Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο την στιγμη που δεν θα ακουσεις ηχεια ειναι περιπου γουρουνι στο σακι.Θα σου αναφερθουν αρκετα ηχεια στα λεφτα σου , στα οποια μπορει να προστεθουν ενα καρο ακομα αν αρχισεις και ψαχνεις και μεταχειρισμενα .Και αν τα παρεις σε δοσεις μπορει να ξεχειλωσει και πολυ το πραγμα,τοσο οικονομικα οσο απο πλευρα επιλογων.Επισης ειναι το θεμα και σε τι εντασεις θα εισουν ευχαριστημενος.Γιατι υπαρχουν ηχεια πιο ευαισθητα , ενισχυτες πιο δυνατοι,  subwoofer  που κατεβαινουν πιο χαμηλα , πιο ετσι πιο δωθε,μπορει να συνδεσεις και κανα τελικο.Βασικα μπλεκεις  :-D

Λες 50 m2 .Ναι αλλα δεν θα τα ''γεμισεις'' ολα.Λογικα θα εχεις βαλει το καναπε 2-3 μετρα απο την 65 και θα βαλεις τα ηχεια 2-3 μετρα αποσταση μεταξυ τους και τα πισω ηχεια  που ? Σε βασεις πισω απο τον καναπε , διπλα στα αυτια σου ? 

Πηγαινε βολτα σε μαγαζια που εχουν αιθουσα ακροασης , ηχεια σωστα στημενα και  ακου μερικα

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο την στιγμη που δεν θα ακουσεις ηχεια ειναι περιπου γουρουνι στο σακι.Θα σου αναφερθουν αρκετα ηχεια στα λεφτα σου , στα οποια μπορει να προστεθουν ενα καρο ακομα αν αρχισεις και ψαχνεις και μεταχειρισμενα .Και αν τα παρεις σε δοσεις μπορει να ξεχειλωσει και πολυ το πραγμα,τοσο οικονομικα οσο απο πλευρα επιλογων.Επισης ειναι το θεμα και σε τι εντασεις θα εισουν ευχαριστημενος.Γιατι υπαρχουν ηχεια πιο ευαισθητα , ενισχυτες πιο δυνατοι,  subwoofer  που κατεβαινουν πιο χαμηλα , πιο ετσι πιο δωθε,μπορει να συνδεσεις και κανα τελικο.Βασικα μπλεκεις  :-D

Λες 50 m2 .Ναι αλλα δεν θα τα ''γεμισεις'' ολα.Λογικα θα εχεις βαλει το καναπε 2-3 μετρα απο την 65 και θα βαλεις τα ηχεια 2-3 μετρα αποσταση μεταξυ τους και τα πισω ηχεια  που ? Σε βασεις πισω απο τον καναπε , διπλα στα αυτια σου ? 

Πηγαινε βολτα σε μαγαζια που εχουν αιθουσα ακροασης , ηχεια σωστα στημενα και  ακου μερικα

Δεν εχει νοημα να ακουσω τα ηχεια  που θα παρω ειναι σχεδον ανουσιο .

Διοτι πρωτον ,δεν εχω εκπαιδευμενο αυτι  επομενως οι διαφορες θα μου ειναι ανεπαισθητες .Δευτερον  τωρα εχω ενα 5.1  ετοιμο συστημα της samsung  αρα η μεταβαση θα αποτελεσει για μενα τεραστιο αλμα  και οτι και να ακουσω θα ειναι κλασεις  καλυτερο απο αυτο που νομιζω πως ακουω τωρα .

Τριτον  μπορει για καποιους απο εσας αυτη η διαδικασια , δλδ η ακροαση συστηματων για να επιλεξετε  να ειναι συννωνυμο ιεροτελεστιας (κατι που μου ειναι σεβαστο και κατανοητο ) για μενα  ομως ειναι χασιμο χρονου που δεν διαθετω ,βαρετη διαδικασια   και το κυριοτερο χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα λογω της απειριας μου .

Για την ιστορια δεν κανω test drive ουτε τα αμαξια που αγοραζω και θελω να πιστευω πως ειχα παντα καλα αμαξια ...

Aπο μεταχειρισμενα παιρνω μονο γυναικες αναγκαστικα :P

Επεξ/σία από Fotis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...