Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s PLUS 399€ Public Black Friday (Refurbished)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί νομίζω ότι γράφετε, απλά για να πείτε κάτι, χωρίς ουσία, χωρίς καν άποψη, απλά επαναλαμβάνετε ότι λένε άλλοι...

1. 6S Plus 16GB Refurbished από το επίσημο site της Apple US, είναι στα $549. Άρα τα 400€ είναι μαγική τιμή

http://www.apple.com/shop/browse/home/specialdeals/iphone

2. Έχετε φάει refurbished με το κουτάλι και δεν το ξέρετε. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, για να μη μιλήσω για Κίνα, δεν είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν, εφόσον το προϊόν επισκευάστηκε στο εργοστάσιο και τα προβληματικά μέρη αντικαταστάθηκαν με καινούρια

3. Όταν η Dell πχ, μας πουλάει προβληματική οθόνη και αν χαλάσει, μας φέρνει άλλη (refurbished) στο σπίτι, το λέμε "φανταστική εξυπηρέτηση", ενώ τώρα είναι κοροϊδία.

4. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, όπως σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως αναφέρει η νομοθεσία στην Ελλάδα, εκτός αν πωλείται ως μεταχειρισμένο (όχι refurbished)

5. Φίλος εργάζεται στο service μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητών στον κόσμο (δυστυχώς δε μου επιτρέπεται να αναφέρω όνομα) και δε μπορείτε να φανταστείτε τι "αλλαξοκωλιές" γίνονται από χαλασμένα τηλέφωνα, για να επισκευάσουν το δικό σας

• Like 5
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αρα συμφωνουμε....... :-D :-D

Στα 400 ευρω το public πουλησε στους πελατες του μεταχειρισμενες συσκευες!!!

Μαγκια του και καμαρι του αφου βρηκε και τις εδωσε!!!

Εδω ομως το φορουμ λεγεται προσφορες....οχι αγγελιες!!! :-)

Εκτος απο το μεταχειρισμενες ειναι και ανακατασκευασμενες. Αλλη μπαταρια. Εχει περασει απο συγκεκριμενους ελεγχους νεα καπακια και στο δινει 20% κατω απο τη τιμη του καινουριου. Αρα ειναι προσφορα. Και απο τη στιγμη που ετσι βγαινει απο την εταιρια (πουλιετε refrubished απο τα apple store) δεν ειναι απλα μια αγγελια. Που και ενα μαγαζι να εχεις (και να πουλας καινουρια προιοντα) αμα διαφιμησεης κατι αγγελια λεγετε. Αρα ολο το sub-forum με αγγελιες ειναι.

Και φυσικα εγω θα προτιμουσα refrubished με 400 ευρω παρα μεταχειρισμενο με 350 χωρις να ξερω αν εχει παρει υγρασια. Χωρις να ξερω αν εχει κοπανηματα γρατσουνιες κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θα τους εβγαζα το καπελο αν το εβγαζαν καινουργιο στα 400!!!

Το ιδιο μοντελο μια χαρα το εχει διαθεσιμο σε καινουργιο γιατι δεν το βγαλε αυτο στα 400??

Το εχω ξαναγραψει αλλα ορισμενοι εδω μεσα ελπιζω αθωα το παιζεται δικηγοροι του διαβολου.

Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν πουλαει refurbished....δεν εχει αλλες συσκευες refurbished!!

Τα συγκεκριμενα τα εφερε ο θεος ξερει απο που για να σας τα σπρωξει προσχεδιασμενα και εσεις μασατε!!!

Μπραβο σας!!!

Και η θεια μου η κατινα παντως που πηγε το πρωι στο Public μου ειπε για τις τρομερες τιμες τους!!! :shock:  :-D  :-D

Δημοσ.

Παίζει μεταχειρισμένο 6s plus στα 350; ποιος το έχει;

Φίλε Red, η τιμή είναι καλή, βλέπεις iPhone κα προσφορά 50% και βάλε, είναι έννοιες ασύνδετες.

Κάτι είναι κι αυτό. Είδαμε πόσο το δίνουν στην Αμερική.

Όποιος το πήρε, καλομίλητο να είναι.

Δημοσ.

Και εγω θα προτιμουσα το 7plus στα 500. Αλλα δεν διαλεγουμε εμεις τις προσφορες δυστηχως. Και το μονο που μπορω να φανταστω οτι εννοεις ειναι να ειναι προσφορα κραχτης και να μην υπηρχε σχεδον κανενα αποθεμα.

Δημοσ.

4. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, όπως σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως αναφέρει η νομοθεσία στην Ελλάδα, εκτός αν πωλείται ως μεταχειρισμένο (όχι refurbished)

Ποιος νόμος ακριβώς το λέει αυτό; οτι πρέπει να είναι 2 χρόνια;

Δημοσ.

Μετα τη δουλεια παντως πηγα στα punlic (γυρω στης 3) εκτος του οτι ακομα χαμος. 50 ατομα ουρα στο ταμειο (καταστημα καλαματας) ρωτησα για το plus εννοειται οτι δεν ειχαν γιατι μου οτι δεν ειχαν πολλα ουτε iphone 5s ειχαν. Ουτε s7 η edge ειχαν.

Δημοσ.

Ποιος νόμος ακριβώς το λέει αυτό; οτι πρέπει να είναι 2 χρόνια;

Αγορές στην Ελλάδα, εφόσον είμαστε στην Ε.Ε, πρέπει από τη νομοθεσία να έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Η Apple προσφέρει 1, αλλά αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ε.Ε προσφέροντας 2ετή εγγύηση για συσκευές αγορασμένες από εδώ.

Για refurbished δεν είμαι όμως σίγουρος αν ισχύει το ίδιο.

Δημοσ.
Smartphone Apple iPhone 6 16GB Space Gray
33900€
67351€ Αρχική  
33451€ Κερδίζεις
ή 
1413€
 x 24 άτοκες δόσεις

Εξαντλημένο
πληρωμή με αντικαταβολή, κάρτα & PayPal
δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
εγγύηση 12  μήνες
Smartphone Apple iPhone 6 16GB Space Gray
33900€
67351€ Αρχική  
33451€ Κερδίζεις
ή 
1413€
 x 24 άτοκες δόσεις

Εξαντλημένο
πληρωμή με αντικαταβολή, κάρτα & PayPal
δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
εγγύηση 12  μήνες
Δημοσ.

Red21 Δε μπορούν να το δώσουν 400€ καινούργιο λογω πολιτικής Apple

Αλλα και γιατι να το κανουν αφου ξεπουλήσε το απλό 6s στα 499;

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες οτι το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ iphone 6s 64gb στα 499 ευρω ηταν χειροτερη προσφορα απο το ανακατασκευασμενο iphone 6s plus 16gb στα 400??? :confused:  :fear:

Αν εννοεις αυτο.....παραιτουμαι και βγαινω εντελως απο την συζητηση!!! :-D  :-D

Δεν εχει νοημα δηλαδη να συνεχισω οχι τιποτα αλλο!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχουμε πει μην επιλέγετε refurbished συσκευές...

Όσο και τιμή να τα δίνουν δεν αξίζει να πάρετε μία ανακατασκευασμενη συσκευή.

Όταν θα πηγενοερχεστε στα service θα δείτε ότι δεν αξίζει για να "γλυτωσετε" 100-150€

Δημοσ.

Αγορές στην Ελλάδα, εφόσον είμαστε στην Ε.Ε, πρέπει από τη νομοθεσία να έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Δεν ισχύει αυτό.

Ο ελληνικός νόμος δε λέει για 2 χρόνια..Η κοινοτική οδηγία λέει 2.

Και ο ελληνικός νόμος υπερισχύει. 

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό.

Έψαχνα να σου απαντήσω, αλλά φαίνεται πως τα γνωρίζεις όλα.

Οπότε, κάτσε εσύ με τον 1 χρόνο κι άσε εμάς που νομίζουμε διαφορετικά να έχουμε 2.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Apple δίνει σε όλο τον κόσμο 1 χρόνο εγγύηση. Στην Ελλάδα και σε κάποιες χώρες της E.E είναι αναγκασμένη να δώσει-και δίνει- 2 χρόνια. Τώρα τι υπερισχύει και πώς, δεν γνωρίζω.

Το θέμα είναι τι ισχύει για τα refurbished.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...