Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους! Έχω ένα LG G4 ΚΑΙ σκέφτομαι την μετάβαση σε Mi5 απλά το μόνο που με κομπλαρει είναι η οθόνη(μιλάω για την ποιότητα και το μεγεθος Μην δεν μου αρέσει σαν ανάλυση η Μην μου φανεί μικρη). Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.

Το μέγεθος είναι δικό σου θέμα . Εγώ απο 640xl σε mi5 δεν ειχα θεμα.

Απο ποιότητα πολύ καλή!Το εχω βαλει διπλα σε g3 .η οθονη του χιαομι μ αρεσε περισσότερο.

Δημοσ.

Απο ποιότητα πολύ καλή!Το εχω βαλει διπλα σε g3 .η οθονη του χιαομι μ αρεσε περισσότερο.

Καλά, το G3 δεν είναι και το καλύτερο μέτριο σύγκρισης, γιατί έχει αρκετά κατώτερη οθόνη από το G4.
Δημοσ.

Από τόσες ίντσες πιο κάτω και ήταν καλά ε; Και γενικά σαν κινητό πως σου φαίνεται σαν επιδόσεις κλπ;

Δημοσ.

Δεν εχει μεγάλη διαφορα . Απλα μου φαινεται πιο μαζεμενο. Το 640 χλ δεν εμπαινε ολοκληρο στην τσεπη του τζιν.σαν επιδόσεις πολυ καλο. Αλλα αφου εχει τον 820 τι θα ηταν?? Το miui με βολευει γιατι δεν αφηνει τις εφαρμογες να τρώνε μπαταρια. Το quick charge 3 παρα πολυ βολικο. Η οθονη στον ήλιο πολυ καλη! Καμερα αρκετα καλη.

Δημοσ.

Δεν εχει μεγάλη διαφορα . Απλα μου φαινεται πιο μαζεμενο. Το 640 χλ δεν εμπαινε ολοκληρο στην τσεπη του τζιν.σαν επιδόσεις πολυ καλο. Αλλα αφου εχει τον 820 τι θα ηταν?? Το miui με βολευει γιατι δεν αφηνει τις εφαρμογες να τρώνε μπαταρια. Το quick charge 3 παρα πολυ βολικο. Η οθονη στον ήλιο πολυ καλη! Καμερα αρκετα καλη.

Μάλιστα! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις! Θα ζυγίσω τις επιλογές, να δω και αν βρω να δώσω το δικό μου και βλέπουμε... Να'σαι καλά.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...