l337 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 δεν ξερω εδω το είχα διαβάσει καποτε Site: εδώ αλλα δεν είμαι σιγουρος. Λογικά θα το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις καλύτερα. Έχει δίκιο o AssVas συνέβαινε παλιότερα αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν συμβαίνει τώρα. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως, δεν έχω και κάποιο φοιτητικό εδώ γύρω να το δοκιμάσω..
routerakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 παιδια επειδη ειχα μεχρι προτιστως οτε φοιτητικο εχω να σας πω 1)οι τιμες εχουν αλλαξει μεχρι και το 2014 ηταν η προσφορα τις ΔΙΟΔΟΥ με 8 το μηνα και ηταν 13 το διμηνο ο οτε σταματησε την συνεργιασια και αυξησε την τιμη πλεον ειναι 17,90 το μηνα 2το δικτυο οπως πολυ σωστα ειπαν παραπανω δεν ειναι οτενετ αλλα μεσω grnet 3)δεν ξερω για ping γτ ημουν interleave αλλα γενικα εχει θεματα πχ το πιο γνωστο ειναι κατα τις μεσημβρινες ωρες ''επεφτε η ταχυτηα'' με την εννοια καθυστερουσε το φορτωμα των σελιδων επισης ενα αλλα σπανιο φαινομενο ειναι οτι ειχε προβλεμα με τους DNS σε σημειο που δεν μπορουσες καν να μπεις σε μια σελιδα κτλ.
georgeps21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ούτε εγώ είχα φίλε μου. Nova 3Play έχω 1 χρόνο τώρα και πριν είχα περάσει ξανά από forthnet, WIND, Cyta, HOL... Απλώς βαρέθηκα να πληρώνω 63€ τον μήνα για Full πακέτο Nova που δεν τη χρησιμοποιώ καθόλου (γενικά είμαι φίλος της IPTV με Kodi, Exodus, κλπ). Από το internet της Forthnet ποτέ δεν είχα θέμα, πάντα ήταν το καλύτερο που είχα ποτέ. Πολύ γρήγορο, ωραίες επιλογές με το SNR και καλός παρεχόμενος εξοπλισμός (Thomson - Technicolor) και φυσικά σταθερό. Ειδικά με τη VDSL που ήρθε στην περιοχή μου φέτος τον Μάρτιο. Ήταν να πάω στη Cyta αλλά με αυτά που ειπώθηκαν στις προηγούμενες απαντήσεις μακριά κι αγαπημένοι. Θα πάω στον ΟΤΕ να δω και τι "λέει" πλέον σαν εμπειρία. Εννοείται φυσικά ότι εάν μου κάνει κάποια αντιπρόταση καλή για παραμονή μου η Forthnet τότε θα παραμείνω, καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών - υποστήριξη ανέκαθεν υπήρξε υποδειγματική σε εμένα. σορυ που ανεβάζω παλι ενα θαμένο θέμα αλλα τελικά ραφαήλ τι έκανες? Ποια σου φάνηκε καλύτερη επιλογή?
rafa1919 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Έλα φίλε Γιώργο! Παρέμεινα στη Forthnet. 50αρα VDSL Double Play με 12 ώρες κινητά Ελλάδος κι απεριόριστα αστικά - υπεραστικά στα 32€. Οπότε αντίο ΟΤΕ. Αντίο και Nova. Αν και μου έμεινε το πιάτο, οπότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω με έναν δέκτη (π.χ. VU+ Zero) για Freeview.
georgeps21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Έλα φίλε Γιώργο! Παρέμεινα στη Forthnet. 50αρα VDSL Double Play με 12 ώρες κινητά Ελλάδος κι απεριόριστα αστικά - υπεραστικά στα 32€. Οπότε αντίο ΟΤΕ. Αντίο και Nova. Αν και μου έμεινε το πιάτο, οπότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω με έναν δέκτη (π.χ. VU+ Zero) για Freeview. ευχαριστω, εψαχνα καποια καλυτερη προσφορα. η wind εχει καποιες καλες τωρα, αλλα μαλλον με vdsl θα πανε και αυτες σε τετοια τιμη! Τωρα εχω ΟΤΕ στα 4/1(και με την 24αρα παλι 4μιση επιασα download) απεριοριστα σταθερα + 60' κινητα+αναγνωριση στα 27 το μηνα. βλεπεις εχουν περασει οπτικες απο τις γυρω οδους και στη δικια μου οχι...οποτε δεν ξερω τι κανω σε αυτη τη περιπτωση, μπορω να ζητησω να βαλουν? οταν τους ειχα παρει τηλ και τους ρωτησα τοτε που καναν τα εργα μου ειπαν οτι λογικα θα περασει, δεν περασε. Βεβαια το κοντινοτερο ΚΑΦΑΟ ειναι στα 120 μετρα αποστασης μεσω δρομου και στα 95 σε ευθεια, αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα,αφου τα καλωδια του δρομου μου πρεπει να ειναι τα κλασικα τα χαλκινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα