alexc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου εφαρμογή και την έκανα διαθέσιμη στο Store. Το link είναι το παρακάτω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alexallafi.greekfishdatabaseapp -------------------- Η εφαρμογή αφορά τα είδη ψαριών που βρίσκονται στις ελληνικές αγορές και παρέχει διάφορες πληροφορίες για το καθένα όπως: -Τρόπος συντήρησης -Κοστολόγιο -Μικρή περιγραφή -Τι να προσέχουμε όταν το αγοράζουμε κ.α. Παρέχεται γρήγορη αναζήτηση καθώς και φιλτράρισμα στην λίστα ψαριών, για να μπορεί έυκολα κανείς να αναζητήσει οτι ακριβώς χρειάζεται. Οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο! Σας ευχαριστώ!
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και σε 'σενα. Αν και συνηθως βοηθω ,οπως και οσο μπορω,τετοιες προσπαθειες εδω μεσα,δυστυχως αυτην την φορα,not. Ο λογος ειναι οτι μου φαινεται λιγακι "παραδοξο" ο προγραμματιστης να βαθμολογει την εφαρμογη του και μαλιστα εις διπλουν. Νομιζα οτι αυτο το κανουν οι χρηστες.
alexc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η βαθμολόγηση έγινε καθαρά για να "παίξω" με τα στατιστικά που παρέχει το store σε μένα σαν προγραμματιστής. Προφανώς το έσβησα έπειτα γιατί και εγώ το θεωρώ κοροιδία. Φιλικά πάντα 1
shadowstep00 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και σε 'σενα. Αν και συνηθως βοηθω ,οπως και οσο μπορω,τετοιες προσπαθειες εδω μεσα,δυστυχως αυτην την φορα,not. Ο λογος ειναι οτι μου φαινεται λιγακι "παραδοξο" ο προγραμματιστης να βαθμολογει την εφαρμογη του και μαλιστα εις διπλουν. Νομιζα οτι αυτο το κανουν οι χρηστες. Νομίζω πως γίνεσαι υπερβολικός... Είναι σαν να λες όταν γίνονται εκλογές να μην ψηφίσεις τον εαυτό σου... Καλά έκανε για να φαίνεται με 5 αστέρια στο store. Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου εφαρμογή και την έκανα διαθέσιμη στο Store. Μπράβο σου και καλή αρχή! Κάποια απο τα screenshots φαίνονται με πλάγιο orientation ίσως να θελήσεις να το διορθώσεις! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω πως γίνεσαι υπερβολικός... Είναι σαν να λες όταν γίνονται εκλογές να μην ψηφίσεις τον εαυτό σου... Καλά έκανε για να φαίνεται με 5 αστέρια στο store. Μπράβο σου και καλή αρχή! Κάποια απο τα screenshots φαίνονται με πλάγιο orientation ίσως να θελήσεις να το διορθώσεις! Νομιζω ο t.s απαντησε πολυ καλυτερα απο εσενα. Επισης, δεν βλεπω τι σχεση μπορει να εχουν οι εκλογες με μια εφαρμογη που περιμενει να κριθει απο τους χρηστες. Εντελως οφφτοπικ το παραδειγμα σου και δεν ειναι απαραιτητο να τα πολιτικοποιουμε ολα. Φιλε μου t.s τελικα θα την δοκιμασω,αν και θα προτιμουσα να ειχες ασχοληθει με τα παϊδακια... Γραφηκα στην μπετα... Τιπ: συνδεσε την με το ημερολογιο για νηστειες και γιορτες π.χ 25 μαρτιου 1
alexc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Νομιζω ο t.s απαντησε πολυ καλυτερα απο εσενα. Επισης, δεν βλεπω τι σχεση μπορει να εχουν οι εκλογες με μια εφαρμογη που περιμενει να κριθει απο τους χρηστες. Εντελως οφφτοπικ το παραδειγμα σου και δεν ειναι απαραιτητο να τα πολιτικοποιουμε ολα. Φιλε μου t.s τελικα θα την δοκιμασω,αν και θα προτιμουσα να ειχες ασχοληθει με τα παϊδακια... Γραφηκα στην μπετα... Τιπ: συνδεσε την με το ημερολογιο για νηστειες και γιορτες π.χ 25 μαρτιου Μου άρεσε η ιδέα σου, πολύ πιθανόν θα την υλοποιήσω σε ερχόμενο upgrade. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα