Προς το περιεχόμενο

Huawei honor 7 Lite 4G Fingerprint + Smartband A1 199€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο τηλέφωνο.....βλέπω στο πλαίσιο 

Δείκτης SAR 0.59 W/kg

ενώ σε άλλα site τον δείκτη αυτό πολύ μεγαλύτερο (μεγαλύτερο του ένα)

τι ισχύει τελικά;

Δημοσ.

τι ισχύει τελικά;

ισχύει οτι για να κυκλοφορει ΕΕ, ικανοποιει τις προδιαγραφές ασφάλειας της ΕΕ. Δεν ειναι θέμα που πρεπει να απασχολει καποιον.

Δημοσ.

σιγά την προσφορά στα 204 ευρώ παίζει το p9 lite που στην ουσία είναι ίδια συσκευή απλά ένα τικ καλύτερη

Δημοσ.

ισχύει οτι για να κυκλοφορει ΕΕ, ικανοποιει τις προδιαγραφές ασφάλειας της ΕΕ. Δεν ειναι θέμα που πρεπει να απασχολει καποιον.

ναι άλλα αν είναι το όριο πχ στα 2 και ένα τηλέφωνο έχει 1,90 δεν είναι χειρότερα απο ένα άλλο που έχει 0,5;

Δημοσ.

έχει τo 5c θα βγάλει και το 7 lite δε νομίζω

το 5c και το 7 lite είναι διαφορετικά τηλέφωνα; γιατί σε ένα κατάστημα κινητής μου τα παρουσίασαν ως το ίδιο τηλέφωνο...

Δημοσ.

το 5c και το 7 lite είναι διαφορετικά τηλέφωνα; γιατί σε ένα κατάστημα κινητής μου τα παρουσίασαν ως το ίδιο τηλέφωνο...

5684317339954535897a675536ef95e0.png

Δημοσ.

σιγά την προσφορά στα 204 ευρώ παίζει το p9 lite που στην ουσία είναι ίδια συσκευή απλά ένα τικ καλύτερη

Αμα το συγκρινεις με σκρουτζ τοτε προσθεσε ενα smartband και εβγαλες τη τιμη. Ακομη δεν παυει να ειναι ελληνικο το ενα και παραεισαγωγης (στα 204) το αλλο... και μην ακουσω οτι δεν εχει διαφορα στην εγγυηση. Δυστυχως οι ελληνικες αντιπροσωπειες εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στα παραεισαγωγης (πχ η λεξη αντικατασταση δεν παιζει οσο και αν καθυστερει η επισκευη... σε τυχον ελλειψη θα καρτερεις μεχρι και μηνες να ρθει το ανταλλακτικο)

Ιδιο ειναι.

Απλα παιζει το ενα να ειναι εκδοση χωρις το fingerprint reader.

Αρχικα αυτο ειχαν σκοπο αλλα τελικα το αν εχει fingerprint ή οχι φαινεται στο ονομα της συσκευης ως fingerprint. Νομιζω η μονη διαφορα τελικα ειναι οτι το ενα ονομα ειναι για ευρωπη και το αλλο αμερικη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...