Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παω πλαισιο χτες να παρω τον SSD της Sandisk τον βρισκω, παω σπιτι κοιταω καλυτερα και τι να δω? 120GB....
avraamkon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 πολυ ωραια προσφορα εχει σημερα στα μεντια μαρκτ. jbl φορητο ηχειο στα 59 απο 129€ . εξαντλήθηκε ιντερνετικα και πηγα στα ανοιγματα και πηρα 2 απ το καταστημααυτο
normal40 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παω πλαισιο χτες να παρω τον SSD της Sandisk τον βρισκω, παω σπιτι κοιταω καλυτερα και τι να δω? 120GB.... Και τώρα;
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Και τώρα; θα παω σημερα να τον αλλαξω αν δε δεχτουνε θα μπω μεσα με το αμαξι 3
normal40 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 θα παω σημερα να τον αλλαξω αν δε δεχτουνε θα μπω μεσα με το αμαξι Χάχα έχω μάθει κιόλας ότι είσαι ντουλάπα!!
Philippe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Έβγαλε το γερμανικό amazon τον 850 EVO 1TB στα 268+μτφ lightning deal και πέσανε σαν τα κοράκια.. Ου να μου χαθούνε Όποιος θέλει προλαβαίνει για άλλα 50 λεπτά να μπει σε λίστα αναμονής.
soik85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Έβγαλε το γερμανικό amazon τον 850 EVO 1TB στα 268+μτφ lightning deal και πέσανε σαν τα κοράκια.. Ου να μου χαθούνε Όποιος θέλει προλαβαίνει για άλλα 50 λεπτά να μπει σε λίστα αναμονής. link? 1
saxos55 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 link? https://www.amazon.de/Samsung-MZ-75E1T0B-EU-interne-schwarz/dp/B00P738MUU/
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/forum-56/announcement-16-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF/ Μην δημοσιεύετε μηνύματα ή θέματα ρωτώντας για προσφορές.Το συγκεκριμένο subforum δημιουργήθηκε για να πληροφορούμαστε τις προσφορές, όχι για να ζητάμε. 20 τετοια (με ζητηση) ποστς φευγουν την ημερα απο το παρον τοπικ...
hayabusagr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 iPhone 6s 16gb plus από public 400ευρω πήρε κάνεις??
taslikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 iPhone 6s 16gb plus από public 400ευρω πήρε κάνεις?? Ερώτηση θέλει;; εννοείτε πως έφυγαν γρηγορα αυτά.. και ας είναι ανακατασκευασμένα όλοι έτρεχαν για αυτό και το s7.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 H πρωτη μου βολτα για αγορες στο φετινο black friday ηταν σημερα και συγκεκριμενα περασα απο MM το οποιο γραφει/διαφημιζει οτι "συνεχιζει τις προσφορες επειδη μπορει!", ας δωσω λοιπον και εγω την ανατροφοδοτηση που εχω. Δεν ειδα μεσα τιποτα σε προσφορα απο ολα οσα ηθελα να δω. Δεν υπηρχε επισης κανενα ταμπελακι σε οποιοδηποτε προιον που να γραφει "black friday" ουτε ταμπελακι με διπλες τιμες ειδα πουθενα (σκετη και με εκπτωση). Αντιθετα ειδα πραγματα που μαλλον δειχνουν οτι δεν συνεχιζουν το BF. Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν ο κοσμος και οι ουρες στα ταμεια! Εφυγα με αδεια χερια εννοειται αφου δεν βρηκα κατι που να ειναι πραγματικη προσφορα ή εστω καλη τιμη. Με το που ξεκινησαν μεσανυχτα Τεταρτης προς Πεμπτη οι BF προσφορες του mediamarkt και εσκαγαν τα θεματα εδω με τα logitech, 10 λεπτα μετα τις 12 το βραδυ Τεραρτης, ειχα δει στο site τους το http://www.skroutz.gr/s/7299555/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400-Plus.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+k400+plus με την ενδειξη "εξαντλημενο" και φυσικα χωρις τιμη. 1 μερα πριν το ειχε το αγγλικο αμαζον 16 λιρες απο 40 οποτε σκεφτηκα οτι το ειχαν σε φοβερη τιμη και εφυγε αμεσως. Οποιος γνωριζει ποσο το εβαλε το ΜΜ οσο υπηρχε παρακαλω να μας πει. Σημερα λοιπον, ενω ειναι ακομα εξαντλημενο και δεν το βγαζει καν με αναζητηση στο site τους, στο μαγαζι μεσα ειχε πολλα αλλα με τιμη 40 ευρω και ταμπελακι στην οποια την εγραφε σαν να ηταν μια οποιαδηποτε ημερα! Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. 6
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Έβγαλε το γερμανικό amazon τον 850 EVO 1TB στα 268+μτφ lightning deal και πέσανε σαν τα κοράκια.. Ου να μου χαθούνε Όποιος θέλει προλαβαίνει για άλλα 50 λεπτά να μπει σε λίστα αναμονής. Πέρσυ τέτοια εποχή τον αγόρασα από amazon UK στις 189 λίρες, οπότε σιγά το superdeal που πρέπει να τρέξει ο κόσμος να μπεί σε λίστα αναμονής κιόλας... H πρωτη μου βολτα για αγορες στο φετινο black friday ηταν σημερα και συγκεκριμενα περασα απο MM το οποιο γραφει/διαφημιζει οτι "συνεχιζει τις προσφορες επειδη μπορει!", ας δωσω λοιπον και εγω την ανατροφοδοτηση που εχω. Δεν ειδα μεσα τιποτα σε προσφορα απο ολα οσα ηθελα να δω. Δεν υπηρχε επισης κανενα ταμπελακι σε οποιοδηποτε προιον που να γραφει "black friday" ουτε ταμπελακι με διπλες τιμες ειδα πουθενα (σκετη και με εκπτωση). Αντιθετα ειδα πραγματα που μαλλον δειχνουν οτι δεν συνεχιζουν το BF. Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν ο κοσμος και οι ουρες στα ταμεια! Εφυγα με αδεια χερια εννοειται αφου δεν βρηκα κατι που να ειναι πραγματικη προσφορα ή εστω καλη τιμη. Με το που ξεκινησαν μεσανυχτα Τεταρτης προς Πεμπτη οι BF προσφορες του mediamarkt και εσκαγαν τα θεματα εδω με τα logitech, 10 λεπτα μετα τις 12 το βραδυ Τεραρτης, ειχα δει στο site τους το http://www.skroutz.gr/s/7299555/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400-Plus.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+k400+plus με την ενδειξη "εξαντλημενο" και φυσικα χωρις τιμη. 1 μερα πριν το ειχε το αγγλικο αμαζον 16 λιρες απο 40 οποτε σκεφτηκα οτι το ειχαν σε φοβερη τιμη και εφυγε αμεσως. Οποιος γνωριζει ποσο το εβαλε το ΜΜ οσο υπηρχε παρακαλω να μας πει. Σημερα λοιπον, ενω ειναι ακομα εξαντλημενο και δεν το βγαζει καν με αναζητηση στο site τους, στο μαγαζι μεσα ειχε πολλα αλλα με τιμη 40 ευρω και ταμπελακι στην οποια την εγραφε σαν να ηταν μια οποιαδηποτε ημερα! Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Να επισημάνω πως ακόμη και σήμερα το Amazon UK έχει το K400 Plus σε μαύρο ΚΑΙ σε λευκό ακόμη στις 16.99 λίρες. Δε νομίζω να το έδωσε φτηνότερα το MalakiaMarket πάντως. Ένα feedback για το συγκεκριμένο keyboard, στην τιμή αυτή (τις 16.99 λίρες + μεταφορικά από Amazon UK), απλά παίζει χωρίς ανταγωνισμό και είναι άψογο για Mediacenter PCs ή TVs. Ένα feedback για το Black Friday γενικά φέτος: Με μια λέξη, ΑΠΟΤΥΧΙΑ... @Matrixxx, δυστυχώς έχασες χρόνο με τους κράχτες του καθενός, εδώ έξω και οι τιμές ήταν απαράδεκτες (μακράν το χειρότερο και πιο άχρηστο Black Friday που έχω δεί τα τελευταία χρόνια), θα ήταν στην Ελλάδα καλύτερα? 2
pittas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 H πρωτη μου βολτα για αγορες στο φετινο black friday ηταν σημερα και συγκεκριμενα περασα απο MM το οποιο γραφει/διαφημιζει οτι "συνεχιζει τις προσφορες επειδη μπορει!", ας δωσω λοιπον και εγω την ανατροφοδοτηση που εχω. Δεν ειδα μεσα τιποτα σε προσφορα απο ολα οσα ηθελα να δω. Δεν υπηρχε επισης κανενα ταμπελακι σε οποιοδηποτε προιον που να γραφει "black friday" ουτε ταμπελακι με διπλες τιμες ειδα πουθενα (σκετη και με εκπτωση). Αντιθετα ειδα πραγματα που μαλλον δειχνουν οτι δεν συνεχιζουν το BF. Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν ο κοσμος και οι ουρες στα ταμεια! Εφυγα με αδεια χερια εννοειται αφου δεν βρηκα κατι που να ειναι πραγματικη προσφορα ή εστω καλη τιμη. Με το που ξεκινησαν μεσανυχτα Τεταρτης προς Πεμπτη οι BF προσφορες του mediamarkt και εσκαγαν τα θεματα εδω με τα logitech, 10 λεπτα μετα τις 12 το βραδυ Τεραρτης, ειχα δει στο site τους το http://www.skroutz.gr/s/7299555/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400-Plus.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+k400+plus με την ενδειξη "εξαντλημενο" και φυσικα χωρις τιμη. 1 μερα πριν το ειχε το αγγλικο αμαζον 16 λιρες απο 40 οποτε σκεφτηκα οτι το ειχαν σε φοβερη τιμη και εφυγε αμεσως. Οποιος γνωριζει ποσο το εβαλε το ΜΜ οσο υπηρχε παρακαλω να μας πει. Σημερα λοιπον, ενω ειναι ακομα εξαντλημενο και δεν το βγαζει καν με αναζητηση στο site τους, στο μαγαζι μεσα ειχε πολλα αλλα με τιμη 40 ευρω και ταμπελακι στην οποια την εγραφε σαν να ηταν μια οποιαδηποτε ημερα! Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. καταρχας μπραβο για το ποστ που αναφερεις τα πραγματα με το ονομα τους Επειδη εψαξα κι εγω αμεσως το κ400 θελω να σου πω οτι εξαρχης ηταν 'εξαντλημενο' Το αμεσως επομενο που πηγα να παρω, ενα g610 εγινε κι αυτο 'εξαντλημενο' μεσα σε 20 δευτερολεπτα. Οπως λες κι εσυ, ας βγαλει ο καθενας μας τα συμπερασματα του, κι ας πραξει οπως νομιζει οσον αφορα την καταναλωτικη του συνειδηση, εαν και εφοσον εχει αναπτυγμενη καποια ως καποιο βαθμο. Η αυστηρα προσωπικη μου αποψη ειναι, αυτη που ηταν μεχρι και προχθες για τα ελληνικα μαγαζια, κοροιδευουν επειδη βρισκουν και τα κανουν. YΓ Φυσικα και δεν πηρα τιποτα, αυτο θα πει αποτυχια, ενω εψαχνα να αγορασω 4-5 πραγματα με το στανιο, ηταν ειτε 'εξαντλημενα' ειτε η 'εκπτωση' ηταν price match στις τιμες των σκρουτζομαγαζων. Ας τα κρατησουν στα ραφια τους
normal40 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 μονο το S7 αξιζε γλυτωνες 60 ευρω, ολοκληρη ταλαιπωρια ομως για 60 ευρω δεν παιζει ! Στα ταμεια ειχε ουρες 40 μετρα,τρελαρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις