Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο αγαπητό Forum, τι κάνετε;

Είμαι σχεδόν 7 μήνες συνδρομητής Forthnet VDSL 50Mbps με το κλασσικό 5άρι στο Upload. Θέλοντας και πιο οικονομικό πάγιο από αυτό που έχω τώρα (λόγω του ότι διαθέτω Nova που πρακτικά μου είναι άχρηστη) και κυρίως τα +5Mbps του Upload σκέφτομαι να πάω σε Double Play της Cyta και συγκεκριμένα αυτό:

https://www.getaline.gr/cyta-2play/cyta-2play-vdsl-50mbps

Κάτι που μου αρέσει στη Cyta είναι το ότι δε δίνει το κλασσικό σάπιο ZTE Η168Ν αλλά το πολύ καλό για τα δεδομένα μου ADB (Pirelli) από όσο γνωρίζω και φυσικά της έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τη Wind που είναι ο δεύτερος πάροχος που προσφέρει 10άρι Upload.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το 10αρι upload δεν δίνεται από καμπίνες (KV/ΚΑΦΑΟΥ ή όπως τα ξέρεις) λόγω περιορισμού που έχει βάλει ο ΟΤΕ, αλλά μόνο από DSLAM του εκάστωτε ISP σε Α/Κ κι αν είσαι αρκετά κοντά σε αυτό.

Η Cyta επίσης έχει αποκλειστικά VoIP για τηλεφωνία και η εταιρεία έχει βγει προς πώληση http://www.kathimerini.gr/882633/article/oikonomia/epixeirhseis/kypros-pros-pwlhsh-h-cyta-hellas-me-apofash-toy-ypoyrgikoy-symvoylioy

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μακριά από cyta, έκανα την βλακεία και έφυγα από voda/hol που είχα 50/5 (με 23 ευρώ) γιατί μου είπαν πως θα μου έδιναν 50/10 με 24 ευρώ, τελικά δεν μπορούσαν να μου δώσουν 50/10, τότε τους ζήτησα αποδέσμευση (για να γυρίσω πίσω στον hol που μου είχανε πει αν γυρίσω πίσω θα μου πιστώσουν το πέναλτι αποχώρησης και θα μου δώσουν την vdsl στα 21 ευρώ). Η cyta μου ζήτησε για αποδέσμευση 160 ευρώ + αναλογικά 10 ήμερες λογαριασμό. Τελικά επειδή τα πήρα με το κλέψιμο που πήγαν να μου κάνουν έκανα καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ), μετά τον έλεγχο που έκαναν το αποτέλεσμα ήταν να μην πληρώσω τίποτα απολύτως

φιλε μακριά από Cyta.

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά βγαίνει προς πώληση; Δεν το γνώριζα καν αυτό κι ούτε το είχα ψάξει να πω την αλήθεια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είμαι Νέο Ηράκλειο και νομίζω ότι παίρνω από Α/Κ, καθώς γειτονικά μου δεν υπάρχει ΚΑΦΑΟ σύγχρονης γενιάς (οπτικών ινών), οπότε ίσως και να γίνεται, αλλά το λέω με πάσα επιφύλαξη. 

Μάλιστα, ενδιαφέρουσα περίπτωση...
Οπότε θα εμπιστευόσασταν τη WIND για παρόμοια γραμμή; 
Αναφέρομαι στο 10άρι Upload.
Δυστυχώς η Inalan αργεί ακόμη να έρθει στην περιοχή μου... :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κανένα αν δεν είχα τα νέα ΚΑΦΑΟΥ στη γειτονιά μου. Αν μου καθόταν καλά ένας με VDSL από Α/Κ δύσκολα θα έφευγα...

Δημοσ.

Τελικά επικοινώνησα με OTE (Cosmote) και θα βάλω φοιτητική 50άρα με χρονοχρέωση στο Σταθερό, μιας και με καλύπτει το CU πακέτο που έχω και με το παραπάνω. 
Άντε να δούμε την αξιοπιστία που όλοι αναφέρουν για τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Τελικά επικοινώνησα με OTE (Cosmote) και θα βάλω φοιτητική 50άρα με χρονοχρέωση στο Σταθερό, μιας και με καλύπτει το CU πακέτο που έχω και με το παραπάνω. 

Δεν θα μπορείς να κρίνεις την αξιοπιστία της cosmote από το φοιτητικό πακέτο διότι το internet (feed) θα το παίρνεις από το ΕΔΕΤ και όχι από otenet.

(εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2-3 χρόνια και δεν το γνωρίζω)

Δημοσ.

Στο δικό του A/K δε θα συνδέομαι λογικά;
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.
Νόμιζα ότι απλώς επρόκειτο για έκπτωση στο πάγιο... :/

Δημοσ.

Στο δικό του A/K δε θα συνδέομαι λογικά;

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Νόμιζα ότι απλώς επρόκειτο για έκπτωση στο πάγιο... :/

Ναι, το vdsl (την πρόσβαση) την παίρνεις κανονικά από cosmote.

Αλλά το feed (internet) το παίρνεις μέσω ΕΔΕΤ (με ό,τι σημαίνει αυτό).

Έτσι γινόταν σίγουρα μέχρι πρότινως. Τώρα κάπου το έχω χάσει αλλά το πιθανότερο το ίδιο ισχύει και τώρα (με την ελάχιστη επιφύλαξη).. Το παραπάνω αφορά όλους τους παρόχους όσον αφορά το φοιτητικό.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ... Μάλιστα.

Συνεπώς αυτό σημαίνει ότι και το traffic στη σύνδεση θα είναι πιο "κλειστό" - περιορισμένο, σωστά;

Επίσης η πρόσβαση σε Servers σχολών πιθανόν θα είναι πιο εύκολη (γρηγορότερο Ping χωρίς VPN σε GRNET).

Δημοσ.

Χμμ... Μάλιστα.

Συνεπώς αυτό σημαίνει ότι και το traffic στη σύνδεση θα είναι πιο "κλειστό" - περιορισμένο, σωστά;

Επίσης η πρόσβαση σε Servers σχολών πιθανόν θα είναι πιο εύκολη (γρηγορότερο Ping χωρίς VPN σε GRNET).

Έχω την εντύπωση πως ισχύουν και τα δύο που αναφέρεις, με επιφύλαξη όμως πάλι, διότι δεν γνωρίζω από προσωπική εμπειρία (δεν είχα ποτέ φοιτητικό πακέτο).

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ είχα φίλε μου. Nova 3Play έχω 1 χρόνο τώρα και πριν είχα περάσει ξανά από forthnet, WIND, Cyta, HOL...
Απλώς βαρέθηκα να πληρώνω 63€ τον μήνα για Full πακέτο Nova που δεν τη χρησιμοποιώ καθόλου (γενικά είμαι φίλος της IPTV με Kodi, Exodus, κλπ). Από το internet της Forthnet ποτέ δεν είχα θέμα, πάντα ήταν το καλύτερο που είχα ποτέ. Πολύ γρήγορο, ωραίες επιλογές με το SNR και καλός παρεχόμενος εξοπλισμός (Thomson - Technicolor) και φυσικά σταθερό. Ειδικά με τη VDSL που ήρθε στην περιοχή μου φέτος τον Μάρτιο. Ήταν να πάω στη Cyta αλλά με αυτά που ειπώθηκαν στις προηγούμενες απαντήσεις μακριά κι αγαπημένοι. Θα πάω στον ΟΤΕ να δω και τι "λέει" πλέον σαν εμπειρία.

Εννοείται φυσικά ότι εάν μου κάνει κάποια αντιπρόταση καλή για παραμονή μου η Forthnet τότε θα παραμείνω, καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών - υποστήριξη ανέκαθεν υπήρξε υποδειγματική σε εμένα.

Δημοσ.

@rafa1919 Συγνώμη που βγαίνω λιγο off-topic στο θέμα σου αλλα αν επιτρέπεται τι προσφορά σου έδωσαν για το φοιτητικό 50αρι πακέτο γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.

Επίσης γι αυτό που είπαν τα παιδιά για τη δρομολόγηση μεσω ΕΔΕΤ ισχύει και ισως αν παιζεις online games να μην μείνεις ευχαριστημένος αφου δεν θα έχεις δρομολογηση μεσω oteglobe που αυτή τη στιγμή προσφέρει το καλύτερο ping στην Ελλάδα. Αλλα γι αυτό απο οτι λένε διορθώνεται αν βαλεις username και password απο καποιο φιλο σου που έχει οτε

Δημοσ.

..Αλλα γι αυτό απο οτι λένε διορθώνεται αν βαλεις username και password απο καποιο φιλο σου που έχει οτε..

Εγγυημένα αναφέρω πως δεν διορθώνεται ότι username και να βάλεις. Μέσω ΕΔΕΤ θα παίρνεις και πάλι.

Δημοσ.

Εγγυημένα αναφέρω πως δεν διορθώνεται ότι username και να βάλεις. Μέσω ΕΔΕΤ θα παίρνεις και πάλι.

δεν ξερω εδω το είχα διαβάσει καποτε Link.png Site: εδώ αλλα δεν είμαι σιγουρος. Λογικά θα το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...