KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Happy Valentines' Day. θυμιζω οτι παιζεται και ο Τιτανικος στο σινεμα, αν δεν θελετε να δειτε το Αβαταρ με το ταιρι σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Cameron VS Cameron για την 3η θέση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 what the audience watches in TWOTW vs what I watch: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achileesxi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2023 στις 5:43 ΜΜ, KilliK είπε what the audience watches in TWOTW vs what I watch: Ο ίδιος ο God Κάμερον έχει πει ότι ήταν από σχέδιο του για τους θεατές να θέλουν, για έλλειψη πιο μετριόφρων φρασεολογίας αλλά είναι πάνω κάτω τα δικά του λόγια, να γαμ*σουν τα Νάβι θηλυκά (και αρσενικά για γυναίκες θεατές αλλά κύριος το αντρικό κοινό φαντάζομαι ας είμαστε ρεαλιστές) και να ελκύονται από αυτά. Δεν μπορεί κανείς στο θέμα να με πιστέψει στο πόσο βασισμένος είναι ο Κάμερον? Ορίστε. Ο τύπος δημιουργεί της φαντασιώσεις του με αστρονομικό μπάτζετ και απλά υποκλίνομαι. Και σίγουρα δεν τσιγκουνεύται. Θεέ και κύριε 🥴. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από achileesxi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) παει και ο Τιτανικος, τον ναυαγησε: https://www.boxofficemojo.com/chart/ww_top_lifetime_gross/?area=XWW Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Τιτανικός ανώτερη ταινία νομίζω η καλύτερη του Κάμερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achileesxi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Τιτανικός ανώτερη ταινία νομίζω η καλύτερη του Κάμερον Για μένα, πάντως. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Terminator 2>>Titanic Εγω θα βαλω και το Aliens αλλα και η αβυσσος ειναι πολυ καλη ταινια ας μην αρεσε σε καποιους ειδικα η DC εκδοση. Μην ξεχναμε και το πρωτο Terminator. Γενικα τα avatar σαν ταινιες ειναι πολυ κατωτερες απο αυτες που ανεφερα δηλαδη το πρωτο avatar μια φορα το ειδα και τελος τοσα χρονια δεν με κανει να το ξανα δω. Ενω ειδικα aliens και τα 2 terminator 100 φορες να τα δεις δεν τα βαριεσαι ποτε. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, speedman_26 είπε Τιτανικός ανώτερη ταινία νομίζω η καλύτερη του Κάμερον για μενα, η Αβυσσος ειναι η καλυτερη του. ειρωνικο οτι ειναι και η λιγοτερο διασημη, σε σχεση με την υπολοιπη φιλμογραφια του. βασικη επιρροη και για το TWOW. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achileesxi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Terminator 2>>Titanic Εγω θα βαλω και το Aliens αλλα και η αβυσσος ειναι πολυ καλη ταινια ας μην αρεσε σε καποιους ειδικα η DC εκδοση. Μην ξεχναμε και το πρωτο Terminator. Γενικα τα avatar σαν ταινιες ειναι πολυ κατωτερες απο αυτες που ανεφερα δηλαδη το πρωτο avatar μια φορα το ειδα και τελος τοσα χρονια δεν με κανει να το ξανα δω. Ενω ειδικα aliens και τα 2 terminator 100 φορες να τα δεις δεν τα βαριεσαι ποτε. Όσο και αγαπώ γενικά το Άβαταρ σαν σειρά πρέπει να πω ότι σε παραδέχομαι ότι είναι μακράν καλύτερες το Aliens και Terminator. Κλασικές ταινίες για ένα λόγο. Όμως, ας δώσουμε και ένα due στο True Lies. Γαμήστερη ταινία από κάθε άποψη και ότι έχει σκηνοθεσία Κάμερον με Μπιλ Πάξτον και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μαζί την κάνει κινηματογραφικό αποκορύφωμα. Το έπιασα στο ΣΤΑΡ πρίν κάποιο καιρό λίγο πρίν κοιμηθώ και είναι πολύ απολαυστικό. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από achileesxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Η αγαπημένη μου από Cameron είναι το The Terminator (1984). Καταλαβαίνω (μάλλον) γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το δεύτερο, αλλά για εμένα το πρώτο είναι αξεπέραστο. Θα έλεγα πως το πρώτο Terminator είναι σε σχέση με το δεύτερο, ότι είναι το πρώτο Alien (του Scott) σε σχέση με το Aliens (του Cameron). Τα δύο Avatar, τα οποία μου φάνηκαν ισάξια, τα τοποθετώ μετά τα Terminator, Aliens, The Abyss. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achileesxi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε για μενα, η Αβυσσος ειναι η καλυτερη του. ειρωνικο οτι ειναι και η λιγοτερο διασημη, σε σχεση με την υπολοιπη φιλμογραφια του. βασικη επιρροη και για το TWOW. Εξαιρετικό έργο. Μεγάλη εντύπωση μου άφησε ο μέγας Έντ Χάρις. Πάντα καλυτερεύει οποιαδήποτε ταινία που είναι και ήταν το μόνο καλό πράγμα για το άθλιο Westworld που με μάρανε να κολλήσω με εκείνη τη σειρά. Αν και είπε ότι δεν είχε την καλύτερη εμπειρία δουλεύοντας στο Άβυσσο λόγο της τρέλας του Κάμερον χαχα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από achileesxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, SalemsLot είπε Η αγαπημένη μου από Cameron είναι το The Terminator (1984). Καταλαβαίνω (μάλλον) γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το δεύτερο, αλλά για εμένα το πρώτο είναι αξεπέραστο. Θα έλεγα πως το πρώτο Terminator είναι σε σχέση με το δεύτερο, ότι είναι το πρώτο Alien (του Scott) σε σχέση με το Aliens (του Cameron). Τα δύο Avatar, τα οποία μου φάνηκαν ισάξια, τα τοποθετώ μετά τα Terminator, Aliens, The Abyss. Το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν εδώ, ότι το πρώτο Terminator είναι ανώτερο του δεύτερου. Το δεύτερο ουσιαστικά είναι ακριβώς η ίδια ταινία, με την ίδια υπόθεση, μόνο που αλλάζουν οι χαρακτήρες ρόλους. Με τον ίδιο τρόπο ξεκινάνε και οι δύο και με τον ίδιο τρόπο τελειώνουν. Το JD είναι απλά ανώτερο στα εφέ και πιο polished από την πρώτη ταινία, που μην ξεχνάμε ότι η πρώτη είναι του '84. Πολύ δυνατός φυσικά κι ο Robert Patrick τον οποίο πάντα τον συμπαθούσα σαν μορφή. Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι ο Arnold ως κακός ήταν κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει, ότι ήταν ο πιο βίαιος και στυγνός δολοφόνος του σινεμά μέχρι τότε (χτυπώντας πόρτες μέρα μεσημέρι, σκοτώνοντας εν ψυχρώ τις υποψήφιες Σάρες, Μάρες Κόνορ) αγωνία στο full (ειδικά αν το έβλεπες για πρώτη φορά) και φυσικά ήταν ασταμάτητος μέχρι να τελειώσει την αποστολή του. Σαφέστατα βέβαια και οι δύο ταινίες στέκονται άνετα μέχρι και σήμερα, βλέπονται πολύ ευχάριστα. 9 ώρες πριν, KilliK είπε για μενα, η Αβυσσος ειναι η καλυτερη του. ειρωνικο οτι ειναι και η λιγοτερο διασημη, σε σχεση με την υπολοιπη φιλμογραφια του. βασικη επιρροη και για το TWOW. Tαινιάρα! Άλλη μία ταινία του που κάποτε μπορεί να την έβλεπα και κάθε εβδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Waiss Είναι και αυτή η ατμόσφαιρα του πρώτου Terminator που δεν υπάρχει καθόλου στο δεύτερο. Ίσως φταίει λίγο που είναι και πιο blockbuster το 2? Το πρώτο είναι πιο σκοτεινό, πιο βρώμικο, πιο δυστοπικό, πιο cyberpunk. Και καλά ναι, είναι και τρομακτικό. Την πρώτη φορά που το είχα δει (πιτσιρικάς βέβαια) είχα χεστεί. Βάζω το πρώτο Terminator στις πιο αγαπημένες και συναρπαστικές sci-fi ταινίες που έχω δει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από SalemsLot 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 οπως και το Aliens με το Alien, τα δυο Terminator ανηκουν σε διαφορετικα κινηματογραφικα ειδη. το πρωτο ειναι scifi slasher, το δευτερο scifi action. H καθε μια εφερε της δικια της φρεσκαδα και επιρροες, στο πως παρουσιαζει μια μετα-αποκαλυπτικη δυστοπια, σε κλασικες ιδεες της hard science fiction, στο πως να γυρισεις ενα blockbuster με την ανερχομενη ψηφιακη τεχνολογια, κτλ. επισης θεματικα και τονικα ειναι διαφορετικες ταινιες, στην μια εχεις ενα ζοφερο, νιχιλιστικο μελλον, στην αλλη εχεις την αισιοδοξια και την ελπιδα. οποτε θεωρω η μεταξυ τους συγκριση ειναι λιγο ατοπη. αν ηταν να διαλεξω μια απο τις δυο, θα ελεγα η πρωτη, λογω αυτης της εφιαλτικης νταρκιλας και αυτη την αισθηση της αγωνιας που σου δινει καθολη της διαρκεια της, οτι η σωτηρια της ανθρωποτητας κρεμεται απο μια κλωστη. σκηνοθετικα και τεχνικα ομως η δευτερη ειναι μακραν καλυτερη, με εναν πλεον πιο εμπειρο Cameron στο τιμονι της. αυτο δεν σημαινει οτι η δευτερη δεν ειναι σκοτεινη. διοτι διαβαζω πολλους να λενε οτι το σημερινο της rating θα ηταν PG13 και οχι R. ε οχι, δε ισχυει αυτο. διοτι περα απο το βρισιδι και το gore που δειχνει, εχει και μια απο τις πιο συγκλονιστηκες σκηνες στην κινηματογραφικη ιστορια: αυτη του πυρηνικου ολοκαυτωματος. ελπιζω το επερχομενο Manhattan. εχουμε καιρο να δουμε μια καλη science based ΑΑΑ ταινια, και μαλιστα με θεματολογια την πυρηνικη εποχη και πως αλλαξε τον κοσμο μας. dont fck this up, Nolan. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα