Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι κατοχος otetv και ειμαι πολυ ευχαριστημενος χρονια τωρα...οπως γνωριζετε προσφατα εγινε cosmote tv με κυρια αναβαθμιση να μπορεις να παρακολουθεις προγραμματα μεχρι 48 ωρες πριν που εχουν παιχτει μεσω streaming μιας και ο αποκωδικοποιητης πλεον ειναι hybrid και συνδεεται με το ιντερνετ(εχω δορυφορικο otetv)...ομως η συνδεση οταν παει να κανει streaming εκεινη την ωρα ειναι πολυ αδυνατη και αναγκαζομαι να κανω ληψη του αρχειου και οχι streaming μιας και απαιτειται ταχυτητα 4mbps ή 7mbps για sd και hd αναλυση αντιστοιχα....για τον αποκωδικοποιητη χρησιμοποιω καλωδιο ethennet και εταιρεια οχι wind hellas internet...γενικα ο παροχος της περιοχης δε βγαζει υψηλες ταχυτητες(δαφνη αθηνα) αλλα μου κανει ιδιατερη εντυπωση γιατι αλλες online υπηρεσιες οπως netflix,playstation live κτλ τις στριμαρει κανονικα....εχει καποιος φιλος αναλογο προβλημα και αν ναι γιατι???αναρρωτιεμαι αν ειναι τακτικη του ote να σε αναγκασει να πας στο δικτυο internet που παρεχει...speedtest που εκανα στη γραμμη μεσω διαδικτυου βγαζει download speed 8mbps(οσο μπορει να ναι αξιοπιστο)..οποιος μπορει να με βοηθησει...

Δημοσ.

Στις σειρές που έχει να δεις και μένα μου το κάνει. Ενώ έχω 17mbps ote internet μου λέει ότι δεν παίζει σωστά και ότι πρέπει να το κατεβάσει το αρχείο. Στο replay tv τα παίζει όλα άψογα.

Δημοσ.

Ρωτησε αν μπορουν να σου παραμετροποιησουν το προφιλ σου ή να σε γυρισουν αν γινεται σε "fast path" ωστε να γλυτωσει τη χρονο καθυστερηση και να παιρνεις σε stream την εικονα πειραματικα...24ωρες..

Δημοσ.

αυτο με την παραμετροποιηση δεν το καταλαβα καθολου...αν μπορεις να μου το εξηγησεις φιλε μου...απο που το ζηταω..απ τον ote tv??γενικα μου το κανει...και σε σειρες και σε ταινιες(replay tv)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο με την παραμετροποιηση δεν το καταλαβα καθολου...αν μπορεις να μου το εξηγησεις φιλε μου...απο που το ζηταω..απ τον ote tv??γενικα μου το κανει...και σε σειρες και σε ταινιες(replay tv)

Παίρνεις στην τεχνική υποστήριξη στο πάροχο που ανήκει η σύνδεση σου για το ιντερνέτ (ΟΤΕ 13888) και ΜΠΟΡΕΙ  να έχουν και από το otetv πρόσβαση στη γραμμή σου και από το τμήμα ιντερνέτ προφανώς

και από κει και πέρα τους λες το "πρόβλημα" και βρίσκουν τρόπο να βελτιώσουν παραμετροποιώντας το προφίλ σου που σαν αποτέλεσμα σε σένα “κλειδώνει”/”ανταποκρινεται” η γραμμή σου..

αν διάβασα σωστά στα 8mb από speedtest ποιο αξιόπιστη μέτρηση δοκίμασε να κατεβάσεις αρχείο από το πανεπιστήμιο στην Αθηνά από αυτό το ftp.ntua.gr δηλαδή http://147.102.222.211/

που έχουν πολύ καλό "bandwith" και δε λέει "ποιήματα" στο donwloading..

Από κει και πέρα θα δουν ότι υπηρεσίες έχεις εσύ σε σχέση με TV και Internet και θα στο φέρουν στη καλύτερη δυνατή για σένα "ανταπόκριση" γιατί πλέον αναβαθμίστηκε ο εξοπλισμός και η γραμμή σου και παίρνεις από το iternet για το "hybrid"

Τώρα εφόσον μιλήσεις με εκπρόσωπο και σε εξυπηρετήσει ρώτησε τον αν είναι σωστό να σε περάσει σε "fastpath" και βελτιωθεί σε σένα το streaming αν και είναι πιθανό να σου πει οχι σε σχέση με αυτό να μείνει ως έχει. Απλά δοκιμάστηκα στο αναφέρω..

Δωρεάν είναι δε θα έχεις καμία επιβάρυνση απλά να τύχεις στον κατάλληλο και να ασχοληθεί να μην σε "ξεπετάξει" για να μη σε μπερδεύω με τεχνικούς ορούς.. εξήγησε του τι θέλεις να πέτυχεις μέσα στα πλαίσια της συνδρομής που έχεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...