή εδώ βέβαια, αλλά χαλάλι.

Δημοσ.

Θα περιμενω μεχρι το πρωι μπας και το ξαναβαλουν και αν οχι μαλλον θα το χτυπησω απο uk μερια..

Δημοσ.

Και έχω χάρηκα που την Τετάρτη το πήρα από ένα flash deal του Κωτσόβολου στα 69€! Όπως και να έχει μιλάμε για ένα συγκλονιστικό mouse στα πάντα του

Συγγρού έχει 3-4 τουλάχιστον

Είχε ουρά;

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε κάποιο μαγαζί? Σε σχέση με το Rog Gladius ή το G403 Prodigy της προσφοράς τι λεει?

Δημοσ.

Ερώτηση για όσους το πρόλαβαν ή το έχουν από πριν: Όταν είναι με το καλώδιο και φορτίζει από η/υ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ταυτόχρονα με τη φόρτιση (δηλ σαν ενσύρματο) ή πρέπει να περιμένεις να φορτίσει πρώτα; Επίσης πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...