apostolosnt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 <p>Ε καλα μην λεμε και οτι θελουμε κινηταρα το P9 lite!!!!. Αμα θες για τοσο φθηνα οπως λες χιλιες φορες καλυτερες προτασεις εχει η Xiaomi.</p> Το παράκανες. Χίλιες φορές καλύτερο??!! Στα λεφτά του παίρνεις κάτι redmi με 720p ή τα note που ειναι 5.5". Ότι βολεύει τον καθένα...
yimmiyimmi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ε καλά περνεις το καλυτερο vfm κινητό του 15 mi 4c αλλά το p9 lite όντως είναι πολύ ωραίο κινητό
Neg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μα αφού η Xiaomi θα ήταν πρώτη στην αγορά και θα έστελνε τους υπόλοιπους πίσω.. και η Apple κλείνει..πως γενεν αυτό;
hijack3rr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Huawei και ξερό ψωμί. Φοβερή κατασκευή στα κινητά και τέλεια τιμή βάση των χαρακτηριστικών που προσφέρουν οι συσκευές τις σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Εύχομαι να πάρει την πρώτη θέση. Αν όχι τότε τουλάχιστον την δεύτερη θέση από την Apple.
Neg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Huawei και ξερό ψωμί. Φοβερή κατασκευή στα κινητά και τέλεια τιμή βάση των χαρακτηριστικών που προσφέρουν οι συσκευές τις σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Εύχομαι να πάρει την πρώτη θέση. Αν όχι τότε τουλάχιστον την δεύτερη θέση από την Apple. Καλά μεγάλη μπουκιά φάε.. ξεχνάς μου φαίνεται τις τελευταίες συσκευές των 900-1400€ με τους άθλιους επεξεργαστές. Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών στα Android η Samsung και η OnePlus έχουν ακόμα την πρωτιά.
rose21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τελικά η Apple θα κλείσει η όχι ? Με το 14 % της αγορας έχει το 91% των κερδων των smartphone....... Αυτό πάντως δεν είναι καλό νέο ,ποιός ξέρει που θα είναι η τιμή του νέου iphone,με oled ,νέο design και το επετιακο ...
rose21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τελικά η Apple θα κλείσει η όχι ? Με το 14 % της αγορας έχει το 91% των κερδων των smartphone....... Αυτό πάντως δεν είναι καλό νέο ,ποιός ξέρει που θα είναι η τιμή του νέου iphone,με oled ,νέο design και το επετιακο ...
subcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλά μεγάλη μπουκιά φάε.. ξεχνάς μου φαίνεται τις τελευταίες συσκευές των 900-1400€ με τους άθλιους επεξεργαστές. Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών στα Android η Samsung και η OnePlus έχουν ακόμα την πρωτιά. Αλήθεια γιατί γράφεις σε τεχνολογικά φόρουμ; 4
hijack3rr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλά μεγάλη μπουκιά φάε.. ξεχνάς μου φαίνεται τις τελευταίες συσκευές των 900-1400€ με τους άθλιους επεξεργαστές. Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών στα Android η Samsung και η OnePlus έχουν ακόμα την πρωτιά. Πλάκα μου κάνεις φίλε έτσι;
Neg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αλήθεια γιατί γράφεις σε τεχνολογικά φόρουμ; Μιλάς να υποθέσω με τον εαυτό σου έτσι; Πλάκα μου κάνεις φίλε έτσι; Δες Total Scores: Το Mate 9 των 700€ βγάζει μικρότερο Score από το S7 που είναι σχεδόν ενός χρόνου κινητό και κοστίζει πλέον πάνω κάτω 500€. Τα δε Pixel και iPhone 7 που τιμολογιακά είναι 100 πάνω 100 κάτω του ρίχνουν σκόνη στην κυριολεξία.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μιλάς να υποθέσω με τον εαυτό σου έτσι; Δες Total Scores: Το Mate 9 των 700€ βγάζει μικρότερο Score από το S7 που είναι σχεδόν ενός χρόνου κινητό και κοστίζει πλέον πάνω κάτω 500€. Τα δε Pixel και iPhone 7 που τιμολογιακά είναι 100 πάνω 100 κάτω του ρίχνουν σκόνη στην κυριολεξία. Σταμάτα το τώρα γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Αν οι πόντοι ήταν το μοναδικό πράγμα που μετρούσε τώρα δεν θα κάναμε καν συζήτηση εδώ μέσα. Εχω μια mecredes μεγάλη, 200 άλογα, τα πάντα όλα πάνω της, ηλεκτρικά καθίσματα, ψύξη και θέρμανση, ηλεκτρονικά παντού, δέρμα και αλκαντάρα επένδυση και γενικά ότι καλό μπορείς να φανταστείς. Ο φίλος μου έχει ένα fiat punto το οποίο το έχει πειραγμένο και του βγάζει 300 άλογα. Αρα με τη λογική σου το πειραγμένο fiat punto είναι καλύτερο...έτσι δεν είναι; 1
~mxls~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μιλάς να υποθέσω με τον εαυτό σου έτσι; Δες Total Scores: Το Mate 9 των 700€ βγάζει μικρότερο Score από το S7... Ποστάρεις ενα σκορ απο αντουτου, αρα στο μυαλο σου ειναι ταχύτερο (χωρις να έχεις πιάσει στα χέρια σου τις συσκευες). P9 & Mate9 έχουν εξαιρετικα γρηγορη εκτελεση εφαρμογων:
Neg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σταμάτα το τώρα γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Αν οι πόντοι ήταν το μοναδικό πράγμα που μετρούσε τώρα δεν θα κάναμε καν συζήτηση εδώ μέσα. Εχω μια mecredes μεγάλη, 200 άλογα, τα πάντα όλα πάνω της, ηλεκτρικά καθίσματα, ψύξη και θέρμανση, ηλεκτρονικά παντού, δέρμα και αλκαντάρα επένδυση και γενικά ότι καλό μπορείς να φανταστείς. Ο φίλος μου έχει ένα fiat punto το οποίο το έχει πειραγμένο και του βγάζει 300 άλογα. Αρα με τη λογική σου το πειραγμένο fiat punto είναι καλύτερο...έτσι δεν είναι; Συγκρίνεις σοβαρά τώρα τα κινητά με τα αυτοκίνητα; Μάλλον εσύ εκτίθεσαι. Ο επεξεργαστής παίζει μεγάλο ρόλο στα κινητά, πρώην χρήστης Huawei P8 και Mate S είμαι τα οποία τα γονάτιζε ένα απλό Castle of illusion παινχίδι. Αν εσύ χρησιμοποιείς τα κινητά σου μόνο για Social Media τότε ναι θα σε βολέψει, γιατί οι Kirin δεν είναι οι Top Noch επεξεργαστές.
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Συγκρίνεις σοβαρά τώρα τα κινητά με τα αυτοκίνητα; Μάλλον εσύ εκτίθεσαι. Ο επεξεργαστής παίζει μεγάλο ρόλο στα κινητά, πρώην χρήστης Huawei P8 και Mate S είμαι τα οποία τα γονάτιζε ένα απλό Castle of illusion παινχίδι. Αν εσύ χρησιμοποιείς τα κινητά σου μόνο για Social Media τότε ναι θα σε βολέψει, γιατί οι Kirin δεν είναι οι Top Noch επεξεργαστές. Και εγω που ηξερα οτι στα παιχνιδια τον ρολο παιζουν κυριως τα γραφικα πρωτα και μετα ο επεξεργαστης..... Επισης απο οσο θυμαμαι οντως το P8 δεν ηταν κινητο να προτεινει καποιος για παιχνιδια και επισης ειναι γνωστο οτι Mediatek και Kirin επεξεργαστες εχουν τα χειροτερα γραφικα οσον αφορα το Android. Στο Android κομματι οσοι ενδιαφερονται για παιχνιδια κοιτανε μονο σε Snapdragon μερια κυριως. Α και οσον αφορα τους Kirin επεξεργαστες ειναι απο τους καλυτερους της αγορας οσον αφορα την αποδοση τους και μονο στα γραφικα ειναι που χανουν αισθητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. 2
hijack3rr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Neg, Όσο για την Samsung είναι μόνο για την υψηλή κατηγορία. Δεν το έχει καθόλου στην μεσαία κατηγορία και οι συσκευές της είναι σκουπίδια σε σχέση με των ανταγωνιστών. Πληρώνεις το όνομα. Αέρα που λέμε. Το μόνο καλό που προσφέρει στην μεσαία κατηγορία σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η Amoled οθόνη την οποία πληρώνεις στην ουσία. Η Huawei το έχει περισσότερο και στη μεσαία και στην υψηλή κατηγορία βάση τιμών / χαρακτηριστικών που προσφέρει. Να δεις που σε δύο χρονάκια θα τους φάει λάχανο όλους. Όσο για την τιμή που λες καμία φορά δεν καθορίζετε μόνο από τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής. Στο huawei mate9 porsche πληρώνεις και την πολυτέλεια. Μην ξεχάσω να αναφέρω και ολόκληρη την galaxy note 7 παρτίδα που αντί για κινητά μας βγήκαν στρακα-στρουκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα