Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο εργαλείο αν ισχύει ακόμα η προσφορά. Και χωρίς προσφορά δηλαδή αξίζει η αγορά του.

Δημοσ.

Αδερφέ, 

Θα σου πρότεινα αν προλαβαίνεις να κάνεις upgrade την αποστολή σε expedited, γιατί από ότι λέει το στέλνει στο original κουτί χωρίς κουτί της Amazon από έξω...

Order overview

Items: EUR 363.67 Packing & Shipping: EUR 34.00 Total amount: EUR 397.67

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε προσφορά αυτή την στιγμή?

Θα ήταν καλή επιλογή να ξεκινούσα με εναν αντίστοιχο ενισχυτή και 2 η 4 ηχεία dali 3 σαν αυτά που έπαιξαν προσφορά?

Δημοσ.

αυτος ο ενισχυτης μαζι με τα dali senzor 5 που επαιξαν επισης σε προσφορα και εχεις κατι παρα πολυ αξιολογο για HC (οχι οτι τα dali senzor 3 δεν ειναι επισης πολυ καλα)

Δημοσ.

Καλά τώρα πέταξε η προσφορά.

Απλά έχω παραγγείλει τα logitech z906 και έλεγα μήπως παίζει τώρα κάτι αντίστοιχο και τα ακυρώσω για να χτίσω σιγά-σιγά κάτι.

Άρα τα dali 3 θα τα εβαζα πίσω αργότερα?

Ενισχυτή θα έβρισκα φαντάζομαι σε κάποιο απο τα amazon σύντομα.

Με τα ηχεία δεν ξέρω αν παίζουν προσφορές συχνά και αν αξίζει με τα μεταφορικά από έξω.

Τα dali 3 τα είχε βαλει το mediamrkt για αυτό τα σκέφτηκα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε προσφορά αυτή την στιγμή?

Θα ήταν καλή επιλογή να ξεκινούσα με εναν αντίστοιχο ενισχυτή και 2 η 4 ηχεία dali 3 σαν αυτά που έπαιξαν προσφορά?

Αντίστοιχο σαν τιμή δεν είναι, σαν προσφορά όμως ο Sony(μην ξεγελαστείς από το mainstream ονομα) DN1060 από amazon U.K που βγαίνει στα 480 περίπου (αν δεν μαμήσει την ισοτιμία σύντομα ο Ρεντσι και τα δημοψηφίσματά του) νομίζω ότι είναι ο Top στα μέχρι 500€.

Απο 650 Ελλάδα και απο 530 στα ξένα

Δεν άνοιξα θέμα γιατί είναι και ιδιαίτερη κατηγορία και μόνο 3 Left on stock

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B014OPAFXS/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Δημοσ.

Εκτιμω οτι τα χριστουγεννα θα παιξουν αντιστοιχες προσφορες.

Εγω στη θεση σου θα εχτιζα σιγα σιγα.

Για να καταλαβεις εχω ηδη Yamaha 477 με τα Dali Senzor 5. Ενα κεντρικο magnat και δυο μικρακια πισω.

Δημοσ.

ΟΚ λιγο off topic αλλα αν το amazon uk σου δινει 1 GBP = 1.247 EUR τη στιγμη που τωρα ειμαστε στο 1 GBP = 1.19 EUR  τι να πει κανείς...

Μια χαρα θα τη βολεψεις με τα logitech γιατι ισως χρειαστει να περιμενεις αρκετα μεχρι να πετυχεις τοσο καλη προσφορα σα του θεματος.

Δημοσ.

ΟΚ λιγο off topic αλλα αν το amazon uk σου δινει 1 GBP = 1.247 EUR τη στιγμη που τωρα ειμαστε στο 1 GBP = 1.19 EUR  τι να πει κανείς...

Μια χαρα θα τη βολεψεις με τα logitech γιατι ισως χρειαστει να περιμενεις αρκετα μεχρι να πετυχεις τοσο καλη προσφορα σα του θεματος.

Αφήνεις την πληρωμή σε GBP και άσε την τράπεζα σου να σε χρεώσει ανάλογα με την τρέχουσα ισοτιμία. Γιαυτο έβαλα περίπου 480 ενώ η αλήθεια είναι οτι βγαίνει απο 470-485 ανάλογα με το νόμισμα που θα πληρώσεις και με το τι καπέλο που θα σου χρεώσει και η τράπεζα εδώ

Αν έχεις τη δυνατότητα εννοείται σε GBP ή σε δολάρια από Amazon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...