imoaix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 MICROSOFT Xbox One 1tb Rise of the Tomb Raider Bundle στα 269€ στο mediamarkt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_microsoft-xbox-one-rise-of-the-tomb-raider-bundle-kf7-00031-1170735.html επαιζε στον Γερμανο στα 199 οποτε δεν ειναι να ασχοληθεις καν, επισης σε αυτα τα λεφτα επαιξαν καλα bundles με το xbox one s ps επειδη μου τα χουν πρηξει λιγο στο public ,αξιζει λετε η προσφορα με το GOW στα 189? 1
mike999 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 επαιζε στον Γερμανο στα 199 οποτε δεν ειναι να ασχοληθεις καν, επισης σε αυτα τα λεφτα επαιξαν καλα bundles με το xbox one s ps επειδη μου τα χουν πρηξει λιγο στο public ,αξιζει λετε η προσφορα με το GOW στα 189? Πιστεύω ότι αξίζει αν δε σε ενδιαφέρει η δυνατότητα αναπαραγωγής 4k ταινιών και hdr που υποστηρίζει το xbox one s και δε σκοπεύεις να αγοράσεις σύντομα 4k TV! Αλλιώς περιμένεις για προσφορά του xbox one s μέσα στα Χριστούγεννα! 1
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το γράφω και εδώ. Έχω κρατημένο στο Public ένα xbox στα 189. Θέλει κανείς να πάει να το πάρει; Δε ζητάω λεφτά. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από kirileman 2
BRZ86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 kirileman Καλησπέρα, σε ποιο public? ?ενδιαφέρομαι εγω
sam75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το γράφω και εδώ. Έχω κρατημένο στο Public ένα xbox στα 189. Θέλει κανείς να πάει να το πάρει; Δε ζητάω λεφτά. Περιοχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα