bonorov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παίδες επειδή δεν την πρόλαβα την προσφορά αν κάποιος το μετανιώσει ας μου στείλει ένα πμ.Το παιχνίδι ας το κρατήσει δεν μου χρειάζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παίδες επειδή δεν την πρόλαβα την προσφορά αν κάποιος το μετανιώσει ας μου στείλει ένα πμ.Το παιχνίδι ας το κρατήσει δεν μου χρειάζεται... https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-graphique-Radeon-Express/dp/B01IQS6NI0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480119607&sr=8-1&keywords=sapphire+rx+480+nitro+%2B 268€ για να μην περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-graphique-Radeon-Express/dp/B01IQS6NI0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480119607&sr=8-1&keywords=sapphire+rx+480+nitro+%2B 268€ για να μην περιμένεις 306 την βλεπω.Διορθωσε με αν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Στα 306€ που βλέπεις την έχει άλλος πωλητής. Εσύ επέλεξε σαν πωλητή το amazon, δες εδώ: https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01IQS6NI0/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 306 την βλεπω.Διορθωσε με αν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μην τρελαινεσαι θα βρεις και 1060 gtx 6gb με λιγο παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αύριο που θα την παραλάβω θα προσπαθήσω (αν βρώ τον χρόνο) να ανεβάσω φωτό. Προ ολίγου παρέλαβα την κάρτα και επιβεβαιώνω ότι το sku είναι 11260-07, δεν την έχω βάλει ακόμα επάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Τοσο γρηγορα ? Εμενα θα κολοβαρανε μια βδομαδα και αν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
droid345 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλημέρα,όποιος την αγόρασε και δεν θέλει το civilization ας μου στείλει pm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλημέρα,όποιος την αγόρασε και δεν θέλει το civilization ας μου στείλει pm.. Παιδιά στην συσκευασία δεν βρήκα πουθενα το παιχνίδι! Θα τους πάρω τηλέφωνο και θα ενημερώσω. Παιδιά στην συσκευασία δεν βρήκα πουθενα το παιχνίδι! Θα τους πάρω τηλέφωνο και θα ενημερώσω. Update μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών. Μετά την αγορά της κάρτας θα έρθει e-mail με τους κωδικούς ενεργοποίησης του παιχνιδιού. Προσωπικά δεν μου έχει έρθει ακόμα αλλά ευελπιστώ σύντομα. Σας ενημερώνω για να μην αγχωθείτε και ψάχνετε το κλασσικό καρτελάκι του παιχνιδιού με τον κωδικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παραλαβη απο καταστημα φανταζομαι ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Αγορές μέσω BF μόνο παράδοση στον χώρο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Και εγω το σκεφτομαι, να παω απο 2 7970GHz σε μια RX480, αλλα σε αυτα τα λεφτα, δεν αξιζει καλυτερα μια 1060; Θα είχε νόημα αν έμενες στο ίδιο επίπεδο απόδοσης αφού σκοπός είναι το gaming να χάσεις ενα σεβαστό χ ποσοστό απόδοσης για να πάς απλά σε νεότερη κάρτα???? Οσο για αυτούς που γράφουν ξανά και ξανα για το οτι δεν υποστηρίζεται το crossfire απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontinho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Στις 12:36 σήμερα έλαβα e-mail από το Πλαίσιο που υποτιθέται είναι η εγγύηση του προϊόντος σε ηλεκτρονική μορφή (αγόρασα την καρτά απο το κάταστημα και όχι ηλεκτρονικά), φαντάζομαι θα ακολουθήσει και άλλο με το Amd Unique ID που χρείαζεται ώστε να εξαργυρωθεί ο κωδικός στη διεύθυνση https://www.amdrewards.com/amdrewards/ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μην τρελαινεσαι θα βρεις και 1060 gtx 6gb με λιγο παραπανω. Μακάρι να βγει καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα