PS1563 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα streaming setup. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να streamάρω ταινίες κλπ από εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο στο modem router στην tv μου. Η tv μου είναι η j6300 οπότε φαντάζομαι ότι υποστηρίζει τα πάντα. Σκληρό θα αγοράσω όπως επίσης θα αλλάξω και modem router γιατί το παλιό τα φτύνει. Θα χρειαστώ τίποτα άλλο? Κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα? Έχω δοκιμάσει το plex από το laptop μου όμως. Τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?
evoracing Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω και πολλά από αυτό που ζητάς, αλλά κάποιο TV box δεν θα σε βόλευε? Android λειτουργικό έχει οπότε μπορείς να επωφεληθείς τα apps του GooglePlay και μη.
PS1563 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αφου η tv μου ειναι ηδη smart, χρειαζομαι και το tv box? Δε γινεται καπως μονο με δικτυο?
heavyrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οχι δεν χρειαζεσαι κατι αλλο απλα βαζεις τον δισκο στο ρουτερ πανω, ενεργοποιηεις απ τις ρυθμησεις του ρουτερ την κοινη χρηση του δισκου στο δικτυο και τελος.
PS1563 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τον δισκο τον συνδεω με ethernet ή με usb στο router? Επισης κατι διαβασα για αργη μεταφορα με usb... Αρα το μονο που χρειαζομαι ειναι αλλαγη ρουτερ και δισκο?
heavyrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δισκο με erhernet πως; δεν εχω ασχοληθει με δικτυακους δισκους. Απλα χρειαζεσαι ενα ρουτερ με media server δυνατοτητα και συνδεεις με usb το δισκο και τελος.
BaraDun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οι δικτυακοί δίσκοι συνδέονται κυρίως με ethernet πάνω στο router. Έχει φθηνές υλοποιήσεις, όχι κακής ποιότητας απλά όχι για επαγγελματική χρήση, έχει και πανάκριβες υλοποιήσεις
PS1563 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφερει να κανω τη δουλεια που προανεφερα, δηλαδη απλο streaming αρχειων οχι πολυ μεγαλων σε ογκο, το πολυ 10GB το καθενα. Με εξωτερικο σκληρο πανω σε router με usb 2.0 θα κανω αυτη τη δουλεια χωρις κολληματα κλπ? Επισης θα θελα να μπορω να κατεβαζω τα αρχεια κατευθειαν στο σκληρο χωρις να ανοιγω το λαπτοπ. Θα εχω καποιο προβλημα με το παραπανω setup?
heavyrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σε καλης ποιοτητας βιντεο μπορει να εχει buffering. Να κατεβαζεις αρχεια στο δισκο σε νομιζω να γινεται η πιο φθηνη λυση ειναι απλα ενα ρουτερ με usb οπου θα συνδεσεις τον ηδη υπαρχοντα δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα