lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μα καμία σχέση, όμως! Προφανώς και ΔΕΝ φτάνουν οι κονσόλες τις δυνατότητες ενός πανίσχυρου gaming PC. Είναι δεδομένο αυτό. Όποιος δεν θέλει να το δεχτεί, απλά εθελοτυφλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkou87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Στα αρνητικα του βαλτε και την ναυτια που νιωθεις ανα μιση ωρα παιχνιδιου.το δοκιμασαμε τρια ατομα κ ιδια ωρα κ οι τρεις νιωσαμε το ιδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioTech Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα σαν gamer τα τελευταία 35 χρόνια, έχω να πώ πως το PSVR είναι ΑΚΡΩΣ εντυπωσιακό. Έπαθα πλάκα μόλις έβαλα το κράνος. Δεν έχω λόγια, είμαι ενθουσιασμένος σαν μικρό παιδί κάθε φορά που οδηγάω το X-WING στο SW Battlefront. Επίσης το Playroom VR είναι αρκετά διασκεδαστικό. Δεν περιγράφεται αυτη η εμπειρία αν δεν το δείς με τα ίδια σου τα μάτια. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Με ενθουσιαζουν τα λογια σου και μου ρχεται να παω να το παρω αυριο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigJoJoc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να δοκιμάζεις το VR?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioTech Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για καποιους τα λεφτα ειναι πολλα, συνεπως θα ηθελα αποψη απο καποιον που εχει παιξει αρκετα με το VR να μου πει εντυπωσεις και εμπειριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα