vasvas100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οταν λες Πολωνία επίσημα προφανώς το χει φέρει κάποιο κατάστημα έτσι? Γιατι Ευρώπη η xaomi δεν..... Βαλε ενα λινκ
Questioner Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θετικότατο νέο για οποιαδήποτε εταιρεία. Πόσο μάλλον για την Xiaomi που την γνωρίζουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα πάρουν πάλι φωτιά τα φωτοτυπικά της Xiaomi. Φοβίζει ο ανταγωνισμός ε; 3
whoever81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Κόψτε καραμέλα με φωτοτυπικά. Όλοι αντιγράφουν όλους. Πάντα γινότανε και πάντα θα γίνεται. Σχόλια βλέπω, μαντεψιές για το προϊόν δεν βλέπω. Λοιπόν,νομίζω δεν θα είναι smartphone. Θα είναι κάποιου είδους περιφερειακό για smartphone; Eξελιγμένο VR/AR headset? Απορροφητήρας κλανιάς που την αποθηκεύει και την στέλνει με Bluetooth σε όλες σου τις συσκευές; (αμφίβολη χρησιμότητα αλλά καινοτομία) Mi mix mini; Μπορεί, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει μπάσιμο στην παγκόσμια αγορά με ακριβό προϊόν.
anax111 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το σίγουρο είναι ότι η Xiaomi έχει πάρει φόρα και τα σαρώνει όλα στο πέρασμά της. Παράγει μακράν τα ποιο value for money κινητά και με ποιότητα κατασκευής που βρίσκεις σε smartphones με διπλάσια τιμή. Το Redmi Note 3 πουλά σαν ζεστό καρβέλι. Έχει γεμίσει η Ελλάδα με δαύτο! Ας βγάλει λοιπόν ότι θέλει η Xiaomi. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως η παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια επηρεάσει τις τιμές. Και επίσης αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά ευχαριστώ στην ελληνική κοινότητα των developers όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο captain America ποιο πάνω. Κάνουν απίστευτη δουλειά και οι ROMs που βγάζουν είναι λειτουργικές, σταθερές, κυριολεκτικά εργοστασιακού επιπέδου. 3
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @vasvas100 https://www.facebook.com/XiaomiPoland/
AlexKane Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θα παρουσιάσουν το iPhone ???? 9 Το 10. Το 9 το παρουσίασαν φέτος 3
MechaCorn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Είναι πραγματικά εφεύρεση και έρευνα χρόνων της Xiaomi *Cough Cough* τα μικρα bezels ειναι πατενταρισμενα και δεν το ηξερα; Για να μην κραξεις πρεπει να βγαλουν οβαλ κινητο με τριγωνικη οθονη και θερμικη καμερα; Με αυτην την λογικη τα smartphones θα ηταν ακομα σε εποχες 2011, αντι να βελτιωνουν τα υπαρχουσα σχεδια η καθε εταιρια θα προσπαθουσε καθε φορα να ξαναεφευρει τον τροχο. Αμα αυτο το design το υιοθετουσε η samsung/apple θα στο πουλαγαν για "innovation" στην διπλασια τιμη 3
nhzt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ελπίζω να έρθει επίσημα και στην Ελλάδα, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στην Πολωνία επίσημα. Επίσης άκουσα στο xiaomi-miui.gr ότι σύντομα στο επόμενο update θα περιλαμβάνει πλήρες Ελληνικό μενού και όχι αυτό που έρχεται με την Unofficial ROM.
drdedus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οτι και να έρθει θα είναι γεμάτο σφάλματα που μας κανουν την ζωή δύσκολη. Καλό hardware αλλά κατά την γνώμη μου το χειρότερο software που έχω συναντήσει μεχρι τωρα. Για όσους χαϊδεύουν αλουμινια.. (κάποιοι κρυφοκοιτανε και τα hiphone) καλά είναι. Εγώ έχω ξενερώσει με τα άπειρα σφάλματα απο το miui.
imoaix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια μην τα παιρνετε τα σαιομι ,φτηνα πολυ ειναι κ μαπα σαμεσουνγκ κ απλ να παιρνετε που ειναι απροβληματιστα τηλεφωνα κ η εταιρεια σε σεβεται
karaLRS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 . Εγώ έχω ξενερώσει με τα άπειρα σφάλματα απο το miui. τι άπειρα σφάλματα σου έχει βγάλει; για miui 8 μιλάς; τυχερός πολύ θα είμαι που παίζει Out of the box.
giorgoslouk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οτι και να έρθει θα είναι γεμάτο σφάλματα που μας κανουν την ζωή δύσκολη. Καλό hardware αλλά κατά την γνώμη μου το χειρότερο software που έχω συναντήσει μεχρι τωρα. Για όσους χαϊδεύουν αλουμινια.. (κάποιοι κρυφοκοιτανε και τα hiphone) καλά είναι. Εγώ έχω ξενερώσει με τα άπειρα σφάλματα απο το miui. Πες μας για ποιο τηλέφωνο μιλάς και ποιο λογισμικό φοράει.
mozozozo1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Laptop convertible workstation vr ready για τον λαό
freegr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Kινέζικη εισβολή αλλά αν οι αμερικανοί πάρουν τα εργοστάσιά τους από τη χώρα που θα βρισκουν να κάνουν αντιγραφές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα