Προς το περιεχόμενο

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 647
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολύ ωραία κύλισε η ταινία. Μου άρεσε που δεν υπήρχε επανάληψη του 1, πχ δεν είδαμε ξανά μια πολύ μεγάλης κλίμακας μάχη, αλλά ήταν πιο προσωπική υπόθεση. Οπτικοακουστικό υπερθέαμα ξανά, πολλά τα σημεία που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, σε μια εποχή που τα έχουμε δει όλα και ο εντυπωσιασμός του θεατή είναι ακόμα πιο δύσκολος.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
5 hours ago, Lotof said:

Ελπίζω να περάσει το Force Awakens, τον Τιτανικό το κόβω λίγο δύσκολο πλέον.

• Like 1

Τεράστια επιτυχία αναμφίβολα. Έκλεισε στόματα ο Cameron μαζί και το δικό μου, μιας και τα τελευταία χρόνια τον σχολίαζα αρνητικά (κυρίως εξαιτίας των ότι να ναι δηλώσεων κατά καιρούς). 

P. S Μπράβο του γιατί χρειάζονται να υπάρχουν στον χώρο σκηνοθέτες σαν και του λόγου του. Κάποτε τους λέγαμε οραματιστές. 

• Like 3

2 ώρες πριν, Thresh είπε

Ελπίζω να περάσει το Force Awakens, τον Τιτανικό το κόβω λίγο δύσκολο πλέον.

Εμένα γιατί μου φα'ινεται απίθανο να ΜΗ τον περάσει τον Τιτανικό?

Όσο και να περάσει το τον τιτανικό. Σαν ταινία ο τιτανικός είναι ανώτερη και παρόμοια δεν θα βγει σε κλίμακα καταστροφής πλοίου 

• Like 1

διαολε, εχουν ξαμολυθει οι Cameron και Landau να δινουν συνεχεια spoilers το τελευταιο διαστημα, για το τι θα δουμε στις επομενες ταινιες.

μεχρι και ο Lang τους την ειπε ελαφρως σε μια απο τις κοινες συνεντευξεις τους, οτι παραγινανε φλυαροι με τα spoilers. 

τωρα μαθαινουμε οτι θα επιστρεψει και ενας αλλος κακος στο 3, μαζι με ενα συγκεκριμενο θηλαστικο.

Spoiler

παμε για Moby Dick revenge subplot

Jim, ασε και τιποτα για τις ταινιες. 2-3 χρονια ειναι που θα περιμενουμε. μην μας ριχνεις το καροτο απο τωρα.

Η ταινια διαβαζω οτι αξιζει να την δεις σε Dolby 3d κινηματογραφο. Εχουμε τετοια αιθουσα στην Ελλαδα ή να την δω 4k HDR στην Oled τηλεοραση μου;

Στο Athens Mall νομιζω ειναι Imax 3d; Γνωριζουμε εαν ειναι Dual ή Single laser;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.villagecinemas.gr/el/movie/?c=105484

Αυτό είναι το 3D .

Με τρισδιάστατα γυαλιά και dolby atmos ήχο.

Επεξ/σία από GATE123

IMAX μονο Θεσσαλονικη απ'οσο ξερω. Athens Mall εχει vmax. Πηγα και το ειδα στα Village σε 3D, HFR & Dolby Atmos αιθουσα. Αξιζει με το παραπανω η εμπειρια. Ακομα και χωρις αυτα και να το δεις στη 2D διασταση ειμαι σιγουρος οτι παλι θ'αξιζει. Πολυ απλα ειναι ταινια για σινεμα.

Διαβαζα τις προαλλες οτι μαλλον θα το αφησουν και Φλεβαρη παγκοσμιως (λογικο, εχει σπασει τα ταμια). Τωρα ποσο μεσα στο Φλεβαρη δεν ξερω, παρε τους ενα τηλεφωνο καλυτερα για να σου πουν μεχρι ποτε εχουν σκοπο.

Επισης διαβασα οτι σκεφτονται να το αφησουν και σε συγκεκριμενες αιθουσες ακομα και οταν βγει στο Disney+...

33 λεπτά πριν, speedy23 είπε

IMAX μονο Θεσσαλονικη απ'οσο ξερω. Athens Mall εχει vmax. Πηγα και το ειδα στα Village σε 3D, HFR & Dolby Atmos αιθουσα. Αξιζει με το παραπανω η εμπειρια. Ακομα και χωρις αυτα και να το δεις στη 2D διασταση ειμαι σιγουρος οτι παλι θ'αξιζει. Πολυ απλα ειναι ταινια για σινεμα.

Διαβαζα τις προαλλες οτι μαλλον θα το αφησουν και Φλεβαρη παγκοσμιως (λογικο, εχει σπασει τα ταμια). Τωρα ποσο μεσα στο Φλεβαρη δεν ξερω, παρε τους ενα τηλεφωνο καλυτερα για να σου πουν μεχρι ποτε εχουν σκοπο.

Επισης διαβασα οτι σκεφτονται να το αφησουν και σε συγκεκριμενες αιθουσες ακομα και οταν βγει στο Disney+...

Δλδ η αιθουσα στη Θεσσαλονικη ειναι καλυτερη απο την VMAX;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...