Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..

Εχω ενα mac mini late 2012 i7 και χθες πηρα μια LG 25 UltraWide οθονη. Εχει δυο HDMI εισοδους.
Τη συνεδεσα με HDMI από το Mac Mini και η ανάλυση δεν υποστηρίζεται. Δοκίμασα και αντάπτορα από την thunderbolt εξοδο (thunderbolt-->HDMI) αλλά εξακολουθει να μην λειτουργει στη μεγιστη ανάλυση!
Την εχω βαλει για πουλημα αλλα λεω να εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες πριν τη δώσω!..

Δημοσ.

εγω εχω μια LG 25 UltraWide screen monitor με hdmi εισοδους. Δεν μου υποστηριζει την αναλυση 2560Χ1080 το mac mini μου. late 2012 ειναι κι εμενα

Με τι καλωδιο προσπαθεις να την συνδεσεις;

Πρεπει να την συνδεσεις απο την thunderbolt/mini displayport του mac mini και οχι απο την hdmi θυρα του mac mini.

Πρεπει επισης να χρησιμοποιησεις καλωδιο που να υποστηριζει αυτην την αναλυση.

Δημοσ.

Η HDMI έξοδος υποστηρίζει max 1920x1200. Η έξοδος Thunderbolt/MiniDisplay υποστηρίζει 2560x1600, αλλα φανταζομαι αφού το μετατρέπεις σε HDMI περιορίζεται στα 1920x1200.

Δημοσ.

την συνδέω με αντάπτορα thunderbolt σε HDMI από το Mac και στην εισοδο HDMI στην οθόνη.

Παρε καλυτερο καλωδιο.

Λιγα καλωδια thunderbolt υποστηριζουν αναλυση μεγαλυτερη απο 1920x1200 και οχι τα πολυ φθηνα.

Πχ παρε ενα τετοιο(να κοιτας να αναφερουν 4k στα χαρακτηριστικα τους):

https://www.amazon.co.uk/CableCreation-DisplayPort-Eyefinity-Multi-Screen-Support/dp/B01FM50ONU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1479974648&sr=8-2-spons&keywords=mini+displayport+to+hdmi+4k&psc=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τελικα ΟΥΤΕ καλωδιο ΟΥΤΕ τιποτα....

Η λυση είναι απο κατω κ κοστιζει 17€ με φπα και λέγεται SwitchResX.app

Λειτουργει κ στην εξοδο HDMI....

Μετά απο πολλες δοκιμες κ ψαξιμο ΑΥΤΗ ειναι η λυση. Και ο λόγος ειναι οτι οι αναλυσεις ειναι κλειδωμενες από την Apple για αγνωστο λόγο!!!!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν δουλεύω με καλώδιο HDMI από την έξοδο HDMI του Mac Mini με αυτή την ανάλυση! Υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης κ ρύθμισης στο site του SwitchResX και δουλεύει με ΟΛΑ τα OSX. Δουλεύω με Sierra και ρυθμίζεται κανονικότατα. Απλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα για El Capitan και Sierra την οποία την εξηγεί σαφέστατα η υποστήριξη του εν λογω προγράμματος!

SwitchResX For President λοιπόν!!!

Γλιτωσα και την πώληση της οθόνης και όλα καλά!

Επεξ/σία από aenema1976
Δημοσ.

Παιδια με την οθονη που πηρα (καλως η κακως) απο hdmi σε hdmi δεν μπορουσα να εχω τετοια αναλυση. Καταλαβαινω τι λετε! Επισης απο thunderbolt ανταπτορα σε hdmi παλι το ιδιο! Επρεπε να δοκιμασω active ανταπτορα με 50€ και ΑΝ θα λειτουργουσε! Τουλαχιστον εδω κατεβασα την trial εκδοση και αν λειτουργουσς το εκανα registration αλλιως το πεταγα! Tο συστημα οπως λετε πριν ειχε κλειδωμενες αυτες τις αναλυσεις!!!

Δεν εχετε παρα να διαβασετε διαφορα forums για το mac mini late 2012. Η επιλογη που ειχα στο scaled πριν το προγραμς ήταν 1080p, 1080i το ανωτερο! Ψαξτε το λιγο! Δεν μιλαμε για mac book pro ή air αλλα για mini late 2012

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...