FCastor Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 https://io9.gizmodo.com/a-history-of-plagiarism-claims-against-james-cameron-690974718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 τσεκαρα τις ongoing δικες, μιας και το αρθρο ηταν παλιο. γιεπ, τις κερδισε ολες. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το storytelling στο Avatar ήταν φοβερό, ο κόσμος εκπληκτικός, στα παπάκια μας αν είχε στοιχεία από Ποκαχώνοντας, Χορεύοντας με τους λύκους κ.α.. Έχει κριθεί η ταινία, ό,τι και να λέμε εδώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 5:28 ΜΜ, Sugizo είπε άραγε πόσοι θα το έβλεπαν εάν δεν ήταν 3D.. σίγουρα εγώ όχι Εγώ το έχω δει πάνω από 10 φορές αβίαστα σε 2D και πάλι δεν το χορταίνω.Ειδικά τα πλάνα με τους βράχους που κρέμονται και τους δράκους. Σε 3D το έχω δει μόνο 2 φορές στην Panasonic Plasma που έχω και δεν μου έκανε και τόσο πολύ εντύπωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το 3D του Avatar στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου ήταν τουλάχιστον εξαιρετικό κατ' εμέ. Και δεν μου αρέσει καν το 3D... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κι εγώ προτιμώ να βλέπω τη 2D έκδοση. Πολύ πιο φωτεινά χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2019 στις 10:14 ΜΜ, gpgalanis είπε Διαμάντι της 7ης τέχνης! Χαχαχα! Τι διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό (εδώ, στο GoT, τους Avengers κτλ) δεν περιγράφεται. Το Avatar ήταν πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του λόγω 3D αλλά κατά τα άλλα ήταν κλισέ όσο δεν πάει. Ινδιάνοι vs. Καουμπόηδων, Στρουμφάκια vs. Δρακουμέλ κτλ. Mπορει να ειναι σαν αυτο τα.... διαμαντια 😂.Τα χρωματακια τους τα εχουν , μην ειμαστε αδικοι Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από bluesattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kirileman είπε Το storytelling στο Avatar ήταν φοβερό, ο κόσμος εκπληκτικός, στα παπάκια μας αν είχε στοιχεία από Ποκαχώνοντας, Χορεύοντας με τους λύκους κ.α.. Έχει κριθεί η ταινία, ό,τι και να λέμε εδώ. Α μπράβο, να το θυμάσαι αυτό και σε άλλα τοπικς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, Sethiros είπε Α μπράβο, να το θυμάσαι αυτό και σε άλλα τοπικς. Στο Endgame ήταν ΓΤΠ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 παντως, υπαρχει η περιπτωση να την πατησει ο Τζιμ με αυτη την τεραστια καθυστερηση. επειδη το hype και προσμονη θα εχει εκτοξευθει στα υψη, και ο ιφανς θα περιμενουν να δουν κατι το εξωπραγματικο, και σε ιστορια και σε εφε. αν αποτυχει να προσφερει την απολυτη εμπειρια, εστω και στο ελαχιστον, θα φαει θαξιμο ,και αυτος και οι ταινιες του, δεν υπαρχει περπτωση. για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, KilliK είπε παντως, υπαρχει η περιπτωση να την πατησει ο Τζιμ με αυτη την τεραστια καθυστερηση. επειδη το hype και προσμονη θα εχει εκτοξευθει στα υψη, και ο ιφανς θα περιμενουν να δουν κατι το εξωπραγματικο, και σε ιστορια και σε εφε. αν αποτυχει να προσφερει την απολυτη εμπειρια, εστω και στο ελαχιστον, θα φαει θαξιμο ,και αυτος και οι ταινιες του, δεν υπαρχει περπτωση. για να δουμε. Οσο υπαρχει η Disney απο πισω μη φοβασαι τιποτα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ενταξει, η Disney θα εχει στο τσεπακι της τα μηντια, αλλα οχι τους φανς. ο πρωτος που θα τον κραξει θα μαι εγω, αν οι ταινιες του δεν βγουν το λιγοτερο αριστουργηματικες. 😛 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά το... πρώτο αριστούργημα λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις. 2 ώρες πριν, kirileman είπε Στο Endgame ήταν ΓΤΠ. Εδώ το EG σε έκανε να αναζητήσεις επιτέλους και άλλα πράγματα από την 7η τέχνη, θα έπρεπε να του φέρεσαι τουλάχιστον με μεγαλύτερο σεβασμό όντας μια ταινία που έχει κριθεί ό,τι και να λέμε εδώ. Σοβαρά μιλώντας, το Avatar 2 θα είναι μια χαρά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Sethiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, KilliK είπε παντως, υπαρχει η περιπτωση να την πατησει ο Τζιμ με αυτη την τεραστια καθυστερηση. επειδη το hype και προσμονη θα εχει εκτοξευθει στα υψη, και ο ιφανς θα περιμενουν να δουν κατι το εξωπραγματικο, και σε ιστορια και σε εφε. αν αποτυχει να προσφερει την απολυτη εμπειρια, εστω και στο ελαχιστον, θα φαει θαξιμο ,και αυτος και οι ταινιες του, δεν υπαρχει περπτωση. για να δουμε. Eτσι οπως το παει θα περασουν 15 χρονια.Σιγουρα,ολοι με την προσμονη θα ειναι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Ας ήμαστε εν ζωή εμείς πρωτίστως και αυτός για να τις κάνει (αν τις κάνει όλες) και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα