Q-Taxys Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Crucial MX300 525GB στα 103,98€ από το ισπανικό Αmazon (με μεταφορικά) https://www.amazon.es/Crucial-MX300-Unidad-interno-pulgadas/dp/B01IAGSD68/ref=gbph_tit_s-4_b129_05edc95a?smid=A1AT7YVPFBWXBL&pf_rd_p=a6453e46-9a3a-450a-a151-09bd0434b129&pf_rd_s=slot-4&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A1AT7YVPFBWXBL&pf_rd_r=Z5YMC3011AB6D9D98CKB Φτηνότερη στο σκρουτζ 130,49€ http://www.skroutz.gr/s/9527729/Crucial-MX300-525GB.html Έχει κανείς άποψη;
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Στα ταμεια ειχε ουρες 40 μετρα,τρελαρες. Άξιοι της μοίρας τους (για να μή πώ τίποτε άλλο και μαρκαριστεί ως υβριστικό το πόστ μου)... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 @Matrixxx, δυστυχώς έχασες χρόνο με τους κράχτες του καθενός, εδώ έξω και οι τιμές ήταν απαράδεκτες (μακράν το χειρότερο και πιο άχρηστο Black Friday που έχω δεί τα τελευταία χρόνια), θα ήταν στην Ελλάδα καλύτερα? Το like μου ηταν για αυτο που ειπες για τον sammy στο αμαζον. Δεν εχασα καθολου χρονο φιλε Πανο. Περαστικος ημουν σημερα απο το σημειο, ετσι βρηκα την ευκαιρια και αφησα την οικογενεια να παει μια βολτα εκει διπλα και εγω μπηκα στο ΜΜ για 30 λεπτα για να δω "τι και πως". Μαλιστα ενημερωσα ολη τη βδομαδα παρα πολυ κοσμο οι οποιοι ειχαν παραπληροφορηθει -προς εκπληξη μου μεγαλη- οτι καποια μαγαζια (οχι το ΜΜ, για αλλο "επαιζε" πολλη παραπληροφορηση η οποια ετρεχε μετα απο στομα σε στομα) θα εχουν τα παντα -70% και τους ελεγα τι να περιμενουν...
godjet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 σας γραφω απο το νεο μου πληκτρολογιο που τσιμπησα χθες απο το mediamarkt αφου ελεγε εξαντλημενο το κ400 λεω δεν παω στο μαγαζι να δω αν εχει`κανενα ,, τελικα ειχε μπολικα αλλα με τιμη 40 ευρω ..παω στον υπαλληλο του λεω ποσο κανει , με μια ματια μου λεει κανα 40αρι .. τοτε μου ερχεται η φαεινη ιδεα και του λεω χτυπα το στον υπολογιστη και τσακ,, μου λει 24 ....τελικα χτυπησα το κ830 στα 42 ευρω απο 100 αρχικη .. ηταν λιγο στα χαμενα απο οργανωση
vadergr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σε ποιο υποκατάστημα βρήκατε το κ830? Συγγρού δεν είχαν κάνει κωδικό
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 σας γραφω απο το νεο μου πληκτρολογιο που τσιμπησα χθες απο το mediamarkt αφου ελεγε εξαντλημενο το κ400 λεω δεν παω στο μαγαζι να δω αν εχει`κανενα ,, τελικα ειχε μπολικα αλλα με τιμη 40 ευρω ..παω στον υπαλληλο του λεω ποσο κανει , με μια ματια μου λεει κανα 40αρι .. τοτε μου ερχεται η φαεινη ιδεα και του λεω χτυπα το στον υπολογιστη και τσακ,, μου λει 24 ....τελικα χτυπησα το κ830 στα 42 ευρω απο 100 αρχικη .. ηταν λιγο στα χαμενα απο οργανωση Φτασαμε στην 33η σελιδα και 492ο ποστ για να μαθουμε οτι δεν εχουν ταμπελακια με τις τιμες που χτυπανε στο ταμειο, αλλα "παλιες"/"λαθος" τιμες;! Εψαξα να βρω μηχανημα-σκανερακι τιμων επειδη περασε απο το μυαλο μου κατι τετοιο λογω του οτι δεν εβλεπα διπλες τιμες ή ΒΦ ενδειξη πουθενα, αλλα δεν πηρε το ματι μου καποιο. Δεν εχουν μαλλον. 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 H πρωτη μου βολτα για αγορες στο φετινο black friday ηταν σημερα και συγκεκριμενα περασα απο MM το οποιο γραφει/διαφημιζει οτι "συνεχιζει τις προσφορες επειδη μπορει!", ας δωσω λοιπον και εγω την ανατροφοδοτηση που εχω. Δεν ειδα μεσα τιποτα σε προσφορα απο ολα οσα ηθελα να δω. Δεν υπηρχε επισης κανενα ταμπελακι σε οποιοδηποτε προιον που να γραφει "black friday" ουτε ταμπελακι με διπλες τιμες ειδα πουθενα (σκετη και με εκπτωση). Αντιθετα ειδα πραγματα που μαλλον δειχνουν οτι δεν συνεχιζουν το BF. Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν ο κοσμος και οι ουρες στα ταμεια! Εφυγα με αδεια χερια εννοειται αφου δεν βρηκα κατι που να ειναι πραγματικη προσφορα ή εστω καλη τιμη. Με το που ξεκινησαν μεσανυχτα Τεταρτης προς Πεμπτη οι BF προσφορες του mediamarkt και εσκαγαν τα θεματα εδω με τα logitech, 10 λεπτα μετα τις 12 το βραδυ Τεραρτης, ειχα δει στο site τους το http://www.skroutz.gr/s/7299555/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400-Plus.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+k400+plus με την ενδειξη "εξαντλημενο" και φυσικα χωρις τιμη. 1 μερα πριν το ειχε το αγγλικο αμαζον 16 λιρες απο 40 οποτε σκεφτηκα οτι το ειχαν σε φοβερη τιμη και εφυγε αμεσως. Οποιος γνωριζει ποσο το εβαλε το ΜΜ οσο υπηρχε παρακαλω να μας πει. Σημερα λοιπον, ενω ειναι ακομα εξαντλημενο και δεν το βγαζει καν με αναζητηση στο site τους, στο μαγαζι μεσα ειχε πολλα αλλα με τιμη 40 ευρω και ταμπελακι στην οποια την εγραφε σαν να ηταν μια οποιαδηποτε ημερα! Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Τόσο το εχουνν ακόμη βλέπω.Είμαι ακόμη με εκείνο της ίδιας μάρκας που το είχαμε πάρει στο 5 ευρώ.σκέφτομαι Εάν αξίζει
liakos18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει και μένα το Κ400. Θα πάω από εκεί τη Δευτέρα αν τους έχει μείνει κανένα κι αν ισχύει ακόμα η προσφορά. Αν φυσικά το δει κάποιος σε καμιά άλλη προσφορά λόγω cyber Monday ας ενημερώσει. EDIT: Βασικά απ' ότι βλέπω το έχει ακόμα 16.99 λίρες το Amazon.co.uk οπότε μάλλον θα το τσιμπήσω από εκεί.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 σας γραφω απο το νεο μου πληκτρολογιο που τσιμπησα χθες απο το mediamarkt αφου ελεγε εξαντλημενο το κ400 λεω δεν παω στο μαγαζι να δω αν εχει`κανενα ,, τελικα ειχε μπολικα αλλα με τιμη 40 ευρω ..παω στον υπαλληλο του λεω ποσο κανει , με μια ματια μου λεει κανα 40αρι .. τοτε μου ερχεται η φαεινη ιδεα και του λεω χτυπα το στον υπολογιστη και τσακ,, μου λει 24 ....τελικα χτυπησα το κ830 στα 42 ευρω απο 100 αρχικη .. ηταν λιγο στα χαμενα απο οργανωση Σχετικα με το προϊον που πήρες. Δεν έχει shift για κεφαλαία; Επίσης γιατί χτυπάει διπλά κόμματα και τελείες; 1
godjet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σχετικα με το προϊον που πήρες. Δεν έχει shift για κεφαλαία; Επίσης γιατί χτυπάει διπλά κόμματα και τελείες; Εγραφα λιγο ξαπλα ειναι η αληθεια και λιγο μου πεσε βαρυ το μεσημεριανο απ´ολα εχει .. to k830 ειναι στο media markt πυλαιας για τον φιλο που ρωτησε
Philippe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πέρσυ τέτοια εποχή τον αγόρασα από amazon UK στις 189 λίρες, οπότε σιγά το superdeal που πρέπει να τρέξει ο κόσμος να μπεί σε λίστα αναμονής κιόλας... Σωστός, γι' αυτό δεν έβαλα καν link.. Υπήρχε σχετικό θέμα και στις προσφορές. Με την ισοτιμία της εποχής έβγαινε 270€, κάτι λιγότερο απ' ό,τι τώρα. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Χάχα έχω μάθει κιόλας ότι είσαι ντουλάπα!! Υπερβολες! Τελικα ηταν πολυ εξυπηρετικοι! Δεν υπηρχε ο 240,και στην αρχη προσφερθηκαν να μου δωσουν καποιον αλλον με εκπτωση, αλλα δεν με συνεφερε και ζητησα πισω τα λεφτα, και δεχτηκαν. Δε το περιμενα παντως 1
Zandim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 εγω παντως πηρα τιμονιερα logitech g920 στα 160€ απο Medai markt αμαρουσιου. Ειχε 2, τις τσιμπησα και τις 2 γιατι ηθελε και ο κολητος μου για να παιζουμε διπλο. Καινουρια παιζει 280€ απο Ελλαδα και νομιζω την εχω δει 220 συν τα μεταφορικα σε προσφορα απο καταστημα του εξωτερικου(αν στελνει κι ολας) Καλη τιμουλα, ουτε εμταχειρισμενη δεν επαιρνα σε τετοια τιμη. Δεν το ειχα να μπω και να αγορασω αλλα αυτο ηταν πραγματικα καλη προσφορα.
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μην είσαι απληστος Άσε και κανένα κομμάτι για τον συνάνθρωπο
Zorz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μόνο σε τηλεοράσεις ακριβές υπήρχαν εκπτώσεις 200-250€ κάτω απο την φτηνότερη του skroutz και μόνο σε public & plaisio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις