Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησππερα παιδια εχω μια radeon 6950 με ξεκλειδωμενους shaders, πηρα αλλη μια σε αρκετα χαμηλη τιμη με θεμα οτι δεν δειχνει εικονα αλλα δουλευει σαν δευτερη,κανω απεγκατασταση drivers επανεγκατασταση απο την αρχη εχοντας καταργησει πρωτα τα παντα απο catalyst, εγινε κανονικα,βαζω την δευτερη, μια την αναγνωριζει μια οχι,μια μου την εμφανιζει 1536 shaders στο gpuz μια 480(εντελως κουλο θεωρο), να ασχοληθω η απλα να κρατησω την ψυκτρα και να της δωσω δρομο,δεν ανεβαζει θερμοκρασιες κλπ, τροφοδοτικο εχω 650αρι cm g650m,mobo maximus formula 2,8gbram,e8700cpu καθε βοηθεια δεκτη,να επισημανω οτι εχουν και οι 2 τον διακοπτη για το bios k ειναι 2gb ακριβως ιδιες.

Δημοσ.

μπορεις να φλασαρεις το ΒΙΟΣ της πρωτης στην δευτερη, να δεις μηπως στρωσει ? 6950 δεν ειναι και η "χαλασμενη" ? Αλλιως δρομο.

Δημοσ.

Και οι 2 ιδιες ειναι ακριβως,παιζει να εχει να κανει οτι μολις διαβαζα οτι οι pci-express αν παιξουν 2 παει επι 8 οχι επι 16;

Το θεμα ειναι οτι παιρνει μπροστα οποτε της αυτωσει

Δημοσ.

αυτο ειανι φυσιολογικο, το οτι πεφτουν οι αριθμοι στa shaders οχι. Φλασαρε το ΒΙΟΣ της λειτουργικης καρτας στην χαλασμενη, μπας και γινει κατι.

Δημοσ.

ανοιγεις το GPU-Z επιλεγεις απο το μενου κατω την καλη καρτα, πας εκει που λεει το ΒΙΟΣ εχει ενα μικρο κουμπακι και σωζεις το ΒΙΟΣ στον υπολογιστη σου, μετα ανοιγεις ati flash , win flash ή οτι αλλο γουσταρεις και φλασαρεις την σωστη καρτα. Επανεκινηση και βλεπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω,το δοκιμαζω και θα σου απαντησω

Και με τις δυο καρτες επανω η να τραβηξω πρωτα το bios και μετα να κουμπωσω την δευτερρη

Δημοσ.

Πάντως εχεις σίγουρα Ε8700? Στα 3.5?

Το Crossfire ενεργοποιείται? Το να "πέφτουν" οι πυρήνες είναι απο τα power states λογικά, δεν έχεις θέμα.

Δημοσ.

Πάντως εχεις σίγουρα Ε8700? Στα 3.5?

Το Crossfire ενεργοποιείται? Το να "πέφτουν" οι πυρήνες είναι απο τα power states λογικά, δεν έχεις θέμα.

δεν αναφερει οτι πεφτουν οι πυρηνες, αναφερει οτι πεφτουν οι αριθμοι των shaders.

Δημοσ.

δεν αναφερει οτι πεφτουν οι πυρηνες, αναφερει οτι πεφτουν οι αριθμοι των shaders.

Ακριβώς αυτό εννοώ, τις ALU στην κάρτα γραφικών.

Για τον επεξεργαστή ρώτησα γιατί είναι επισήμως unreleased μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Sheogorath εχεις δικιο,e8400 ειναι ο δικος μου λαθος εγραψα, εχω την μια καρτα την δικια μου πανω,ολα καλα,βαζω την δευτερη συνδεοντας ρευματα χωρις γεφυρα,αναβει κανονικα κ το gpu z τις διαβαζει κ τις δυο σωστα, το catalyst δινει την επιλογη crossfire αλλα οχι ενεργη, και λεω ωραια να κανω reboot να συνδεσω την γεφυρα και να τρεξουμε κ καπου εκει ειναι που συμβαινει της ιεροδουλης,αναβει,κανει post δειχνει το logo απο τα windows,μπαινει στην επιφανεια εργασιας κ δεν αναγνωριζεται η δευτερη καρτα,σκεφτομαι μηπως φταιει η γεφυρα,παω πλαισιο μπας κ εχει κ θα ξαναγραψω

Δημοσ.

Update: πλαισιο-eshop : χρηστος σημειωσατε 1

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειχε γεφυρα crossfire κ δεν μπορουν καν να μου παραγγειλουν λες κ ζηταω την Ιωαννα της Λωρραίνης, εχοντας γυρισει σπιτι ξενερωμενος ξεκινησα παλι τα πειραμματα, καρτες εχουν φλασαρισμενη την ιδια εκδοση bios, εχωμτας συνδεσει τις καρτες με την γεφυρα,η δευτερη καρτα δεν αναγνωριζεται,αφαιρωντας την γεφυρα κ κανοντας reboot, η δευτερη καρτα δεν αναγνωριζεται,αν αφαιρεσω την καρτα κανω reboot και επανατοποθετησω χωρις γεφυρα η καρτα αναγνωριζεται κανονικοτατα και οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι φταει η γεφυρα που εχω

Δημοσ.

στις 6950 θελει την γεφυρα να δουλεψει το crossfire, δεν εχει νοημα να την βγαζεις την γεφυρα. Η "χαλασμενη" μονη της επανω στην μητρικη τι σου κανει ? ανοιγει ? κανει ποστ τουλαχιστον ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...