Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ακομη ειμαστε στην αρχη...σε κανα χρονο η δυο το πολυ θα ειναι πρωτη στην καταταξη...

Δημοσ.

Γι'αυτό δεν θα δούμε ποτέ midrange κινητό απο την apple.

Μονιμα κολλημένος ο δείκτης στα 700 ευρώ.

Γιατί να βγάλει mid range φτηνό κινητό η Apple? Για να βγάζει σχεδόν τίποτε κέρδη? Ο λόγος που η Huawei έχει κινητό από 50$ μέχρι 1500$ είναι γιατί όλα τις τα κινητά σχεδόν είναι ΠΑΡΑ πολύ φτηνά για τα καλά specs τους και δεν βγάζει σχεδόν τίποτε κέρδη απ αυτά. Έτσι πλημμυρίζοντας το market με άπειρα μοντέλα βγάζει λίγα λίγα από παρα πολλά κινητά. Η Apple έχει μια στρατηγική που της βγαίνει εδώ και μια δεκαετία. Γιατί να την χαλάσει? Έχει μονοπώλιο στο δικό της OS και οικοσύστημα. Κάτι που δεν έχει κανένας android OEM. Η Apple ελέγχει το κάθε παραμικρό κομμάτι του OS της και του hardware της και του οικοσυστήματος της. Αυτο θα της δίνει μια ζωή σταθερότητα στα κέρδη εφόσον δεν μείνει πολύ πίσω στα νέα specs. Όπως και η Ferrari δεν βγάζει 50.000euro αυτοκίνητο. Δεν το χρειάζεται και έχει και ένα όνομα το οποιο ενδέχεται να χαλάσει με περισσότερα και ειδικά πιο φτηνά μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

τα πραματα ειναι πολυ απλα! οπως λεγαν στο χωριο μου

"βρισκει και τα κανει"

μιλωντας για οποια εταιριεια θελετε

• Like 1
Δημοσ.

στο τελος η huawei θα γινει χειροτερη και απο σαμυ και αππλε με την τιμολογιακη πολιτικη που ανεπτυξε τελευταια

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης η Apple καταργοντας την θύρα ακουστικών ανάγκασε όλες τις εταιρίες που θα βγάλουν ακουστικά για τα iphone 7 & 7plus θα πρέπει να πληρωσει δικαίωματα στην apple για την θύρα που μόνο αυτή έχει. (Lightning port) τυχαίο? Δεν νομίζω...

Δημοσ.

200εκ κέρδη και η Apple 9.4 δισεκατομμύρια. Nobody makes money from Android. Δεν είναι καθόλου μύθος.

το fanboy comment της ημερας.

Τωρα στο blackfridays θα παιζουν και προσφορες στους ανταπτορες εχε το νου σου!

• Like 1
Δημοσ.

στο τελος η huawei θα γινει χειροτερη και απο σαμυ και αππλε με την τιμολογιακη πολιτικη που ανεπτυξε τελευταια

δυστυχως ισχυει γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν ακομα οτι οταν κατι ειναι ακριβο αξιζει και τα λεφτα του.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ειναι αυτη; κινεζο δεν εμπιστευομαι.

Απο τη Χαβαη νομιζο εινε φιλε.

Νομίζω πρόκειται περί trolling attempt του Nikolo1991. Επιτυχημένου απ'ότι φαίνεται...

Επίσης Razor_7, είναι νομίζΩ και είνΑΙ (grammar police ftw)

• Like 4
Δημοσ.

προσωπικα που κοιταω για δωρακι χριστουγεννων ειμαι μονο αναμεσα στα p9 lite και honor 7 lite.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....το κοροιδο των 700 ευρω για κινητο τηλεφωνο που η διαρκεια ζωης του ειναι 2-3 ετη ΤΕΛΕΙΩΣΕ....

Δημοσ.

Θελει λιγο παραπανω δουλιτσα του UI της Huawei,η αυτονομια σε αρκετα μοντελα και λιγο καλυτερη υποστηριξη απο πλευρας αναβαθμισεων. 

Απο πλευρας κινητων τα Honor 8,Mate 9 pro,huawei p9 lite ειναι αριστες συσκευες στα χρηματα τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

• Like 2
Δημοσ.
και ακομη ειμαστε στην αρχη...σε κανα χρονο η δυο το πολυ θα ειναι πρωτη στην καταταξη...

Εννοείται. Γιατί τι πιο εύκολο να πας από το 2.4% στο 91% και από τα 200 εκατομμύρια στα 9.4 δισεκατομμύρια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...