Προς το περιεχόμενο

Android Beta or Not?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Είμαι κάτοχος του Nexus 6P και λέω να το εκμεταλλευτώ και να βάλω την beta 2 του Android 7.1.1 Nougat. 

Πάντα μου άρεσε αυτή η δυνατότητα και πλέον μπορώ και εγώ να το δοκιμάσω αλλά έχω ένα θέμα. 

Έχει κανείς εμπειρία με τέτοια builds για να πει γνώμη για τη σταθερότητα τους; Είναι σχεδόν final build, και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αν ήταν το πρώτο, δεν θα το συζητούσα καν, αλλά με τρώει να πατήσω update :lol:

Any thoughts?

Δημοσ.

Είμαι απο τη πρώτη DP στο Nexus 5X και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Μόνο κάτι θέματα σε συγκεκριμένες μάρκες bluetooth αυτοκινήτων είχε βγει ότι είχε προβλήματα η 7.1.1

Πέρασα πρόσφατα και τη DP 2 και όλα είναι smooth. Μόνο και μόνο για τα app shortcuts αξίζει το update imo. Βέβαια σε ένα μήνα βγαίνει η final ,αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα να περάσεις τη beta απο τώρα.

Δημοσ.

Έκανα enroll χθες βράδυ, βέβαια ακόμα να μου έρθει η OTA. Είδα reports με 5 ώρες sot και μόνο για αυτό πιστεύω αξίζει πολύ

Δημοσ.

Ανυπομονώ. Δεν έχει έρθει ακόμα εμένα η OTA, πόσες μέρες έκανε να έρθει σε εσένα;

Δημοσ.

Ανυπομονώ. Δεν έχει έρθει ακόμα εμένα η OTA, πόσες μέρες έκανε να έρθει σε εσένα;

Σε εμένα ήρθε μετά απο λίγες ώρες που έβγαλε ανακοίνωση η Google για τη DP 2 στην android developers ιστοσελίδα. Είχα κάνει enroll απο τη πρώτη DP, ίσως παίζει ρόλο και αυτό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...