Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H τιμή είναι μαζί με το τελωνείο για όποιον δεν γνωρίζει. Οπότε πάρτε άφοβα.

Ωραίος

Order Summary

Items: EUR 98,39
Shipping & handling: EUR 12,91
Total before tax: EUR 111,30
Estimated tax to be collected: EUR 0,00
Import Fees Deposit EUR 14,47
Order total: EUR 125,77
Δημοσ.

Ωραίος

Order Summary

Items: EUR 98,39
Shipping & handling: EUR 12,91
Total before tax: EUR 111,30
Estimated tax to be collected: EUR 0,00
Import Fees Deposit EUR 14,47
Order total: EUR 125,77

Κάπου έχω διαβάσει οτι αν τελικά δεν περάσει τελωνείο η Amazon σου επιστρέφει αυτά τα χρήματα ή αν περάσει με χαμηλότερη τιμή από αυτή που έχει προβλέψει σου επιστρέφει την διαφορά. Στην περίπτωση δε που είναι παραπάνω νομίζω δεν σου ζητάει έξτρα χρήματα.

Δημοσ.

Κάπου έχω διαβάσει οτι αν τελικά δεν περάσει τελωνείο η Amazon σου επιστρέφει αυτά τα χρήματα ή αν περάσει με χαμηλότερη τιμή από αυτή που έχει προβλέψει σου επιστρέφει την διαφορά. Στην περίπτωση δε που είναι παραπάνω νομίζω δεν σου ζητάει έξτρα χρήματα.

Τελωνείο περνάει πάντα, αλλά δεν ξέρεις πόσο ακριβώς θα είναι το ποσό. To τελωνείο που υπολογίζει η amazon είναι 14,47 ευρώ. 

Αν οι εκτελωνιστές μας κρίνουν ότι είναι μικρότερο το κόστος ( ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ) θα πάρεις επιστροφή την διαφορά. Αν είναι μεγαλύτερο (αυτό είναι το σίγουρο :P) την διαφορά την πληρώνει ο amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Τελωνείο περνάει πάντα, αλλά δεν ξέρεις πόσο ακριβώς θα είναι το ποσό. To τελωνείο που υπολογίζει η amazon είναι 14,47 ευρώ. 

Αν οι εκτελωνιστές μας κρίνουν ότι είναι μικρότερο το κόστος ( ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ) θα πάρεις επιστροφή την διαφορά. Αν είναι μεγαλύτερο (αυτό είναι το σίγουρο :P) την διαφορά την πληρώνει ο amazon.

Με το να περάσει τελωνείο εννοώ να σου πουνε πλήρωσε έξτρα. Μάλλον έπρεπε να πω σταματήσει ίσως για καλύτερα :)

Δημοσ.

Με το να περάσει τελωνείο εννοώ να σου πουνε πλήρωσε έξτρα. Μάλλον έπρεπε να πω σταματήσει ίσως για καλύτερα :)

Και αυτό να γίνει εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα παραπάνω :D οποτε όλα καλά.

Δημοσ.

Εμένα γιατί λεέι ότι το συγκεκριμένο προιόν δεν μπορεί να σταλει στη διευθυνση σας???????????

οκ επαιξε τελικά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...