Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο πλάκα έχει να βλέπεις τα Appleboys να γράφουν το ένα σχόλιο μετά το άλλο σε άρθρο της Huawei λες και ο μπαμπάς τους έχει μετοχές στην Apple... Να, αυτό είναι το μέσο αγοραστικό κοινό της...

• Like 3
Δημοσ.

Θελει λιγο παραπανω δουλιτσα του UI της Huawei,η αυτονομια σε αρκετα μοντελα και λιγο καλυτερη υποστηριξη απο πλευρας αναβαθμισεων. 

Απο πλευρας κινητων τα Honor 8,Mate 9 pro,huawei p9 lite ειναι αριστες συσκευες στα χρηματα τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

και να κανουν κατι με το κατω bezel, τρωει τζαμπα χωρο. 

Δημοσ.

Παιδιά τα πράγματα ειναι απλά.

Η Απλ ειναι πρωτη στα κέρδη χωρίς να πουλάει αντίστοιχα τα πιο πολλά κινητά. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα οτι πουλάει με μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Και όπως λένε οι σύγχρονες οικονομικές θεωρίες, η αξια ενός προϊόντος δεν ειναι η αξία παραγωγής ή χρηστικότητας ή δεν ξέρω τι. Είναι καθαρά αυτό που ο καταναλωτής ειναι διαθετημένος να πληρώσει. Εκεί η απλ ειναι κορυφή. Δεν ειχα ποτε απλ (λόγω κόστους κυρίως) αλλα η αλήθεια να λέγεται.

• Like 3
Δημοσ.

200εκ κέρδη και η Apple 9.4 δισεκατομμύρια. Nobody makes money from Android. Δεν είναι καθόλου μύθος.

Σοβαρά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά? Μου φαίνεται απίστευτο. Όχι ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό απλά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά.

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά βρε παιδιά, αλλά όσο καλή και αν είναι η γουάγουει με τις τιμές της δεν αποτρέπει κόσμο να αγορασει κινητά της? Και επίσης είναι τουλάχιστον ατυχές να συγκρίνουμε οποιαδήποτε από τις android εταιρείες με την αππλ για πολλούς λόγους...

Δημοσ.

Εγω το Ρ8 Lite έχω και δεν με τρέλανε, η οθόνη του πολύ χειρότερη κι από το (φθηνότερο) Lumia 640 που είχα παλιά. Το δε software της μέτριο.

Δημοσ.

200εκ κέρδη και η Apple 9.4 δισεκατομμύρια. Nobody makes money from Android. Δεν είναι καθόλου μύθος.

η Google βγαζει λεφτα απο το ανδροιδ.

Δημοσ.

δεν την εχεις παρει χαμπαρι ? μαλλον εχεις πολλα χρονια να αγορασεις καινουριο τηλεφωνο. σε ολα τα μαγαζια και διαφημιστικα θα βρεις μοντελα της

Προφανως και αστειευομαι :P Πικαρω κάποιους που τα λένε, γιατι δεν τους αρεσουν ποιοτικες συσκευες, σε καλες τιμες.

Ελα πες μας τι εχεις :devil:

Τσιμπησες κι εσυ :P 

Νομίζω πρόκειται περί trolling attempt του Nikolo1991. Επιτυχημένου απ'ότι φαίνεται...

Επίσης Razor_7, είναι νομίζΩ και είνΑΙ (grammar police ftw)

κόλακα :D

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το Ρ8 Lite έχω και δεν με τρέλανε, η οθόνη του πολύ χειρότερη κι από το (φθηνότερο) Lumia 640 που είχα παλιά. Το δε software της μέτριο.

Εμένα μου έδωσαν στη δουλειά P9 lite και είναι άριστο. Ποιότητα καταπληκτική για τα λεφτά όπως και οθόνη (μειονέκτημα η έλλειψη προστατευτικης επίστρωσης). Το emui μ αρέσει και σε εμφανιση και σε αποκριση. Θέλει λιγο σκαλισμα να βγουν τα περιοριστικα για την χρήση μπαταρίας που είναι άριστη. Μηδενικό bloatware, και ο S650 είναι σφαίρα! Κάμερα δεν τρελάθηκα αλλά πάλι για τα λεφτά μια χαρά. Τι λέμε τώρα... Κινητάρα!
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου έδωσαν στη δουλειά P9 lite και είναι άριστο. Ποιότητα καταπληκτική για τα λεφτά όπως και οθόνη (μειονέκτημα η έλλειψη προστατευτικης επίστρωσης). Το emui μ αρέσει και σε εμφανιση και σε αποκριση. Θέλει λιγο σκαλισμα να βγουν τα περιοριστικα για την χρήση μπαταρίας που είναι άριστη. Μηδενικό bloatware, και ο S650 είναι σφαίρα! Κάμερα δεν τρελάθηκα αλλά πάλι για τα λεφτά μια χαρά. Τι λέμε τώρα... Κινητάρα!

Ε καλα μην λεμε και οτι θελουμε κινηταρα το P9 lite!!!!. Αμα θες για τοσο φθηνα οπως λες χιλιες φορες καλυτερες προτασεις εχει η Xiaomi.

Δημοσ.

Πηρα στην γυναικα ενα honor 4x μιας εβδομαδος(!!!!)στα 90 ευρω(!!!!) στα βιαστικα λογω κλοπης του τηλεφωνου της.
Τρομερο τηλεφωνακι....5,5",2gb ram.πολυ καλη οθονη σαν τελικο αποτελεσμα.σταθερο,δεν κολαει με τιποτα,μιλαμε για συνεχη βαρια χρηση,καταστημα ρουχων.

Δημοσ.

200 εκ ο ενας, 10δις ο αλλος και ακομα καμια ουσιαστικη εξελιξη, αναρωτιεμαι τι κανουν ολα αυτα τα λεφτα. 

θαλαμηγούς και ξεφρενα πάρτυ για τους ολίγους με την δική μας εργασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...