Προς το περιεχόμενο

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 647
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, kirileman είπε

Ποιος είναι Ναβί; Ελπίζω να μην κατάλαβα καλά.

Δεν... έχεις δεί κανένα τρέιλερ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2022 στις 10:14 ΜΜ, sheik είπε

IMAX Cineplexx Θεσσαλονίκη έχει πάει κανείς; Αξίζει;

Επίσης βλέπω τα Village έχουν προβολές HFR και Dolby Atmos HFR. Στο Cineplexx στην ΙΜΑΧ δεν αναφέρει κάτι για HFR

Και εγώ έχω την ίδια απορία. Που λέτε είναι καλύτερα στη Θεσσαλονίκη; IMAX 3D στο Cineplexx η HFR 3D Dolby Atmos στα Village

Επεξ/σία από andreaschrysopoulos
Links

5 ώρες πριν, andreaschrysopoulos είπε

Και εγώ έχω την ίδια απορία. Που λέτε είναι καλύτερα στη Θεσσαλονίκη; IMAX 3D στο Cineplexx η HFR 3D Dolby Atmos στα Village

υποθετω 48αρι ειναι και στο cineplexx αλλα άβαταρ χωρις ατμος δεν θα έβλεπα. το ατμος πλεον για αυτες τις ταινιες ειναι must have

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ακόμα μέτρια ταινία, με φανταχτερό περιτύλιγμα.

Ένα τεκ ντέμο του 2022.

Τα αντί woke μυνήματα περιορίστηκαν στα περί της οικογένειας και την τριτεκνια.

Η υπόθεση έχει πάλι κάνα 2 εκατομμύρια κενά και στο τέλος σου μένει, ό,τι σου έμεινε και από το πρώτο, ο κόσμος.

Μια ταινία δηλαδή που ουσιαστικά είναι επιδίωξη τεχνολογίας, μόνο που πλέον καταλαβαίνεις ότι περίπου βλέπεις Κολ οφ ντιουτι, με μηδέν αληθοφάνεια.

Την είδα χθες σε 3d hfr Atmos στου Ρέντη.

Επεξ/σία από belray
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναιμικο το ξεκινημα της την Πεμπτη (HΠΑ), αλλα στο twitter που τρενταρει, οι περισσοτεροι που την ειδαν την εκθειαζουν, και την θεωρουν ανωτερη απο την πρωτη. ενω ηδη τσεπωσε και μερικες υποψηφιοτητες σε καποια βραβεια.

λογικα θα εχει "ποδια", μενει να δουμε αν θα πιασει τα 2 δις.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει μην γκρινιαζουν μερικοι οι ποιότητα των ταινιων  γενικα ειναι υπο το 0 τα τελευταια χρονια,  και οχι το avatar 2  δεν ειναι η καλυτερη ταινια που εχετε δει σιγουρα αξιζει ομως να τη δει καποιος στον κινηματογράφο 

Ο μονος λογος που παρακαλαω να παει καλα η ταινια ειναι  μπας και επιστρεψει η μοδα  των 3D ταινιων/games

ισως να βλέπουμε και καμια  3d tv 🤓

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κάμερον έχει ήδη παραδώσει ένα πρώτο cut του Avatar 3 το οποίο έχει μάλιστα ήδη γυριστεί και βρίσκεται σε διαδικασία post production από την προηγούμενη εβδομάδα, με διάρκεια 9 ωρών! Εννοείται δεν θα είναι αυτή η τελική διάρκεια (✂️🎬) αλλά απλά insane παραγωγή!

Επεξ/σία από 7nisiotis

Βλέπω το τοπ Γκαν να τσεπωνει οσκαρακια μπόλικα.

40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ο Κάμερον έχει ήδη παραδώσει ένα πρώτο cut του Avatar 3 το οποίο έχει μάλιστα ήδη γυριστεί και βρίσκεται σε διαδικασία post production από την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο είχε διάρκεια 9 ωρών! Εννοείται δεν θα είναι αυτή η διάρκεια (✂️🎬) αλλά απλά insane παραγωγή!

Ναι στο τρίτο θα γνωρίσουμε τους πεδινούς ή  ορεσίβιους ναυή οπότε και θα γίνει ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος στην ιστορία της Πανδώρα, ενάντια στους κακούς αποικιοκράτες 

Ωραίο ήταν, το τράβηξε λίγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε σε διάρκεια αλλά είχε πολύ ωραία πλάνα. Σαν ταινία είναι καλύτερο από το πρώτο, αλλά ρε Cameron..Έλεος με τις τραγικές εναλλαγές στο frame-rate. Σα να είχα κακή GPU και έπρεπε να ρίξω τα settings ήταν σε κάποιες σκηνές, δεν έπρεπε να πέφτει το frame-rate στα 24FPS πάνω στις μάχες.

Το CGI/μάχες έπρεπε να είναι σταθερά σε 48FPS και μόνο οι συνομιλίες/σκηνές ηρεμίας να είναι σε 24. Αυτό και η τραβηγμένη διάρκεια είναι τα μόνα που με χάλασαν, κατά τα άλλα εμένα μου άρεσε.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραίο ήταν, το τράβηξε λίγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε σε διάρκεια αλλά είχε πολύ ωραία πλάνα. Σαν ταινία είναι καλύτερο από το πρώτο, αλλά ρε Cameron..Έλεος με τις τραγικές εναλλαγές στο frame-rate. Σα να είχα κακή GPU και έπρεπε να ρίξω τα settings ήταν σε κάποιες σκηνές, δεν έπρεπε να πέφτει το frame-rate στα 24FPS πάνω στις μάχες.

Το CGI/μάχες έπρεπε να είναι σταθερά σε 48FPS και μόνο οι συνομιλίες/σκηνές ηρεμίας να είναι σε 24. Αυτό και η τραβηγμένη διάρκεια είναι τα μόνα που με χάλασαν, κατά τα άλλα εμένα μου άρεσε.

Ισχύει αυτό με το frame rate και μένα με χάλασε. Αφού νόμιζα ότι φταίει κάτι στην προβολή . 

Κατά τα άλλα οκ μου άρεσε αλλά περίμενα περισσότερα. Σε καμία περίπτωση καλύτερο του 1 για μένα, εκείνο μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να το ξαναδώ. Αυτό δεν νομίζω να αντέχω εύκολα δεύτερη προβολή. Υπερβολικά τραβηγμένη διαρκεια με πολλή φλυαρία. Τα όσα διάβασα για σενάριο και διαλόγους ισχύουν στο έπακρο. Στην ουσία δεν υπάρχει σενάριο και μιλάμε για μια προσωπική εκδίκηση. Τπτ άλλο.

Το υπερθέαμα αποζημιώνει όμως, απίστευτες εικόνες και η τελευταία ώρα της μάχης (αν και πολύ μικρότερη σε κλίμακα από την 1η, άλλο ένα που με χάλασε πολύ) ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ. 

Σίγουρα την προτείνω κι ας έχει να δώσει μόνο υπερθέαμα και τπτ άλλο.

Ελπίζω στο 3 κι έπειτα να ασχοληθούμε με κάτι επιτέλους ενδιαφέρον και σοβαρότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...