Mitsos_The_Great Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Τις playlist από τον παλιό λογαριασμό πως τις παίρνουμε στον καινούριο;
Head21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Προσπαθώ να αγοράσω με paypal, και δεν προχωρά η διαδικασία, με επιστρέφει στη σελίδα που επιλέγεις τρόπο πληρωμής. Με το συγκεκριμένο paypal account είχα πληρώσει την προηγούμενη φορά, το spotify account είναι "καινούριο" και υποτίθεται δικαιούται τη προσφορά. Καμιά ιδέα?
krokos Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δυστυχώς αυτη την φορά νομίζω θελει νεο email + νεα μεθοδο πληρωμης ...
Head21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δυστυχώς αυτη την φορά νομίζω θελει νεο email + νεα μεθοδο πληρωμης ... Σου έχει συμβεί και με κάρτα δηλαδή? Πάντως μάλλον δεν είναι κάτι καινούριο, γιατί έτρωγα άκυρο με το ίδιο spotify account και paypal combo, τον δεκέμβρη που ήθελα να φτιάξω ένα δεύτερο premium.
katcos Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το ίδιο μου κάνει και μένα με το παυπαλ. Έβαλα πιστωτική και πέρασε κανονικά ( νέο μαιλ νέο ακαουντ νέα πιστωτική) Και την προηγούμενη φορά δεν μου πέρναγε με παυπαλ και πέρασε με πιστωτική. Δοκιμάστε με πιστωτική αν δεν σας περνά με παυπαλ
fou Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Με δυο χρεωστικες και paypal που ειχα βαλει παλιοτερα, δεν προχωρουσε, τελικα ευτυχως βρεθηκε τριτη... ολα καλα τελικως!
panos- Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Λέει ότι είναι για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ήδη το Spotify premium αλλά το χρησιμοποίησα κανονικά Σε λογαριασμό που είχε πάρει και τις 30 μέρες και τις 7 μέρες
taslikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Φτιάξτε άλλο PayPal. Μεταφέρετε το ευρώ από το άλλο σας PayPal στο δεύτερο. Και κάντε εγγραφή με το νέο. 1
Goriillaki5 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 τη πηρα τη συνδρομη σημερα 17/5 με 0.99€ για 3 μηνες!!!
Missionary Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Thank you TS με άλλο paypal σε χρεωστική που έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα στο spotify δούλεψε!
censOred Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μεταφορά playlist γίνεται : Καταρχήν πρέπει με κάποιο τρόπο ενώ είσαι συνδεδεμένος στο νέο account σου,να ανοίξεις την playlist που θες να μεταφέρεις από το προηγούμενο account. Οπότε μπορείς να αποθηκεύσεις σαν link όλα τα playlist που σε ενδιαφέρουν, και μετά να τα "πετάξεις" μέσα στο spotify client. Δημιουργείς καινούριο playlist (στο καινούριο σου πλέον λογαριασμό) και μεταφέρεις με "επιλογή όλων" και drag n' drop όλα τα κομμάτια. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία ξεχωριστά για όλα τα playlist που θες να κρατήσεις. Μια ερώτηση τώρα, υποθέτω ότι αν επιχειρήσεις να ανοίξεις καινούριο account με κάποιο email που το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει για spotify, τρως άκυρο σωστά? Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς? O τρόπος που περιγράφεται ισχύει>? Δεν με αφηνει με τον υπαρχοντα λογαριασμο να εκμεταλευτω την προσφορά και θέλω να κρατησω ό,τι έχω στον λογαριασμό μου.
Head21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ναι,αν και δεν ξέρω κατά πόσο το έχω εξηγήσει καλά. Γενικά όλα τα playlists σου έχουν ένα url ή uri. Σκοπός σου είναι να ανοίξεις αυτό το url με το καινούριο σου account και από εκεί και πέρα κάνεις ότι θες, είτε follow, είτε φτιάχνεις καινούριο playlist με τα ίδια τραγούδια.
lephleg Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ερωτηση: Επειδη δεν θελω να ξεχαστω και κατα τον Αυγουστο να μου χρεωσει το 7ευρο, γινεται να ακυρωσω μονο το auto renewal και οχι ολο το premium account? Γιατι κατι γραφει πλεον 'Switching to Free will cancel your Premium subscription' και φοβαμαι θα μου ακυρωσει γενικα το 3μηνο subscription..
carolosjk Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ερωτηση: Επειδη δεν θελω να ξεχαστω και κατα τον Αυγουστο να μου χρεωσει το 7ευρο, γινεται να ακυρωσω μονο το auto renewal και οχι ολο το premium account? Γιατι κατι γραφει πλεον 'Switching to Free will cancel your Premium subscription' και φοβαμαι θα μου ακυρωσει γενικα το 3μηνο subscription.. Ακυρώνεις άφοβα και σου μένει κανονικά το Premium για τον υπολοιπόμενο χρόνο που σου απομένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα