venuetank Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω εδω και μερικές μέρες ενα bug sound που το ακούω στα ακουστικά μου κάθε 5-10 λεπτά και δε μπορώ να καταλάβω τι είναι. Ο Ήχος που ακούγεται: https://www.youtube.com/watch?v=yUOHhvdpb1M
La_MoRt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ηχεία έχεις στο σύστημα; Αν ναι δοκίμασε να δεις αν ακούγεται και από εκεί ο ήχος. Επίσης δοκίμασε να δεις αν ακούγεται μόνο αν το συνδέσεις από μπροστά ή από πίσω στο κουτί σου. Ποια είναι τα ακουστικά;
venuetank Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα ακουστικά που έχω είναι τα Kingston HyperX Cloud 2, ηχεία δεν έχω για να τα δοκιμάσω, αλλά πιστεύω οτι είναι κάτι απο Notification Sound απο κάποιο παιχνίδι η πρόγραμμα.
La_MoRt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Θα πρέπει να βρεις κάτι να το δοκιμάσεις με το "πιστεύω" δε θα βρεις τι είναι, εντελώς φιλικά.
venuetank Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Για να ζητάω βοήθεια σημαίνει πως έχω κοιτάξει και έχω ψάξει σε αυτά που ξέρω
Runner25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 αν ειναι θεμα software τοτε κανε απεγκατασταση drivers Και προγραμμα οτι εχει και ξαναβαλτα ωστε να παρει τις default ρυθμησεις εκτος αν ειναι καποια ρυθμιση που εχεις κανει εσυ κατα λαθος η καποιο προγραμμα στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα