LF21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αν κάποιος μετανιώσει για την κάρτα ας μου στείλει ένα πμ μπορώ να την πάρω εγώ.Το παιχνίδι ας το κρατήσει δεν το θέλω. Χτύπα την από το γαλλικό amazon με 11€ λιγότερα (248€ τελική βγαίνει), αφού δεν σε ενδιαφέρει και το παιχνίδι: https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-graphique-Radeon-Express/dp/B01IQS6NI0/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Χτύπα την από το γαλλικό amazon με 11€ λιγότερα (248€ τελική βγαίνει), αφού δεν σε ενδιαφέρει και το παιχνίδι: https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-graphique-Radeon-Express/dp/B01IQS6 Την πηρα αδερφε σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dletkas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 με τον i3 6100 Που εχω εγω και 16 gb ram 2133 θα εχω bottleneck εντονα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Όχι είναι μια χαρά επεξεργαστής για παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν θα παραλάβω τελικα λόγω αλλου εκτακτου εξόδου . όποιος την θέλει ας στείλει πμ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από skatopaido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphagr1978 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πείρα την κάρτα σήμερα και μου δώσανε εκτυπωμένο ένα κωδικό...μετά τί κάνω? απο που κατεβάζω το παιχνιδι?πρέπει να κάνω account στην amd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amantas66 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πείρα την κάρτα σήμερα και μου δώσανε εκτυπωμένο ένα κωδικό...μετά τί κάνω? απο που κατεβάζω το παιχνιδι?πρέπει να κάνω account στην amd? μπαινεις Site: εδω και κανεις μια εγγραφη και μετα βαζεις το κλειδι που σου δωσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphagr1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μπαινεις Site: εδω και κανεις μια εγγραφη και μετα βαζεις το κλειδι που σου δωσανε Ευχαριστώ πολύ amantas66 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Χτύπα την από το γαλλικό amazon με 11€ λιγότερα (248€ τελική βγαίνει), αφού δεν σε ενδιαφέρει και το παιχνίδι: https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-graphique-Radeon-Express/dp/B01IQS6NI0/ επειδη ειδα το Link και σκεφτηκα να την αγορασω αφου ειναι σε προσφορα ειδα τα παρακατω και προβληματισηκα Card that has stability problems. Consumes a lot. And is not known enough to be recognized by all software. The cards from this series all have the same disease: By default they are not sand @ 144Hz in display on the desktop. (On the other hand there are no problems in 3D application) Indeed, there will be interference, blinking, at the level of the display of the image. The problem can be corrected by blocking the frequency of the GPU Memory Clock on the desktop display via specific software, but this is intended for advanced users. Ειναι οντως πιθανα προβλημα η να προχωρήσω αφοβα?Συγνωμη αν ειναι σε λαθος topic αν κρινει οτι πρεπει να μεταφερθει ας το μεταφερει ενας mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphagr1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδιά βάζω τον κωδικό που μου δώσανε απο το πλαίσιο για το παιχνίδι civilaization vi στο https://www.amdrewards.com/amdrewards/getGameKey/step/2 και μου λέει οτι είναι χρησημοποιημένος...έτυχε και σε κανένα άλλο ή μόνο σε εμένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τι να σου πω εγω ακομα στο περιμενε ειμαι αλλα σε προλαβε καποιος φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ισως σου εδωσαν λαθος κωδικο, τραβα ενα screenshot και στειλτο με mail και ζητα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstelios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έστειλα mail στο πλαίσιο και μου έδωσαν άλλο !Όλα καλά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toolband Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι να σου πω εγω ακόμα στο περίμενε είμαι αλλα σε προλαβε καποιος φαινεται Πηρες τηλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ειχα υποτιθεται διαβεβαιωση οτι η καρτα με τον κωδικό παραδοθηκε στη μεταφορικη Ελευθεροπουλος με αριθμο # . Τι Δευτερα πρωι ηρθε το μηνυμα , επρεπε ναχε ερθει Συγκεκριμενα σε ποιο τμημα /mail στελνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα