Flaoutistas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εχω κατεβασει στο μακ μου το PCSXR-2 emulator και ενω παιζει κανονικα το παιχνιδι δεμπορω να κανω με τιποτα save. εχει κανεις να προτεινει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εχω κατεβασει στο μακ μου το PCSXR-2 emulator και ενω παιζει κανονικα το παιχνιδι δεμπορω να κανω με τιποτα save. εχει κανεις να προτεινει κατι; Bootcamp.. η έκδοση για τα Mac είναι σε στάδιο Alpha από το 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 κατεβασε το OPEN EMU το καλυτερο μακραν..μπορεις να παιξεις παρα πολλα παιχνιδια απο διαφορες κονσολες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Και ο Retro Arch υπαρχει για MAC που υποστηριζει επισης πολλά συστηματα. (δεν μπαινει τωρα στο site, μπηκα πριν λιγες ωρες κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 βασικα δεν ξερω πως, απλα πατησα save οπως ολες τις φορες που μου ελεγε save incomplete και απλα αποθηκευτηκε. Ιδεα δεν εχω τι αλλαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα