thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας Έχω ένα πρόβλημα με την 55KU6400 που αγόρασα χθες. Πέρασα σε ένα WD εξωτερικό δίσκο κάποιες ταινίες σε μορφή mkv αλλά δεν μπορούσε να τις κάνει αναπαραγωγή. Τις μετέτρεψα σε mp4 αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως φταίει πως είναι εξωτερικός δίσκος και όχι usb flash;
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τον βλέπει τον δίσκο ή όχι; Δηλαδή αν βάλεις τίποτα φωτογραφίες μέσα τις βλέπεις κανονικά; Τι τροφοδοσία έχει ο δίσκος; Υ ή απλό usb που παίρνει τροφοδοσία μόνο απο την TV?
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τον βλέπει κανονικά τον δίσκο. Ανοίγει κανονικά φωτογραφίες και βιντεάκια που έχω τραβήξει με το κινητό. Τις ταινίες τις βλέπει και αυτές αλλά δεν μπορεί να τις προβάλει, μου πετάει σφάλμα. Αυτός εδώ είναι ο δίσκος https://www.skroutz.gr/s/3573627/Western-Digital-Elements-500GB.html?keyphrase=Western+Digital+Elements+500GB , παίρνει τροφοδοσία από την TV.
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Είναι αναβαθμισμένη; Μην είναι κανένα bug δηλαδή. Τι μήνυμα σου πετάει; Αν έχεις κανένα Y καλώδιο για να δώσεις τροφοδοσία απο έξω καλό θα ήταν να δοκίμαζες αλλά αφού δουλεύει μάλλον είναι οκ.
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω αναβαθμίσει ακόμα. Είναι αυτό το πρόβλημα; Γιατί χθες που έψαχνα στο ίντερνετ διάβασα πως ο play της samsung έχει θέμα με τα mkv αρχεία σε ταινίες. Ισχύει; Ο δίσκος δεν έχει παροχή για εξωτερική τροφοδοσία.
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα, μπορεί όμως, ανάλογα ποιο είναι το θέμα που του χτυπάει. Υπάρχουν καλώδια που δίνουν εξωτερική τροφοδοσία αλλά δεν πρέπει να χρειάζεται, δοκίμασε με ένα usb φλασάκι αν είναι για να αποκλείσεις το θέμα τροφοδοσία.
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οπότε πρώτα θα κάνω την αναβάθμιση και μετά θα συνδέσω usb flash και όχι δίσκο.
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι, και αν πάλι μετά όντας αναβαθμισμένη δεν μπορεί να διαβάσει το αρχείο απο το φλασάκι τότε θα φταίει ο τύπος αρχείου. Ένα XVID είδα όλο κι όλο αλλά και mkv έπρεπε να παίζει, smart είναι....
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δοκιμασε ενα usb με ταινια μεσα μηπως και φταιει ο σκληρος.
delpro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 φιλε μου κοιτα καλα σε ποια θυρα usb το εχεις βαλη ! υπαρχει θυρα usb hdd 5V 1A) και κατι αλλο αλαξε καλωδιο .
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 φιλε μου κοιτα καλα σε ποια θυρα usb το εχεις βαλη ! υπαρχει θυρα usb hdd 5V 1A) και κατι αλλο αλαξε καλωδιο . Σε αυτή την θύρα το βάζω, δεν μπορώ να αλλάξω καλώδιο είναι ενσωματωμένο στον δίσκο.
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τελικά δοκίμασα με απλό usb flash (στην κατάλληλη θύρα) και παίζει κανονικά αρχεία mkv και mp4. Όποτε το θέμα είναι με τον εξωτερικό δίσκο, δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή από εκεί. Τώρα προέκυψε και ένα θέμα με την αναβάθμιση, πέρασα το αρχεία από το site της samsung στο φλασάκι αλλά δεν βλέπει τα αρχεία για να κάνει αναβάθμιση.
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ένα αρχείο 1.2GB βλέπω εγώ, αυτό είναι; Μήπως πρέπει να το ξεζιπάρεις πρώτα; Τι αρχεία έχει μέσα το zip? Απο την άλλη βέβαια αφού παίζει μια χαρά τι το θες και το update. Δες το σύστημα αρχείων του δίσκου και μετά του φλασακιού, το ίδιο είναι; (δεξί κλίκ ιδιότητες στο εικονίδιο του κάθε δίσκου στο "ο υπολογιστής μου")
thpon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το usb flash είναι fat32 και ο δίσκος ntfs. Όταν δοκιμάζω να αναβαθμίσω μου βγάζει τα εξής μηνύματα Δοκίμασα να τα ξεζιπάρω αλλά πάλι τίποτα. Είναι τύπου exe το αρχείο και όταν ξεζιπάρω γίνεται msd. γιατι δεν της κανεις update μεσο wifi? μου βγάζει το ίδιο μήνυμα πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα