logo15 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα. Το jack Του κινητου δεν λειτουργει γενικα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Ειμαι ακομα εντος εγγυησης απο kaizer. Παω και το αλλαζουν/φτιαχνουν? Αν το πανε service, Ποσο καιρο μενω χωρις?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εγώ είχα πρόβλημα με το που το αγόρασα από το ίδιο κατάστημα, αλλά τελικά έφταιγαν τα ακουστικά μου. Τα είχα κάποιο καιρό και έπαιζαν κανονικά, και μόλις το πήρα δεν έπαιζαν αλλά δούλευαν σε άλλες συσκευές. Βέβαια τελικά παρουσίασαν γενικό πρόβλημα, αλλά για να είμαι σίγουρη πήρα Microsoft ακουστικά και όλα τέλεια.
logo15 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Περίπου ένα μήνα. Πότε το αγορασες; Φεβρουάριο... Την Μαμησα!... :S Εγώ είχα πρόβλημα με το που το αγόρασα από το ίδιο κατάστημα, αλλά τελικά έφταιγαν τα ακουστικά μου. Τα είχα κάποιο καιρό και έπαιζαν κανονικά, και μόλις το πήρα δεν έπαιζαν αλλά δούλευαν σε άλλες συσκευές. Βέβαια τελικά παρουσίασαν γενικό πρόβλημα, αλλά για να είμαι σίγουρη πήρα Microsoft ακουστικά και όλα τέλεια. Εχω ηδη τα νοκια απο το 620 και δεν τα αναγνωρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα