Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παρουσία της Xiaomi και των προϊόντων της εκτός Κίνας και Ινδίας, αποτελεί έναν από τους στόχους που έχει ανακοινώσει η κινεζική εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς όμως να υπάρχει ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Με σημερινή της όμως ανακοίνωση, η Xiaomi ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στις 5 Ιανουαρίου στο Las Vegas, στα πλαίσια της έκθεσης CES 2017, όπου και θα ανακοινώσει «ένα νέο συναρπαστικό προϊόν που θα διακρίνεται για την καινοτομία του». Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το αν το προϊόν αυτό θα είναι ένα smartphone, όμως ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την ανακοίνωση είναι ότι η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι σήμερα, η Xiaomi κυκλοφορεί περιορισμένα προϊόντα στην Αμερικανική αγορά, όπως media players, bluetooth ηχεία, power banks και ακουστικά όμως όχι κάποιο από τα μεγάλα όπλα της εταιρείας όπως ένα smartphone. Έχοντας συναντήσει τεράστια επιτυχία στην Κίνα με εκατομμύρια πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, πλέον η εταιρεία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πωλήσεων, πίσω από την Huawei, την Oppo και τη Vivo ενώ πρόσφατα μια άλλη μεγάλη κινεζική εταιρεία, η LeEco, ανακοίνωσε την επέκτασή της στις Η.Π.Α, αντιμετωπίζοντας για την ώρα όμως σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Το Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στη CES 2017 όπου θα σας μεταφέρει τις σημαντικότερες ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένου και των ειδήσεων που θα προκύψουν από την παρουσίαση της Xiaomi.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής ενα προιόν της xiaomi που έχω το redmi note 3 pro ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος , μακάρι να παρουσιάσει οντως κατι καινοτόμο αλλα για εμένα σημαντικό βήμα θα ηταν να δημιουργήσει επίσημο service στην ευρώπη αλλα γιατι οχι για μαγαζιά

• Like 1
Δημοσ.

Ας παρουσιάσει το αντίστοιχο Mi Mix για όλες τις αγορές, είναι πραγματικά καινοτομικό προϊόν.

Είναι πραγματικά εφεύρεση και έρευνα χρόνων της Xiaomi *Cough Cough*

sharp-aquos-xx-1.jpg

• Like 2
Δημοσ.

μακάρι να παρουσιάσει το mimix nano που υπάρχουν ήδη οι φήμες. 5.5 οθόνη σε 4.7 τωρινό μέγεθος.

και άσε τους fanboys της sharp να σκουζουν

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πραγματικά εφεύρεση και έρευνα χρόνων της Xiaomi *Cough Cough*

Με αυτή τη λογική το Aquos XX είναι 5.7 inches (~77.7% screen-to-body ratio). Η LG με το G2 είχε 5.2 inches (~75.9% screen-to-body ratio) 2 χρόνια πριν. Προφανώς και δεν είναι έτσι. 

Και τα Aquos είναι καινοτομικά, αλλά δεν έχουν παγκόσμια διάθεση. Το Μi Mix είναι κινητό του 2016 και έχει και αντίστοιχα χαρακτηριστικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακούω χαζομάρες πρώτη φορά xiaomi MI note pro και πραγματικά δεν ξανα αλλαζω εταιρία και ας μην έχει εγγύηση ρε αδερφέ να σουνπω γιατί ενώ εχω περάσει από iOS and Android μπορώ να πω ότι έγινε ότι καλύτερο πάντρεμα έχω δει... Αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική κοινότητα που έχει κανει τρομερή δουλειά

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...