kokorosan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα. Θελω να παρω μια μηχανη αλλα αυτος που την εχει του εχουν κατασχεσει τις πινακιδες εδω και 2 χρονια γιατι καποιος αλλος εφαγε κληση με τη μηχανη του. Τωρα πως μπορει να τις παρει πισω? Πρεπει αναγκαστικα να πληρωσει την κληση η μπορει να τις παρει με καποια αλλη διαδικασια εφοσον εχει περασει τοσο μεγαλο διαστημα?
Haldol Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Να απαντήσω δε ξέρω, αλλά θέλω να σε ρωτήσω, εσένα τι σε νοιάζει; Το πως θα πάρει πίσω τις πινακίδες του για να μπορέσει να σου μεταβιβάσει τη μηχανή είναι δικιά του υπόθεση. Η κλήση που ίσως πληρώσει, το βύσμα που ίσως βάλει ή το ξύλο που ίσως φάει, εσένα τι σε απασχολούν; 1
torq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 για να πάρεις πίσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσεις και το πρόστιμο. ο τύπος προφανώς δε το πλήρωσε. τώρα 2 χρόνια μετά, με πιθανές προσαυξήσεις δε ξέρω πόσο μπορεί να πήγε. με λίγα λόγια... κλάφτα.
kokorosan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη αμα δεν πληρωσει το προστιμο που δεν ειναι καν στο ονομα του πινακιδες δεν παιρνει??
Knight of Mercy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Με συγνωρείς προκαταβολικά, αλλά μπερδεύτηκα.Άλλος έχει τη μηχανή και σε άλλο όνομα κόπηκε το πρόστιμο?Εστω ότι αυτό έγινε, πώς έχει "βάρος" η μηχανή?Αλλος χρωστάει και άλλου τις πινακίδες κατέσχεσαν?
kokorosan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ετσι ακριβως φιλε μου. Του ειχε δωσει την μηχανη για βολτα. Τον πιασανε τον αλλον και του τα κατεσχεσαν.. τωρα σε αυτη την περιπτωση ξερουμε τι γινεται? Το πως εχει βαρος τι εννοεις? δεν το καταλαβαινω :/
kleo1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 έγινε κάποια παράβαση οπότε του πήραν τις πινακίδες και επίσης του ρίξανε και πρόστιμο. σ αυτή την περίπτωση για να πάρεις πίσω τις πινακίδες δεν αρκεί να περάσουν οι μέρες (πχ. 10 μέρες). αλλά πρέπει με την απόδειξη πληρωμής του προστίμου να πας να τις πάρεις. αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο, πινακίδες δε παίρνεις πίσω. αυτή είναι η διαδικασία που ισχύει. τελείως συμπτωματικά μου τα εξηγούσε χθες αστυνομικός
kokorosan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι ομως εχουν περασει 2 ολοκληρα χρονια εκτοτε. Δεν εχει καμια σημασια αυτο??
kleo1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 έχει σημασία στο ποσό του προστίμου που λογικά έχει περάσει στην εφορία και έχει αυξηθεί.
kokorosan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχει κανει με το προστιμο μαλλον παιδια γιατι τις πηρε τις πινακιδες!! ευχαριστω για το χρονο σας
Knight of Mercy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ελα μου ντέ, αυτό δεν σου έγραψα?Αυτός που έφαγε το πρόστιμο, θα το πληρώσει. Αδικά έμεινε 2 χρόνια χωρίς πινακίδες ή δεν κυνήγησε το υπεύθυνο.Καλού κακού, ρίξε μια ματιά και σε τυχόν οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας πριν την μεταβίβαση.Χωρίς πινακίδες μήπως δεν πλήρωνε τέλη ο άνθρωπος. 1
kokorosan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σε καθε περιπτωση για να γινει μεταβιβαση χρειαζεται χαρτι απο την εφορια πως δεν χρωσταει τελη-σηματα οποτε δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας
Knight of Mercy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ασε τα ΚΕΠ και πήγαινε σε ΔΟΥ για μεταβίβαση. Την έχω πατήσει στο παρελθόν και έτρεχα χρόνια να αποδείξω το λογικό, να πετύχω αναστροφή πώλησης και να πάρω πίσω όσα είχα δώσει. Πάντως η ΔΟΥ σε αίθουσα δικαστηρίου δήλωσε ότι η σχετική βεβαίωση που κατατέθηκε στα ΚΕΠ δεν αναγνωρίζεται ως έγκυρη, ότι ίσως οφείλεται σε μηχανογραφικό πρόβλημα, μη ενημέρωση των αρχείων απο τα Κεντρικά ΑΛΛΑ και ότι κάθε οφειλή ακολουθεί το όχημα έως την εξόφλησή της. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα