eXyLE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Θελω βοηθεια γιατι τροω συνεχομενες μπλε οθωνες και δεν ξερω τι να κανω Κυριος οταν παιζω παιχνιδια και τα μυνηματα που μου βγαζει ειναι : dxgmms1.sys, dxgkrnl.sys, nvlddmkm.sys, usbport.sys Επισης δεν μπορω να κανω attach το dmp file γιατι μου εμφανιζει αυτο : Δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο αυτού του είδους
thepoint Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Από μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο είναι της κάρτας γραφικών πρόβλημα, εγκατέστησε νέους οδηγούς από τον ιστότοπο του κατασκευαστή της.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 κάνε ενημέρωση directX,ξήλωσε με ddu τον nvidia driver που έχεις περασμένο και βάλε τον τελευταιο που δίνει για την κάρτα σου. για το usbport.sys ενημέρωσε τον chipset driver της μητρικής απ την σελίδα του κατασκευαστή της
eXyLE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 The point Το εχω δοκιμαζει αλλα και παλι τα ιδια Xristara Θα τα δοκιμασω ολλα οσα μου ειπες και θα σου πω αποτελεσματα
eXyLE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μεχρι τωρα δεν εχω φαει μπλε οθωνη. Εχω κανει update την καρτα γραφικων και τα chipset αλλα το DirectX δεν ξερω τι αλο μπορω να κανω γιατι εχω το 11. Υπαρχει αλλη εκδοση που πρεπει να βαλω η οχι? Εχω windows 7 64 bit και απο οτι ξερω το DirectX 12 δεν το σηκωνει.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να κατεβάσεις το directx 9.0c june 2010 που είναι και το τελευταίο dx9 που βγήκα και να το βάλεις για συμβατότητα με παιχνίδια που παίζουν μόνο με dx9 και δεν αναγνωρίζουν τα νεώτερα. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις 10 ή 11 ή 12, το 9.0c είναι ανεξάρτητο πακέτο. btw... plz διόρθωσε τη λέξη οθόνη γιατί όταν το διάβασα στον τίτλο μου έμοιασε με "μπλε κωθώνι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα