xalkiadakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα έγινα κάτοχος του Xiaomi Redmi note 4 το κινητό είναι άψογο μόνο που έχει τεράστιο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ. Διάβασα ότι το κινητό έχει γενικώς κάποια θεματακια στην διαχείριση της ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό.Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από xalkiadakis
terry308 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λογικά είναι θέμα rom Καλύτερα να διαβάσεις στο myphone.gr το θέμα του και να θέσεις εκεί τις απορίες σου αναφέροντας ποια rom εχεις
newsformobiles Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λογικά είναι θέμα rom Καλύτερα να διαβάσεις στο myphone.gr το θέμα του και να θέσεις εκεί τις απορίες σου αναφέροντας ποια rom εχεις Αφού υπάρχει ελληνική κοινότητα για τα xiaomi, τι να κάνει στο myphone!? Τι ρομ έχεις, την ελληνική ή άλλη?
chios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ανέβασε ένα screen shot από ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο
vchristod84 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΟριστεΈχεις ανεπίσημη ρομ, που σημαίνει ότι την έχουν πειράξει απ' το μαγαζί που το αγόρασες για να έχεις ελληνικά. Το κακό ειναι ότι αυτές οι ρομ δημιουργούν προβλήματα. Ψαξου στο miui.gr και εκεί θα βρεις λύση για όλα τα θέματα σου. Τα παιδιά εκεί είναι τρομερά βοηθητικοι και με πολλή υπομονή
xalkiadakis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ... Και κατι τελευταιο μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις λινκ της official και ας ειναι η ρομ στα αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα.
chios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 http://en.miui.com/download-309.html#455 Τόσο δύσκολο είναι να μπεις στην μαμά xiaomi να βρεις το Λίνκ; καλύτερα πριν κάνεις οτιδήποτε να ρωτήσεις την κοινότητα μας πως να περάσεις από unofficial σε official rom γιατί μπορεί να μπρικαρεις το τηλέφωνο.
InsanityGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Xalkiadakis Φίλε και εγω έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, παρέλαβα το κινητό ατος 22 του μηνός και σταδιακά το κινητό όσο πάει γίνεται πιο αργό, αλλά το πιο ενοχλητικό είναι το πρόβλημα όπου όλα τα apps κάνουν reload. Και εγώ επίσης έχω την έκδοση 8.0.5.0.0 Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με ενημερώσεις αν βρεις κάποια λύση ή να μου στείλεις τα άρθρα στα οποία αναφερηκες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Φίλε φοράς custom rom πειραγμενη από τα κινεζομαγαζα μπες στην ελληνική κοινότητα και διάβασε πως να του περάσεις την official rom και όλα τα προβλήματα θα λυθούν.
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μπες στην ελληνική κοινότητα όπως σ λέει και περνα official rom και θα είσαι οκ Γενικά μην αφήνετε τις custom rom που περνάνε τα κινεζομαγαζα.
InsanityGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελευταία ερώτηση, ποιά rom είναι καλύτερη, η official global dev/stable ή official China dev/stable. Δεν με ενδιαφέρει αν τα μενού θα είναι στα αγγλικά (πάντα χρησιμοποιώ αγγλικά στα κινητά μου έτσι και αλλιώς) απλά θέλω να μην έχει κινέζικες εφαρμογές και τα μενού του theme store κτλ να είναι επίσης στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα.
cabdik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελευταία ερώτηση, ποιά rom είναι καλύτερη, η official global dev/stable ή official China dev/stable. Δεν με ενδιαφέρει αν τα μενού θα είναι στα αγγλικά (πάντα χρησιμοποιώ αγγλικά στα κινητά μου έτσι και αλλιώς) απλά θέλω να μην έχει κινέζικες εφαρμογές και τα μενού του theme store κτλ να είναι επίσης στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα. οπως αναφερθηκε ηδη, στο Miui.gr θα βρεις ολες τις απαντησεις που θελεις, και την σταθερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM, για να μην εχεις προβληματα, και να εχεις και ελληνικη γλωσσα...!!!
karaLRS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 εγώ θα έβαζα official global stable να εχεις και ota και τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα