Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Γιαννη?? εσυ εισαι ??? :D ελα φανερωσου!

Ρελε εχει ο πινακας.

Να πανε να ενδιαφερθουν πρωτα για τα χυμα καλωδια στο γκαζον, χειμωνα, καλοκαιρι, που ποτιζονται με τα popup μαζι με τις χελωνες και τις μονωτικες ταινιες που τα εχουν ενωσει σε χιλιες μεριες, και μετα να ασχοληθουν με την μπαλαντεζα του κηπουρου που δεν εχει καμια ενωση στο γκαζον.

Ναρκοπέδιο χαχα, θα είχα κατεβάσει το γενικό αν ήμουν διαχειριστής 🤣 0.18 είναι τώρα με την επιδότηση ετοιμαζόμαστε για 0.30-0.50 σιγά σιγά.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κήπος είναι δικός σου ιδιωτικός Η  κοινόχρηστος?

Στις 20/12/2023 στις 11:27 ΜΜ, andreaspA είπε

Ο νέος κηπουρος, κουρευει το γρασιδι με ηλεκτρικη κουρευτικη μηχανη αντί βενζινοκίνητη, και χρεωνει ρευμα το κοινοχρηστο!

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ο κήπος είναι δικός σου ιδιωτικός Η  κοινόχρηστος?

κοινοχρηστος εννοειται.

2 ώρες πριν, Klausx είπε

Ναρκοπέδιο χαχα, θα είχα κατεβάσει το γενικό αν ήμουν διαχειριστής 🤣 0.18 είναι τώρα με την επιδότηση ετοιμαζόμαστε για 0.30-0.50 σιγά σιγά.

0,115 το πρασσινο απο ΕΛΙΝ χωρις παγιο και χωρις αεργη ισχυ. Εγω επειδη ειμαι βοηθος διαχειριστη, ατυπα, γιατι να παρω τιτλο σε τετοιο μπουρδελο δεν παιζει, ψαχνω τις μονωτικες ταινιες να δω που ριχνει το ρελε για να το επισκευαζω.
Θα μου πεις , αστο ετσι να παραγινει η κατασταση να αναγκαστουν να βαλουν το χερι στην τσεπη.... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν αναγκαζονται. Ειναι δυο εκει μεσα τοσο καραγυφτοι και εχουν κανει τετοιο μπουλινγκ τοσα χρονια στους υπολοιπους μεχρι να φτασω εγω, που θελει χρονια να αλλαξει αυτη τη κατάσταση.

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...