Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εστειλα στο support της Gigabyte για την δικια μου καρτα που ειχα παρει απο Msystems(το οποιο δινει και αυτο δωρεαν το εν λογω παιχνιδι οπως βλεπω στο site)που την ειχα παρει την καρτα τελη Σεπτεμβριου για να ξερουμε τελικα ποιους καλυπτει το bundle και ποιους οχι,για να μην μπερδευεται τσαμπα ο κοσμος απο τον τιτλο. Άρα ισχύει και για τους ήδη κατόχους.Το mindfactory σαν σωστοί επαγγελματίες έφτιαξαν την φόρμα.Τα Ελληνικά καταστήματα τι κάνουν; edit: Μόλις πήρα τηλέφωνο στο techstores και μου είπαν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση περί του θέματος και να ξανά καλέσω από εβδομάδα μήπως και έχουν κανένα νεώτερο. Τσαμπα πηρες το εν λογω καταστημα αφου δεν συνεργαζεται με την nvidia ουτως ή αλλως. Τα καταστηματα που συνεργαζονται το αναφερουν ξεκαθαρα στο site τους,βλεπε https://www.msystems.gr/index.php?keywords=MSI+GeForce+GTX+1070+8GB+Gaming+X+%5BV330-009%5D http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-GeForce-GTX-1070-Quick-Silver-8GB.htm http://www.e-shop.gr/kartes-grafikon-gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Απο οτι ειδα δει στη φορμα στο site της gigabyte δεν σε αφηνε επιλεξεις ημερομηνια αγοράς πριν τις 22/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Απο οτι ειδα δει στη φορμα στο site της gigabyte δεν σε αφηνε επιλεξεις ημερομηνια αγοράς πριν τις 22/11. link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 https://xg.gigabyte.com/event-detail.php?i=103. Δεν εχει ελλαδα βεβαια αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με αλλη χωρα φαντάζομαι. Εγω ειχα βαλει Γερμανία οταν το κοιταξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 https://xg.gigabyte.com/event-detail.php?i=103. Δεν εχει ελλαδα βεβαια αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με αλλη χωρα φαντάζομαι. Εγω ειχα βαλει Γερμανία οταν το κοιταξα. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις αλλη χωρα?Αν μιλας για το πανω δεξια ειναι οι διαφορετικες γλωσσες οχι αλλες χωρες γιατι εγω δεν βλεπω πουθενα να αναφερει για Γερμανια... Επισης τα 3 παρακατω link το λενε ξεκαθαρα PLEASE ENTER YOUR COUPON CODE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ναι τωρα το ξανα ειδα. Γράψε λαθος για γερμανια. Ετσι το ειχα κανει εγω rendeem στην nvidia απευθείας αφου είχα ομως κωδικο απο το κατάστημα. Αν μπεις σε ενα απο τα 3, rendeem, us only η uk only και πας στην ημερομηνία θα δεις αυτο που λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που την πήρα απο Mindfactory με το bundle του GoW4, σήμερα που συμπλήρωσα τη φόρμα μου έστειλαν κ τον κωδικό για το Watch Dogs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Θες να μου πεις κατι με το quote που δεν καταλαβαίνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 3/11 έγινε η αγορά. Κωδικό μου έστειλαν μέσα σε 20 λεπτά. Όταν είχα συμπλήρώσει για Gow4 έιχαν κάνει μισή μέρα αν θυμάμαι καλά. Αρα για να τα βαλουμε κατω ολα μαζι.Αγορασες πριν 3εβδομαδες μια καρτα γραφικων,εστειλες αιτημα στο mindfactory και σου εστειλαν κωδικο για το Watch Dogs 2? Και οταν ειχες παρει την καρτα 3 Νοεμβριου σου δωσαν και τοτε κωδικο για το gears of war 4? Το λεω αυτο γιατι οι κωδικοι για το Gears of war κανονικα ηταν μεχρι τελη Οκτωβριου ουτως ή αλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν οταν αγορασα την καρτα 3/11 συμπληρωσα τη φορμα του mindfactory και πηρα το Gow4. Στις 23/11 ξανασυμπληρωσα την φορμα παλι του mindfactory και πηρα κωδικο για το Wd2. Από ότι ειδα υπάρχουν δυο τροποι να παρεις κωδικο. Ειτε απο το καταστημα, ειτε από τον κατασκευαστή. Και επειδη ετυχε να δω οτι απο gigabyte μπορείς να βάλεις ημερομηνία απο 22/11 και συμπτωματικα κ εσυ ανεφερες την gigabyte, ειπα να σε ενημερωσω. Οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά η Nvidia δεν θα δώσει κλειδάκια σε ήδη κατόχους καρτών.... ωρίστε και φωτό που δείχνω τις προϋποθέσεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγώ παιδιά με τη 1070 αγορασμένη στις 21/10 έφαγα άκυρο από mindfactory... Δεν αξίζει λέτε να κλαφτούμε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα