Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης συστημα 

cpu : celeron g3900

ram: crucial ddr4 4 gb 2133mhz

gpu:sapphire nitro r7 360 

motherboard : msi h110m pro d

psu : xfx ts 450 bronze

hdd : wd blue 500gb

ολα ειναι καινουργια πλην του σκληρου! το αφησα εχθες να καταβαζει κατι οσο ελειπα απο το σπιτι και οταν γυριζα το pc ακουγοταν να δουλευει και ειχε κλεισει η οθονη ! παταω κλικ για να ανοιξει το πισι τπτ ! και τελικα μονο με hard reboot ξεκινησε ! και μετα βρηκα την υγεια του hhd να εχει πεσει ! ηταν στο 66% και πηγε στο 65% σημερα το αφησα και ξαναεκανε το ιδιο ! καμια ιδεα; επισης ξερω οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι συμβατο με το συστημα idle της intel και το εχω απενεργοποιησει! αυτο το c7 πως το λενε!

Δημοσ.

απο την στιγμη που επεσε η υγεια στον δισκο μαλλον πας γ αλλον ...γνωμη μου οποτε κοιτας να παρεις εναν ssd και αν μπορεις πριν βγαλεις τον δισκο που εχεις στο pc na mporeseis kapou na σώσεις τα αρχεια σου!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

εχω το εξης συστημα 

cpu : celeron g3900

ram: crucial ddr4 4 gb 2133mhz

gpu:sapphire nitro r7 360 

motherboard : msi h110m pro d

psu : xfx ts 450 bronze

hdd : wd blue 500gb

ολα ειναι καινουργια πλην του σκληρου! το αφησα εχθες να καταβαζει κατι οσο ελειπα απο το σπιτι και οταν γυριζα το pc ακουγοταν να δουλευει και ειχε κλεισει η οθονη ! παταω κλικ για να ανοιξει το πισι τπτ ! και τελικα μονο με hard reboot ξεκινησε ! και μετα βρηκα την υγεια του hhd να εχει πεσει ! ηταν στο 66% και πηγε στο 65% σημερα το αφησα και ξαναεκανε το ιδιο ! καμια ιδεα; επισης ξερω οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι συμβατο με το συστημα idle της intel και το εχω απενεργοποιησει! αυτο το c7 πως το λενε!

αν μπορεις και εχεις λεφτα βαλε αγγελία στο ινσομνια παρε εναν samsung 850 evo 250 που εχει και σιντι γ να μπορεσεις να περάσεις τα windows soy   με λιγα λογια με το cd που εχει η σαμσουνγκ μεταφερει το λειτουργικο σου σύστημα απο τon hdd στον ssd και μετα εισαι οκ ...και αν θες τον αλλο δισκο γ να μην τον πετάξεις βάλτον αγγελία εδω στο site κάνα 15 γ ανταλλακτικά ολο και καποιος θα τον πάρει !!!

Δημοσ.

κατέβασε το tester της WD και αφού έχεις πάρει αντίγραφο τα σημαντικά σου αρχεία τρέξε το

αν βγάλει σε οποιοδήποτε test fail τυπώνεις μια την εικόνα να την έχεις και πας στο κατάστημα αγοράς ζητώντας αντικατάσταση δίσκου(και ανανέωση της εγγύησης)

http://support.wdc.com/downloads.aspx?p=3

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν εχω καποιο αρχειο μεσα που να με ενδιαφερει εκτος απο καποια παιχνιδια ! αλλα εχω τα κλειδια ! μαλλον θα παρω καποιον ssd εστω 120 γιγα για προσωρινο και μετα θα μαζεψω να παρω κατι μεγαλητερο ! θα κανω και το τεσετ που ειπε το παιδι ! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν εχω καποιο αρχειο μεσα που να με ενδιαφερει εκτος απο καποια παιχνιδια ! αλλα εχω τα κλειδια ! μαλλον θα παρω καποιον ssd εστω 120 γιγα για προσωρινο και μετα θα μαζεψω να παρω κατι μεγαλητερο ! θα κανω και το τεσετ που ειπε το παιδι ! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !

αν εχεις τα λεφτα παρε αυτον εδω   

http://www.skroutz.gr/s/8564148/Mushkin-Triactor-240GB.html    ιδαλος παιζεις εδω

http://www.skroutz.gr/s/9169336/Mushkin-Triactor-120GB.html#reviews

Δημοσ.

κατέβασε το tester της WD και αφού έχεις πάρει αντίγραφο τα σημαντικά σου αρχεία τρέξε το

αν βγάλει σε οποιοδήποτε test fail τυπώνεις μια την εικόνα να την έχεις και πας στο κατάστημα αγοράς ζητώντας αντικατάσταση δίσκου(και ανανέωση της εγγύησης)

http://support.wdc.com/downloads.aspx?p=3

μαγκια δεν τ ηξερα αυτο ν π κατι εμαθα!

Δημοσ.

μαγκια δεν τ ηξερα αυτο ν π κατι εμαθα!

μα είναι το επίσημο εργαλείο για τους δισκους της WD.

Και ο "τεχνικός" του κάθε καταστήματος το ίδιο τρέχει για να δει αν γίνεται η αντικατάσταση η οχι.

Εφόσον το επίσημο εργαλείο δηλώνει οτι ο δισκος ειναι fail και ο τεχνικός σου λεει αρλούμπες πολύ απλά το κυνηγάς παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

μα είναι το επίσημο εργαλείο για τους δισκους της WD.

Και ο "τεχνικός" του κάθε καταστήματος το ίδιο τρέχει για να δει αν γίνεται η αντικατάσταση η οχι.

Εφόσον το επίσημο εργαλείο δηλώνει οτι ο δισκος ειναι fail και ο τεχνικός σου λεει αρλούμπες πολύ απλά το κυνηγάς παραπάνω.

μηπως ξερεις αν εχει και η adata τετοιο εργαλειο ?

Δημοσ.

μηπως ξερεις αν εχει και η adata τετοιο εργαλειο ?

η adata δεν κατασκευάζει μηχανικούς δίσκους οπότε 99% δεν έχει.

Αν μιλάμε για εξωτερικό δισκο adata,μέσα θα έχει wd,seagate,hitachi,toshiba δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...