idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εδώ και 4 μέρες όλη νύχτα με πονάει ο λαιμός μου και βήχω. Γεμίζω τίγκα τα μυξομάντηλα, ξυπνάω συνέχεια και κάθε φορά είμαι σίγουρη ότι αρρώστησα. Το πρωί ομως είμαι μια χαρά (με ενα ελαφρύ μπούκωμα, αλλά καμία σχέση με το χάλι της νύχτας). Δεν κοιμάμαι με κλιματιστικό ούτε με κλειστή πόρτα. Πρόσφατα μου είπε και κάποιος άλλος ότι το παθαίνει αυτό. Συμβαίνει σε κανέναν σας?
idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Είσαι καπνίστρια; Ναι είμαι αλλά δεν θυμάμαι να το έχω ξαναπάθει στα 13 χρόνια καπνίσματος. Ο άντρας που καπνίζει ενα πακέτο τη μέρα κοιμάται μια χαρά. Υγρασία δεν πρέπει να έχει, το αντίθετο ίσως. Αλλεργια σε τι? Στα σεντόνια?
bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ρωτα ενα γιατρο .Απλη λογικη,αν οι εξωτερικες συνθηκες παραμενουν ιδιες αλλαζει κατι που εχει σχεση με τον οργανισμο.Αναπνοη, σταση σωματος,κατι πιο πολυπλοκο , ποιος ξερει.
theoritikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το παθαίνω και εγώ αυτό εδώ και 4 μέρες. Το ίδιο μου είπε και φίλος μου. Υποθέτουμε πως φταίει η αιθαλομίχλη, καθως καθε απόγευμα και βράδυ βρωμάει ο τόπος από τις σαβουρες που καίει ο κόσμος 1
gokuthelegend Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι είμαι αλλά δεν θυμάμαι να το έχω ξαναπάθει στα 13 χρόνια καπνίσματος. Ο άντρας που καπνίζει ενα πακέτο τη μέρα κοιμάται μια χαρά. Υγρασία δεν πρέπει να έχει, το αντίθετο ίσως. Αλλεργια σε τι? Στα σεντόνια? Ο οργανισμός δεν είναι ο ίδιος όπως ήταν και πριν 13 χρόνια. Πρώτα ήσουν 13 χρόνια νεότερη και δεν κάπνιζες, ενώ τώρα καπνίζεις 13 χρόνια και είσαι έχεις μεγαλώσει και κατά 13 χρόνια (πληροφοριακά το 13 δεν είναι γρουσούζικο; ή δεν θυμάμαι καλά . Εγώ πάντως ψηφίζω ότι είναι κάπνισμα + υγρασία, αλλά επειδή εδώ είμαστε όλοι "γιατροί" με πτυχιακά και προϋπηρεσία, καλύτερα να πας να δεις έναν κανονικό γιατρό.
Nick77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Χρησιμοποιείτε τζάκι ή κάτι σε στυλ ξυλόσομπας? Αν ναι πιθανόν αυτό να φταίει. Δημιουργεί σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ξηροστομία κλπ κλπ σε πάρα πολύ κόσμο. Και να μην χρησιμοποιείτε βγες λίγο ένα απόγευμα-βράδυ στο μπαλκόνι ή άνοιξε το παράθυρο και μύρισε να δεις αν μυρίζει τζακίλα από τα γύρω σπίτια. Ενδέχεται να προκαλείται και από αυτό.
tehAllantin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ολονυχτίς αρρώσταινε τη μέρα γερευόταν 2
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν με έχει πιάσει την τελευταια 5ετια τιποτα από μπουκώματα - συνάχια και τα συναφή η πλακα στο μεταξυ είναι ότι δυστυχως στην περιοχη που είμαι παιζει τρελη υγρασία σηκώνεσαι το πρωϊ και τα αμαξια είναι μουσκεμα στάζει το νερο από τα τζάμια. Και ανησυχω καπως μην πάθω τιποτα από αυτό γαμω την υγρασία τους εδώ πέρα. Αλλα ξέρεις - Δεν καπνιζω. - Δεν τρωω μαλακιες. - Δεν μπαινω στο αντιφιτνεσ θρεντ του ινσομνια. - Δεν έχω αγχος για τιποτα και γράφω τους κακοπροαίρετους-τοξικούς ανθρώπους στα αρχιδια μου. - Γυμνάζομαι. - Προφυλακτικό πάντα κατά το σεξ ειδικα αμα αλλάζεις συχνά γκομενες. οσο καπνιζεις θα τα έχεις αυτά. Και χρονιες ρινίτιδες και βρογχίτιδες και όλα. Επισης έχω αποκτησει και μια αντοχή στο κρυο , παλιοτερα κολυμπουσα και χειμώνα. Eπισης κατι που με βοηθάει να μην αρρωσταινω τον χειμώνα. Χρησιμοποιείτε τζάκι ή κάτι σε στυλ ξυλόσομπας? Αν ναι πιθανόν αυτό να φταίει. Δημιουργεί σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ξηροστομία κλπ κλπ σε πάρα πολύ κόσμο. Και να μην χρησιμοποιείτε βγες λίγο ένα απόγευμα-βράδυ στο μπαλκόνι ή άνοιξε το παράθυρο και μύρισε να δεις αν μυρίζει τζακίλα από τα γύρω σπίτια. Ενδέχεται να προκαλείται και από αυτό. Με το κακο συνηθειο του καπνισματος ολοι οι καπνιστες τρεφούν σιγα σιγα την ΧΑΠ στα πνευμονια τους και ανησυχουν για ένα μικρο μπουκωμάτακι? τι τους περιμενει οσο καπνιζουν ουτε το φανταζονται , δυστυχώς. Καμια φορά ειμαστε οι ιδιοι οι γιατροι του εαυτου μας. Όταν κακομεταχειρίζεσαι τον εαυτο σου μη περιμενεις ευχαριστο μέλλον. Κανεις γιατρος δεν θα μπορέσει να σε σώσει ή να μας σώσει όταν έχουμε φτάσει τον οργανισμο στο απροχωρητο.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλά όλα αυτά, αλλά μίλησέ μας και λίγο για τον εαυτό σου ρε συ! 11
Mikeasdf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μαλλον σε τριγυριζει. Εμενα ετσι με ειχε 1 βδομαδα και μετα αρρωστησα κανονικα για 2 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα