Razor_7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η προσφορά εδώ Επίσης σε διάφορα χρώματα κινητού/band: Σκρουτζ Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εκτενές review Eνδεικτικές χαμηλότερες τιμές για το Α1 band: 49,90 Ελλάδα 26 Εξωτερικό (αυτή τη στιγμή σε Black Friday) 1
tempo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ωραίο τηλέφωνο.....βλέπω στο πλαίσιο Δείκτης SAR 0.59 W/kg ενώ σε άλλα site τον δείκτη αυτό πολύ μεγαλύτερο (μεγαλύτερο του ένα) τι ισχύει τελικά;
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οτι θα μεινεις καραφλος αν το παρεις. 10
Alphaleader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 τι ισχύει τελικά; ισχύει οτι για να κυκλοφορει ΕΕ, ικανοποιει τις προδιαγραφές ασφάλειας της ΕΕ. Δεν ειναι θέμα που πρεπει να απασχολει καποιον.
ziaba Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 σιγά την προσφορά στα 204 ευρώ παίζει το p9 lite που στην ουσία είναι ίδια συσκευή απλά ένα τικ καλύτερη
tempo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ισχύει οτι για να κυκλοφορει ΕΕ, ικανοποιει τις προδιαγραφές ασφάλειας της ΕΕ. Δεν ειναι θέμα που πρεπει να απασχολει καποιον. ναι άλλα αν είναι το όριο πχ στα 2 και ένα τηλέφωνο έχει 1,90 δεν είναι χειρότερα απο ένα άλλο που έχει 0,5;
dobro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εγω θα περιμενω μεχρι μεθαυριο να δω ποσο θα το βγαλει η μαμα εταιρεια στην σελιδα της 1
ziaba Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εγω θα περιμενω μεχρι μεθαυριο να δω ποσο θα το βγαλει η μαμα εταιρεια στην σελιδα της έχει τo 5c θα βγάλει και το 7 lite δε νομίζω
tempo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 έχει τo 5c θα βγάλει και το 7 lite δε νομίζω το 5c και το 7 lite είναι διαφορετικά τηλέφωνα; γιατί σε ένα κατάστημα κινητής μου τα παρουσίασαν ως το ίδιο τηλέφωνο...
ziaba Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 το 5c και το 7 lite είναι διαφορετικά τηλέφωνα; γιατί σε ένα κατάστημα κινητής μου τα παρουσίασαν ως το ίδιο τηλέφωνο...
vadergr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ιδιο ειναι. Απλα παιζει το ενα να ειναι εκδοση χωρις το fingerprint reader.
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 σιγά την προσφορά στα 204 ευρώ παίζει το p9 lite που στην ουσία είναι ίδια συσκευή απλά ένα τικ καλύτερη Αμα το συγκρινεις με σκρουτζ τοτε προσθεσε ενα smartband και εβγαλες τη τιμη. Ακομη δεν παυει να ειναι ελληνικο το ενα και παραεισαγωγης (στα 204) το αλλο... και μην ακουσω οτι δεν εχει διαφορα στην εγγυηση. Δυστυχως οι ελληνικες αντιπροσωπειες εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στα παραεισαγωγης (πχ η λεξη αντικατασταση δεν παιζει οσο και αν καθυστερει η επισκευη... σε τυχον ελλειψη θα καρτερεις μεχρι και μηνες να ρθει το ανταλλακτικο) Ιδιο ειναι. Απλα παιζει το ενα να ειναι εκδοση χωρις το fingerprint reader. Αρχικα αυτο ειχαν σκοπο αλλα τελικα το αν εχει fingerprint ή οχι φαινεται στο ονομα της συσκευης ως fingerprint. Νομιζω η μονη διαφορα τελικα ειναι οτι το ενα ονομα ειναι για ευρωπη και το αλλο αμερικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα