Προς το περιεχόμενο

Samsung UE70KU6000 ....1.599 ευρω @you

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτη η σαμσουνγκ Hellas, σταθερα εδω και 10+ χρονια φερνει τηλεορασεις που δεν εχουν δορυφορικο δεκτη. Ειδικα σε τοσο ακριβα μοντελα και σε μεγαλες ιντσες ειναι deal breaker η απουσια του, αφου απευθυνονται σε πιο ειδικο/ψαγμενο κοινο.

Τι να πει κανεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηςη προς τους γνωρίζοντες , επειδή έχω τηλεόραση πόλυ ακριβή Sony 4Κ με δορυφορικό δεκτή.

Τι να τον κανει κάποιος στην τηλεόραση για τα ελεύθερα κανάλια μονο; αφού νόβα και ΟΤΕ παίζουν μονο με τον δικό τους....

Δεν ξέρω τι παιζει με τους άλλους δορυφόρους , εγω έκανα ενα σκανάρισμα στον hotbird που έχω μονο και μου βρήκε μονο 20 ελεύθερα κανάλια και ούτε ενα 4Κ... αλλά ξανα λέω ίσως φταίει που έχω μονο hotbird...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο είναι ακόμα στα 1499€.

Ισχύει ακόμα η τιμή πάντως στον Κώτσο... 12 ημέρες μετά την αρχική προσφορά !

Προσωπικά περιμένω σε προσφορά κάποια μεγάλη σε ίντσες, όμως άλλη σειρά > από την 6000.

Δημοσ.

Ερωτηςη προς τους γνωρίζοντες , επειδή έχω τηλεόραση πόλυ ακριβή Sony 4Κ με δορυφορικό δεκτή.

Τι να τον κανει κάποιος στην τηλεόραση για τα ελεύθερα κανάλια μονο; αφού νόβα και ΟΤΕ παίζουν μονο με τον δικό τους....

Δεν ξέρω τι παιζει με τους άλλους δορυφόρους , εγω έκανα ενα σκανάρισμα στον hotbird που έχω μονο και μου βρήκε μονο 20 ελεύθερα κανάλια και ούτε ενα 4Κ... αλλά ξανα λέω ίσως φταίει που έχω μονο hotbird...

Ο hotbird έχει 4K κανάλια αλλά πιστεύω ότι ο δορυφορικός δέκτης δεν είναι UHD.

Για δες εδώ και ψάξε τις συχνότητες.

• Moderators
Δημοσ.

Ο hotbird έχει 4K κανάλια αλλά πιστεύω ότι ο δορυφορικός δέκτης δεν είναι UHD.

Φυσικα και ειναι UHD οι DVB-s2 δεκτες των 4K τηλεορασεων, τι λεμε τοσο καιρο συμφορουμιτη αν δεν ηταν;

Και ειναι και H.265 (HEVC) φυσικα.

Δημοσ.

Αν όντως είναι έτσι, ας δοκιμάσει ta 4K κανάλια του hotbird και να μας πει εντυπώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Αλλη εχει παρει (μια sony), δεν ειναι λοιπον θεμα εδω να γραψει εντυπωσεις. ;) 

Γι' αυτο και δεν ειχε λαβει απαντηση μεχρι τωρα. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...