Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η κορυφαία τηλεόραση της LG και κατά πολλούς η καλύτερη τηλεόραση της αγοράς, η LG OLED65G6V Signature είναι πλέον διαθέσιμη αποκλειστικά στα MediaMarkt.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, η OLED65G6V Signature τραβάει τα βλέμματα ακόμα και πριν την ενεργοποιηθεί εξαιτίας της λεπτής κατασκευής που συνδυάζεται με ένα διαφανές γυάλινο κάλυμμα. Η βάση της τηλεόρασης έχει διπλό χαρακτήρα αφού λειτουργεί και ως soundbar σε συνεργασία με την Harman/kardon, με πλούσιο και βαθύ ήχο που "γεμίζει" όλο το δωμάτιο.

OLED%20TV%2077_14_p.jpg

OLED%20TV%2065_04_p_Cly.jpg

Μόλις πατήσετε το κουμπί για το άνοιγμα της τηλεόρασης έρχεται και η επιβεβαίωση για το λόγο που η OLED65G6V Signature θεωρείται η κορυφαία τηλεόραση, αφού βασίζεται στην τεχνολογία OLED η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να προσφέρει το απόλυτο μαύρο χρώμα, με κάθε pixel να παρουσιάζει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Με λόγο αντίθεσης 100.000.000:1, 50 φορές μεγαλύτερο από αυτό μιας LCD τηλεόρασης, χαρίζει ζωντανά χρώματα και φυσικά υποστήριξη της 4K ανάλυσης, ειδικά όταν χρησιμοποιείται και η τεχνολογία Dolby Vision, ίσως η καλύτερη υλοποίηση HDR για εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα και με τις βραδινές λήψεις να φαίνονται πεντακάθαρα.

Όπως συμβαίνει στις τελευταίες προτάσεις της LG, έτσι και εδώ, το έξυπνο μενού στηρίζεται στην τρίτη έκδοση του webOS η οποία διακρίνεται για τον πολύ εύκολο χειρισμό της αλλά και μια σειρά από ενδιαφέρουσες εφαρμογές όπως YouTube, Netflix αλλά και εύκολη ασύρματη σύνδεση με τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

OLED%20TV%2077_15_p.jpg

post-1-0-69320000-1480013461_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετρια εικονα.. Την πηρα στην μανα μου και ολο παραπονα μου κανει οτι ουτε το Μπρουσκο δειχνει καλα, ουτε η Πανια, ουτε ο Χιος.

Τελικα εβαλα εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη Turbo X με composite και εστρωσε..

;)

Αντ1 δείχνει καλά; Νομίζω σε εικόνα απο Αντ1 θα ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο της αυτή η oled. (Μπρούσκο...οκ, δεν το είχα το σπορ...)

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.

Του χρόνου τέτοια εποχή θα τη πάρω με 1500 χιλιάρικο.

σε ενα οχι σε 2-3 σιγουρα ομως... εξακολουθούν και αυτές οι νεώτερες oled  υλοποιησεις να έχουν προβλήματα στην διάρκαια ζψής των μπλέ  στοιχείων?

Δημοσ.

Του χρόνου τέτοια εποχή θα τη πάρω με 1500 χιλιάρικο.

Μπααα εγώ λέω θα τη σκοτώσουν στο επόμενο Βλακ Φράιντει κάνα 500άρικο...

Δημοσ.

http://www.pcrichard.com/LG/LG-Signature-65inch-Class-Ultra-Slim-4K-HDR-Ultra-HD-Premium-OLED-Smart-TV/OLED65G6P.pcrp

http://www.pcrichard.com/Sony/Sony-75inch-Class-Ultra-Slim-4K-HDR-Ultra-HD-LED-Smart-TV/XBR75X940D.pcrp

εγω είδα αυτη να παίζει ...και σας λέω οτι δεν υπάρχουν καλύτερα χρώματα ..με μεγάλη διαφορά 

και μάλλον θα την πάρω 

Δημοσ.

σε ενα οχι σε 2-3 σιγουρα ομως... εξακολουθούν και αυτές οι νεώτερες oled  υλοποιησεις να έχουν προβλήματα στην διάρκαια ζψής των μπλέ  στοιχείων?

Η LG έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της διάρκειας ζωής των blue pixels χρησιμοποιώντας φιλτραρισμένα λευκά pixels. Έτσι κατάφερε να αυξήσει το χρόνο ζωής των στοιχείων στις 100.000 ώρες, μειώνοντας παράλληλα το συνολικό κόστος κατασκευής.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1465304750

Δημοσ.

Δεν η τηλεόραση απλά δεν.. την αγόρασα της προάλλες σύνδεσα το VCR στην τηλεόραση να δω καμιά ταινία, τι HDR, OLED και κουραφέξαλα λένε.. δεν μπορούσες καλά καλά να διακρίνεις τον πρωταγωνιστή. Την γύρισα πίσω, έκανα και καυγά για την άθλια ποιότητα και σύνδεσα πάλι την παλιά μου τηλεόραση. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...