Προς το περιεχόμενο

Sleeved καλώδια από Cablemod και ερώτηση για Nepton 240m

MSSB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Όλα καλά;

Κατευθείαν στο θέμα. Ήθελα που λέτε λοιπόν να αγοράσω sleeved καλώδια (kit) για το PSU μου, το οποίο είναι το Seasonic Prime 750W 80+ Titanium.

Έψαχνα καλές μάρκες και έτυχε να πέσω πάνω στο site της Cablemod. Θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις.

1) Επειδή δεν ξέρω από case modding ή γενικά δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια, αυτή η μάρκα λέει τίποτα; Έχει καλά προϊόντα; Διάβασα μερικά review, είναι demi η κατάσταση.

2) Αυτά που διάλεξα είναι αυτά: https://eustore.cablemod.com/product/cablemod-se-series-xp2-km3-cable-kit-white/

Από άποψη συμβατότητας, πιστεύω ταιριάζουν, γιατί βλέπω ότι η σειρά "SE" είναι για Seasonic.

Το δεύτερο σκέλος, αφορά τη Nepton 240m.

Είχα ρωτήσει και ποιο παλιά αλλά θέλω να μάθω κάτι. Έχει μόνο δύο fans μέσα στο κουτί της. Αν προσθέσω άλλα δύο που έχουν ξεμείνει (ίδια ακριβώς) από μια 120xl, θα δω διαφορά στο overclock (ακόμα δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ, αλλά θα γίνει τις επόμενες μέρες) ή τζάμπα θόρυβο να προσθέσω στο κεφάλι μου;

/* i7-6700k και NZXT H440 v2

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε. Βλέπω ότι το κουτί που έχεις έχει κάλυμα τροφοδοτικού. Αρα σου δίνεται η επιλογή να βάλεις απλώς extensions και όχι ολόκληρο καλώδιο για οικονομία. Επίσης, αν θες μονόχρομο όπως αυτά που έχεις βάλει υπάρχουν πιο φτηνά τις bitfenix στο κιτρινομάγαζο. Ρίξε μια ματιά. Τώρα σχετικά με την cablemod, είναι μια χαρά εταιρία. Αλλα κατά τη γνώμη μου αξίζει να πληρώσεις επιπλέον μόνο άν φτίαξεις κάποιο custom pattern στα χρώματα. Επίσης αν θες κάτι custom κοιτάς και icemodz.eu και ensourced.net. Εγώ προσωπικά πήρα απο ensourced. Στο δεύτερο σκέλος, ναι φυσικά αν βάλεις 2 επιπλέον φανς θα δείς διαφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει όμως τον επιπλέον θόρυβο. Από ότι έχω διαβάσει μιλάμε για 2-4 βαθμούς. |Ας σε κατατοπίσει όμως  κάποιος πιο σχετικός. 

Καλημέρα, πάντως αν τελικά  πας για καλώδια προεκτάσεις Bitfenix μπορείς να βρεις και στο eWorld https://goo.gl/t5MqIx και με έκπτωση 10% για 24 ώρες.

Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι τα είδα αυτά της Bitfenix αλλά η μόνη μου ένσταση είναι, αν αντέχουν σαν ποιότητα το φόρτο και αν είναι ποιοτικά αρκετά. Γιατί φαντάζομαι χωρίς να ξέρω, ότι όλα τα καλώδια δεν είναι ίδια. Άλλο ρεύμα περνάει από 700W τροφοδοτικό που θα πάει στη κάρτα που θέλει 300W και άλλο καλώδιο θα βάλεις σε κάρτα με 100W.

Επίσης extension δεν θέλω να βάλω γιατί είναι ήδη μεγάλα τα καλώδια του psu μου και θα βάλω άλλο μήκος από πάνω... θα γίνουν 1 μέτρο :Ρ Εκτός αυτού, δεν θέλω να έχω 10 συνδέσεις ανάμεσα σε βασικά καλώδια. Πιστεύω καλύτερα είναι από το τροφοδοτικό απευθείας πάνω στη μητρική/cpu/gpu και λοιπά.

Θα τσεκάρω σίγουρα και τις σελίδες που μου είπες! Ευχαριστώ!

Καλημέρα, πάντως αν τελικά πας για καλώδια προεκτάσεις Bitfenix μπορείς να βρεις και στο eWorld https://goo.gl/t5MqIx και με έκπτωση 10% για 24 ώρες.

Ευχαριστώ αλλά επεκτάσεις δεν θέλω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...