panagiotou1000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω βρει ένα πρόγραμμα καταχώρησης για να οργανώσω το εργαστήριο μου, το οποίο θέλει database, θα ήθελα να μου πείτε πως φτιάχνω δωρεάν μια database (μονο για εμενα οχι online)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Άσε την database και πάρε το excel. Γιατί άμα χρησιμοποιήσεις database θα πρέπει να μάθεις και κώδικα μετά για να τραβάς τα δεδομένα.
Zaytsev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα καταχώρησης που έχεις βρει, με ποιές databases δουλεύει;
Zaytsev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Βάλε του μια access και είσαι οκ. Δε χρειάζεσαι τίποτα περίεργο.
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το πρόγραμμα που κάνει καταχώρηση (ποιο είναι; ) που καταχωρεί; Δε δημιουργεί αρχείο βάσης δεδομένων; Την database γιατί την χρειάζεσαι; Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το δωρεάν database application builder για δημιουργία κάποιον εφαρμογών καταχώρησης και είναι σχετικά εύκολο στη λειτουργία του και έχει και tutorials.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα