sdiama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω το Kolina K100+ που έχω τώρα με το παραπάνω τηλέφωνο για 3 κυρίως λόγους: 1) Χρειάζομαι μεγαλύτερο smartphone - παραείναι μεγάλα τα χέρια μου 2) Χρειάζομαι καλύτερη κάμερα και αυτό έχει μία από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) σε αυτή την κατηγορία τιμής. Τα test videos στο youtube είναι εντυπωσιακά. 3) Χρειάζομαι καλύτερο GPS. Το Kolina (πολύ καλό κατά τ'άλλα), άλλα ο GPS receiver... μάπα. Οπότε... έχει κανείς το Le Max X900; - Έχει καλό GPS; Ας μη βρίσκει γρήγορα σήμα, αλλά όταν κλειδώνει... να κλειδώνει και να λέει "στρίψε" αφού έχεις περάσει τη διασταύρωση! - Από WiFi σήμα πως τα πάει; - Έχει τίποτα περίεργα "κολλήματα" λόγω του ότι η default ROM δεν είναι international;
kostasSTi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα κολλούσα περισσότερο σε ένα άλλο σημαντικό θέμα: Δεν υποστηρίζει την 800άρα μπάντα για 4G (όπως και πολλά άλλα κινέζικα κινητά). Από εκεί και πέρα, αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google, θα βρεις πολλές αναφορές σε ελληνικά και ξένα φόρουμ, που έχουν αφιερώσει ολόκληρα νήματα πάνω στο Χ900.
sdiama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα κολλούσα περισσότερο σε ένα άλλο σημαντικό θέμα: Δεν υποστηρίζει την 800άρα μπάντα για 4G (όπως και πολλά άλλα κινέζικα κινητά). Από εκεί και πέρα, αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google, θα βρεις πολλές αναφορές σε ελληνικά και ξένα φόρουμ, που έχουν αφιερώσει ολόκληρα νήματα πάνω στο Χ900. Δεν "καίγομαι" για την 4G μπάντα, γιατί δεν κάνω μεγάλη χρήση του Internet (max 500Mb το μήνα από πακέτο 2Gb). Με το Κ100+ που δεν έχει καν 4G, έζησα "όμορφα" μαζί του 2 χρόνια. Εκτός αυτού, το μισό (περίπου) χρόνο, τον περνάω στη Νορβηγία και εκεί υποστηρίζονται οι μπάντες 1800 & 2600. Αυτό που με "καίει" είναι η ποιότητα WiFi αλλά το βασικότερο η ποιότητα του σήματος GPS και γι'αυτά όσες αναζητήσεις κι αν έχω κάνει στο google και στο youtube κι αν έχω κάνει δεν έχω βρει κανένα test/report.
ergidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρρτικο μηχανημα, σκετη απολαυση. Αριστο WiFi φοτο κλπ. Αλλα και το τσπεινο κολλινα πουχεις. Αριστο και αυτο. Μπραβο σου, ξερεις ναγοραζεις!!
sdiama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρρτικο μηχανημα, σκετη απολαυση. Αριστο WiFi φοτο κλπ. Αλλα και το τσπεινο κολλινα πουχεις. Αριστο και αυτο. Μπραβο σου, ξερεις ναγοραζεις!! Το Kolina (πλάκα-πλάκα) δε μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και δεν θα το άλλαζα αν: 1) Είχε ένα απλά... καλό GPS receiver. Αυτός που έχει είναι άχρηστος. Σε ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, είτε σου λέει ότι είσαι σε λάθος δρόμο, είτε (όταν βρίσκει το σωστό δρόμο) σου λέει στρίψε καμιά 500αριά μέτρα ΜΕΤΑ τη διασταύρωση. Οπότε πήγαινα αναγκαστικά με το Samsung Galaxy Note 8 tablet μου. 2) Είχε λίγο καλύτερη κάμερα. Απλά μέτρια.
ergidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Για αριστο GPS δεν μπορω να απαντησω διοτι δεν χρησιμοποιω. Αλλα αφου ολα ταλλα του ειναι super αριστα θανε και αυτο. Η καλλιτερη κινεζικη μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα