katerinapn85 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 http://www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&product_id=409 http://www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&path=159&product_id=380
evkar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλή τιμή το κινητό , αλλά είναι σπαστικό ότι μοιράζεται στις δυο sim θέσεις με το sd slot , οπότε αν χρειάζεσαι το δεύτερο slot για sd , μένεις με μια θέση sim. Επίσης η lenovo φορτώνει με αρκετά (αχρείαστα) apps το λειτουργικό , και αυτό δεν μου αρέσει προσωπικά . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2016 από evkar
Kostas93 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Επειδή κοιτάω για κινητό,και στην ίδια τιμή είναι το vibe k5, ποιο αξίζει περισσότερο;
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 καλή τιμή το κινητό , αλλά είναι σπαστικό ότι μοιράζεται στις δυο sim θέσεις με το sd slot , οπότε αν χρειάζεσαι το δεύτερο slot για sd , μένεις με μια θέση sim. Επίσης η lenovo φορτώνει με αρκετά (αχρείαστα) apps το λειτουργικό , και αυτό δεν μου αρέσει προσωπικά . Ξεκολλάς την διεπαφή απο την sim και την κολλάς κάθετα πάνω σε μια micro sd. Έτσι έχεις και micro sd και sim. Δες βίντεο στο youtube. Thank me later.
dchatz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 "Λειτουργικό Σύστημα Android™ 5.1, Lollipop" Δλδ, όταν έχει 6 και ο κάθε φθηνοκινέζος, 35 ευρώ έδωσα πριν 6 μήνες για κινητό μάρκαμεκαψες και ειχε 6. Προσωπικά (δε ξέρω αν κάνω λάθος) όταν συστήνω κινητό ξεκινάω πάντα με το android 6 ως προαπαιτούμενο. Και πρέπει να ξέρουν οι χρήστες ότι στα περισσότερα κινέζικα κινητά με ότι το πάρεις με αυτό θα μείνει για πάντα.
panagiotis54 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 "Τύπος μπαταρίας 2700mAH ενσωματωμένη" ολο αυτο σαν προταση ειναι λαθος για μενα και δεν αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα